276

Анонимен

преди 10 месеца

"Гражданинът Румен Радев вилнеел на воля със своите мнения" - Ако е гражданин, защо да не вилнее? Или ви е неприятно, че президенът ни, не играе по вашата. Скоро ще стане и премиер. Тогава не знам, къде и зад какво ще се криете.

275

СРАМ МЕ Е..

преди 10 месеца

...КАТО ХОДЯ В ЕВРОПА НА РАБОТА---мислят ме за долен комунист и русофил...!

274

McKennedy

преди 10 месеца

Българските служби са пробити и инфилтрирани с хора служещи не на България а на Русия!Хора сложени от Радев!!!Те представляват пряка заплаха за националната ни сигурност!

273

Анонимен

преди 10 месеца

3 Март - Освобождението на България от турско робство ! Всеки ,който си позволява да отрича е Предател ,Всеки ,който плюе по Българското знаме независимо къде,кога и от кого е поставено е Престъпник !

272

ПАК ВИ КАЗВАМ:

преди 10 месеца

Този руско-комунистически ИБРИК е за "ИНПИЙЧМЪНТ" защото в ЕС ни имат за предатели и руски ЛА"""НА.. !

271

АМИ ТАКА Е:

преди 10 месеца

Ако РУНДЮ не ни разделя--'НАРОДА ЩЕ СЕ ОБЕДИНИ И ЩЕ ГО МАХНЕ ОТ ВЛАСТ...хахаха..

270

АМИ НОРМАЛНО Е..

преди 10 месеца

....ЗА ЕДИН КОМУНИСТ ДА ПРИЛАГА ЗАКОНА:"РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ"---ЗА ДА МОЖЕ ДА НАЛАГА ВОЛЯТА СИ!!!!---ТАКА СЕ ПРАВИ "КОМУНИЗЪМ" С НЕНАВИСТ КЪМ РАЗЛИЧНИТЕ ОТ ВЕЛМОЖИТЕ НА БКП!

269

Бонго Бонго

преди 10 месеца

В КОНСТИТУЦИЯТА НЕ ПИШЕ ЗА ОБЕДИНИТЕЛ, НО ПИШЕ ЗА ТЕЗИ,КОИТО ВСЯВАТ СМУТ И ОМРАЗА ЗАТВОР ДО 20 Г ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА.ВИЖТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!!!!!ВИЖТЕ И ХАРТАТА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА.РАДЕВ Е ЖЕНСКИ ПОЛОВ ОРГАН.

268

Зеленски - Радев

преди 10 месеца

Рублен Гадев е ужасно озлобен, че световните медии отразиха начина, по който Зеленски обърса пода с фуражката му и му я изцеди на главата. Дребната му фатмашка душица не издържа това публично унижение и трябваше да изгони репортерите, за да не предават на живо. Но те бяха заснели достатъчно. Светът видя контраста между един ДЪРЖАВНИК и един ПЛЪХ.Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2023/07/30/prezidentyt-radev-ne-obediniaval-a-razediniaval-naciiata.578041#comment-newest

267

Анонимен

преди 10 месеца

Тоалетната хартия се е появила в края на 19 век в САЩ .Тоалетната хартия се появява за първи път в Москва 1991 година,в края на 20 век.Появата на Руската Федерация е и появата на тоалетна хартия.До тогава целия социалистически интернационал ползваше вестник Правда,Работническо Дело,охлювчета по стените и т.н.Извод:Руската Федерация вкара загниващите порядки на Запада сред масите от които е и Радев и ги развали.

266

Анонимен

преди 10 месеца

Кокаински беше абстинентен на срещата с генерал Радев. Нервничеше, говореше несвързано ... дори подскочи при трясъка на една гръмотевица.

265

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Радев е женски полов орган .3 март РАЗДЕЛИ България на две части.6 ти септември ОБЕДИНИ БЪЛГАРИЯ.ТОВА Е ПРАЗИНКА НЕ 3 ТИ МАРТ.ЗАЩО КАТО СА НИ ОСВОБОДИЛИ РАССИЯ БЪЛГАРИЯ Е БИЛА НА ДВЕ ЧАСТИ? ЗАЩО? НАЛИ РЪСИЯ Е ПОБЕДИТЕЛ??? КАК ТАКА РАЗДЕЛЕНА? КОЛКО БГ ЗАГИНАХА ДА СЕ ОБЕДИНИ. ИМАМЕ ПЛЕНЕНО ЗНАМЕ ОТ РУСИЯ И ИМАШЕ БИТКА С ТЯХ КЪМ ДОБРУДЖА, УБИТИ СА СТОТИЦИ БГ ВОЙНИЦИ ОТ РУСИЯ. ЗАЩО ЛЪГАХТЕ ДОСЕГА???????РАДЕВ *** ДА ИЗЧЕЗВА В РУСИЯ НА МАЙКА СИ У ДУНДАТА ДА ХОДИ. МЪМИЧКАТА МУ ДОЛНА

264

МcKennedy

преди 10 месеца

Румен Радев пречи и съботира умишлено в услуга на руските интереси европейското развитие на България!Това е национално предателство!

263

дедо Ташунко

преди 10 месеца

До анонимен, номер 275. какво достойнство има този просяк, на когото споменаваш името. Докато свърши войната на гърба на обикновените хора, оня ще стане милиардер

262

Анонимен

преди 10 месеца

До И вицове по света И аз съм чувал от руснак виц как Радев не можел "да вдига самолета" без руска ракета-носител, нещо подобно беше.

261

МсКеnnedy

преди 10 месеца

Всички мразят руските слуги!Импийчмънт съд затвор за националният позор!

260

И вицове по света

преди 10 месеца

Щом светът ни се смее заради него, значи е много зле. Даже за бай Тошо не са ни са се смяли, нито за друг президент след него. Единствено за тоя се побутват, подхилват, не го канят, освен ако няма как, и си разказват вицове за него. На мен ми е обидно чужденци (вкл. руснаци) да разказват вицове за бълг. президент Радев. Ние, българите, можем да разказваме смешки за президента си, те - не бива. Бай Тошовата работа е била друга - той е разказвал вицове за себе си на чужди делегации, но те - не.

259

Анонимен

преди 10 месеца

СатаНиста пак пусна програмката за лайкове.Чакай да свърши турсистическия сезон,защото от силното чаткане по клавиатурата ще докараш на турците пак някое земетресение хаха.

258

Анонимен

преди 10 месеца

Горанчо антиправославния, добре го изхвърлиха от БНТ ! Браво на Кошлуков за това !

257

Румян Мунчоф Крадеф

преди 10 месеца

Пречи на европейското развитие на България и иска да върне комунизма. народа да живее в мизерия да е роб на Русия и да живеем в диктатурата на военно ченгеджийска Заддунайска ко ч и н а по образец на Беларус!111кв км Затвор концлагер като Белене!Не по дяволите няма да стане!