55

Селска държава

преди 10 месеца

Не одобрявам което се е случило ама първо момичето не е момиче, а отдавна станала жена, която върти интимни връзки и секс авантюри. Второ има си заведено дело да се съдят и оспорват кой каква вина има. По дяволите да ви вземат у тая пуста селска държава ЗАЩО ТРЯБВА ДА ЗАНИМАВАТЕ ВСИЧКИ ВСЕКИ ДЕН С ТОВА? Все едно България е едно малко село и това е единственият дневен ред и основна тема всеки ден да се обсъжда на седянка на пейката. НЕ ВИ ЛИ ПИСНА този сексуално битов инцидент между любовници???

54

Анонимен

преди 10 месеца

Време е за Възраждане!

53

Пази, Боже!

преди 10 месеца

То и съдийската не е далеч от завършен психопат. Нискочелият ***, бияча е ясен, но се оказва, че и с съдебната система психопатията и подкупността не лъжат. Жалко за момичето! А дали този зъл бъйтач ще е доволен ако се случи нещо такова с неговото дете, а съдийската, прокурора??? Господ гледа!

52

Анонимен

преди 10 месеца

След дъжд, качулка..

51

Съдия Гьонева

преди 10 месеца

Не е верно момчето е невинно аз го пуснах и пак ще го пусна а вие си затваряйте устите!

50

До 44

преди 10 месеца

По-глупаво оправдание не бях чувал.Ще ти дам и друга версия-образован,интелигентен,с добра професия.И жените се надпреварват да бъдат с него.Но тези са от друго тесто,а не такива като този,когото оправдаваш.

49

Спокоен

преди 10 месеца

Този е толкова психиатър, колкото аз съм китайски мандарин. Психопата се ражда като такъв. Не се "отглежда". Няма никакво значение семейна среда, социум, образование и т.н. Психопатиите не са придобити заболявания. Те са рожденни девиации. Ама това го пише в учебниците по психиатрия.

48

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 44Дори да ти го набиват в главата това нещо, требва да знаеш границата, но сегашните лапенца не го знаят това, мислят че парите растат по дърветата и се перчат само на по-слабите от тех :)) Аз винаги съм могъл да набия която и да е нагла кифла, мога даже да и сменя физиономията, но аз имам граница, те сегашните немат :))

47

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя ще го оправи само Коци Костадинов

46

Анонимен

преди 10 месеца

Така е капиталисчета и демократчета ето искахте демокрация ето ви демокрация, всички си прави каквото иска, за 32г България се превърна в блато като почнеш от политиците до поcep.вците дето се правят на батки! НЯМА ДЪРЖА

45

Анонимен

преди 10 месеца

Д-р Веселин Герев даде най-ясната характеристика на садиста. Другите психиатри само мънкат, заекват, фъфлят. Браво на този лекар, че обясни ясно събитието, какво е психопат и как се създава.

44

ДО ДЕВОЙКИТЕ

преди 10 месеца

Така става щото си падате по к..е..ле..ш...и. Мамини синчета дето карат 20годишни бмв-та , зобят яко и са се помислили за мъже.

43

Анонимен

преди 10 месеца

Единственото наистина справедливо наказание, когато става дума за садисти е реципрочност. Същите разрязвания със същото макетно ножче.

42

Анонимен

преди 10 месеца

Лошо домашно възпитание,лоша образователна система,лош пример от високите етажи на властта,пълна деградация на всички нива!И какво очаквате след всичко това?И след като 12 години си избирате мутра за премиер,само те ли са виновни или и всички ние?

41

Анонимен

преди 10 месеца

Да си фолкпевица не е лесно! Погледнете какви психопати ги "пазят"! Сигурно сега и те са травмирани.

40

Анонимен

преди 10 месеца

До 29 Такива са станали понеже всяка жена им набива,че трябва да са остински мъже-мачовци. Здрави с татуси. С пари и коли. Да им плащат сметките и да ги водят на почивки. И като не покриват тези изисквания се комплексират. Седят си сами понеже не ги искат. И психически се изкривяват

39

Анонимен

преди 10 месеца

Значи ще го вкарат в лудницата

38

Личен опит

преди 10 месеца

А психиатъра що не каже каква психиатрична помощ имаме ? -Никаква Бе ! поне в София Всички болници казват -Нямаме място за лечение ! тея психиатри обикалят телевизиите , а после по 130лв на сеанс в частния им кабинет и то с час след 10 дена. Как се лекува млад мъж в криза в къщи ? А ? Болници трябват ,всичко друго е утопия и източване на пари .

37

Анонимен

преди 10 месеца

Бил съм в Стара Загора на гости, имах приятел който работеше с мене във Варна, не съм видел проблеми, но това беше отдавна, сега са се навъдили некакви пишман лапенца мутрички да си го изкарват на женичките им :)))

36

До 29

преди 10 месеца

Моля те, не поставяйте всички мъже под общ знаменател. Все едно ние да кажем, че всички българки са леки жени, които се чукккат за пари и дрога.