124

читател

преди 11 месеца

Г.Н е талибан.Мислене на самозабравил се индивид кой се прави на мъж пред едно момиче.

123

Анонимен

преди 11 месеца

До Мен - На 28? На 18 ли имаш предвид? Виж, не излизам по клубове и дискотеки, но дори и аз знам, че повечето такива заведения работят СЛЕД училищните часове и най-често работят в петък и събота. Сега, от всичко, баш това, че момичето имало работа, да позлваш като някакъв опит за очерняне, си е направо ... гадно!

122

Анонимен

преди 11 месеца

2-3 предишни присъди за насилие, сега това извращение ... този си е класически садист психопат, как прокуратурата и съда не го виждат тази повтаряемост и не взимат съответните мерки за извеждането му от обществото? Тая го пуснала заради лека телесна моля ти се ...

121

Анонимен

преди 11 месеца

А някоя истинска новина няма ли да видим и чуем по медиите?! Това насилие не е новина за повече от кратко съобщение

120

Ельоменат

преди 11 месеца

Значи е ок да набиеш жена?!? И вие се имате за мъже. Като искаш да си излезеш агресията има зали с рингове инспаринг партньори, но не ви стиска. Удариш ли жена не си мъж вече, но патреоти те като вас само това могат. И този се нашарил с патриотични дми, но в сърцето си е мишка.

119

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 122 - По-скоро за годиниет преди 1994/5-а. Пръвите 4-5 години от "демокрацията", мутрите още не бяха плъзнали, золумите още завършваха в РПУ с шамари, социалните системи малко или много работха, олигархията още не знаеше какво да си прави парите, а и не ги беше окрала на макс ...За съжаление, беше прекалено хубаво, според някои хора... И затова позволиха на "такива момчета", да вилнеят.

118

до Бео Бахтер

преди 11 месеца

Какъв е този геноцид срещу възрастните хора? Разкажи ни моля, защото аз от както се помня, възрастните и пенсионерите никога не са били по-добре! Пенсиите им никога не са били по-високи, достъпа им до здравеопазване и комунални услуги никога не е бил по-добър, което се отразява и на дълголетието им, което е рекордно за цялата история на България. Та какъв е този геноцид, за който говориш?

117

Анонимен

преди 11 месеца

И тоя са го пуснали от ареста след 72 часа??? Няма такава кооочина България.

116

Мен

преди 11 месеца

18 години исках да напиша !

115

Анонимен

преди 11 месеца

Сама си го е избрала. Искала е лошо момче, вместо нормален мъж, получила си го е.

114

Анонимен

преди 11 месеца

До Ельоменат Едно е да биеш жена, друго е да е нарешеш до неузнаваемост, ама явно и ти си *** като този пти мат :))) Да и беше насинил окото, или да и счупи носа, изверга почнал да е кълца и то 400 пъти...Що не почне да реже некакъв мъж или само по слаби момиченца си пада селянина кандидат мутричка :)))

113

Мен

преди 11 месеца

На 28 г работи в дискотека ?? А училището къде е ? На какво ги учите тия деца бе ? Ревете сега а до вчера я пускахте нощни смени ..Къде ви е морала ,на какво учите децата си ? От 2 год е с нея ,бащата го бил виждал веднъж два пъти ? Каква бащина фигура има в живота си тва момиче ? Само тя си знае какви ги е вършила по цяла нощ в дискотеките ! Само ще ви кажа ,че до такъв момент се е стигнало заради родителите и на момчето и на момичето !

112

Анонимен

преди 11 месеца

Типичен представител на ГЕРБ.

111

Анонимен

преди 11 месеца

Жените харесват лошите момчета. Е, нахаресвала се е.

110

ЦСЗ

преди 11 месеца

това на снимката ли е новата булка ?

109

Анонимен

преди 11 месеца

Така е, до 1989 година нямаше такива изродщини. Какви бяхме и какви станахме....

108

фре

преди 11 месеца

Просто без коментар! Феновете на Въздраждане всички са такива. Фалшиви моралисти.

107

Бео Бахтер

преди 11 месеца

... имаме си удобна новина - цяла сутрин по всички медии джур-налята голям вой за "справедливост" и коментари от "социално ангажирани експерти" и никакъв коментар за геноцида върху възрастните хора и посегателствата върху реколтата по селата от потенциалните мур-гави избиратели .. както и случая със спасителя на плажа ... яко а ?

106

Анонимен

преди 11 месеца

Каквато и да е била момичето, дори да е била нагла кифла, да и направиш 400 рарзреза с макетно ножче, това е просто малоумно същество, дето нема 2 грама мозък в тиквата си :)

105

есе

преди 11 месеца

до 122, нямаше защото не са ви информирали. айде стига свързвахте несъвместими неща от всеки случай психопати