35

Анонимен

преди 10 месеца

Възраждане се оказаха най-глупавата популация. По един срамен начин - било искрено, било имитативно - те размахаха идиотските си откровения навирайки в носа на всички своята ненавист: с текстове, с колажи, със заплахи, с инсинуации, с обиди, с лъжи и с манипулативни внушения.Издадоха се. Но пък те никога не са се крили. Новото е удоволствието им да дефилират и да констатират, че това не среща съпротива.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Девиантното поведение при диктатора от Кремъл е последица от злоупотреба с него като дете. Изразява се във внезапните гневни избухвания, нараняващо и самонараняващото поведение.Той, като цяло, е "шестицата" сред децата в двора. А "шестицата" е всичко, включително в ролята на секс играчка. Биели го постоянно и той плачел по цели дни. Изтормозено момче. Тогава някакъв човек го посъветвал да почне да тренира бокс, за да се защитава. Обаче още на първата тренировка му счупили носа и той се отказва.

33

Историята

преди 10 месеца

Така или иначе ако нямаше 3 март, нямаше да водим този разговор сега. Факт ! Но пък за сметка на това щяхме да се молим на килимчето през няколко часа с ф.есове и ф.ереджета на главата. Факт ! Разбира се ако въобще някой беше оцелял ! И между другото кога САЩ ще си сменят националния празник ? Защото 4 юли е разединяваща дата Америка. Пък и ние така искаме. Може да сложат 9 май или пък 2 февруари а най добре 7 декември.

32

Аноним

преди 10 месеца

България плати достатъчно на Русия,те си взеха със лихвата.винаги ще почитаме 3 ти март но може да се направи допитване до народа.тези копекини политици не им пука за народа

31

Хехе

преди 10 месеца

Нека русофилите, които са най-големите радетели за 3-ти март наш национален празник,се сърдят на себе си и на Русия! На себе си,защото са продажници, а на Русия,че от една година си показва истинското лице на "освободителка". Когато Украйна обяви нахлуването на Русия на 24 февруари за национален празник,тогава по предложение на Копейкин може и ние....

30

Анонимен

преди 10 месеца

Най-ефективното високоточно оръжие на Русия е Истината.

29

Не само линиите

преди 10 месеца

Но и народът почервенява. От негодувание, което прераства в ярост.

28

Тъи като няма---

преди 10 месеца

--- никакъв шанс някога Рубладжиев да вземе власта и да обърне курса на България срешу НАТО и ЕС и да станем руски васали ТОЙ мечтае кремтълците да ни ( освободят )и да назначат него за диктатор на Б-я който със помоща на руска окупациона армия да смачка всички други противници и да се обяви за бай Тошо 2 ама по лош вариант ! Това му са мечтите вие какво си мислите !

27

Стамболов

преди 10 месеца

ИТН държат да празнуваме победата на руския цар на 3 март, Възраждане - руският Ден на победата над фашистка Германия на 9 май, а БСП - денят на Руската Октомврийската социалистическа революция на 7 ноември.Така че бъдете спокойни.Няма предложение за нито един български празник.

26

Аноним

преди 10 месеца

Много фалшиви единия вдига юмрук другия се прави на патриот,истината е всички искат само едно ВЛАСТА ,на никой не му пука за народа

25

Анонимен

преди 10 месеца

На 3ти март лето 1878мо с подписването на Сан Стефанския мирен договор България след 482г ИГО се връща на картата на Европа и отново започва да съществува като държава - ФАКТ!!! Сега ни учат колко лоши са били руснаците като са ни освободили. Неблагодарни племе сме ние. Айде сорошши скачайте на минусите. Хахахаха

24

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 9 септ е отменен от Костов и слагат 3 март за да не стане грабданска война.

23

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен Стефан Стамболов забогатява с имоти и Русия му пречи за да сложи Фердинан и стане везир на падишаха. Няма нищо обшо със съеднинение защото там бг войници гинат заради Англия че заграбва Румелия.

22

ЯМБОЛИЯ

преди 10 месеца

Този не е ли вече в лудницата.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Ако трябва да сме коректни, релно 3 Март се чества от 1990 г, като се заменя предишният празник 9-ти Септември. Заменяме една дата, който ни свързва със СССР (влизането на червената армия в България) с друга дата, която пак руски войски влизат на българска територия през 1877 г, която води до създаването на васално Княжество България. В периода 1879 - 1989 г 3-ти Март не се е отбелязвал като национален празник. Не че аз имам нещо против да почивам на този ден.

20

Ром"с

преди 10 месеца

Има ли гражданско общество в София,Пловдив,Варна,Ст.Загора,Плевен,Велико Търново...за да излязат да покажат ,че това не е хубаво и не е правилно ,разбираме ,че Кирил е тук за да "извади кестените" от жеравата ,които друг не би посмял ,ако искаш да си останеш в България..а за Кирил това е трамплин в обещана му от "посолството" някоя длъжност ,я в ООН,я в Брюксел ... иначе трябва да си голям ....или да имаш нещо лично против освобождаването на България...

19

Аноним

преди 10 месеца

Копейкин ние помник как русия ни мачкаше 45г стига стая тъпотия и ти дори караш западна кола правиш се на интересен за да вземиш максиума от бедния народ

18

Край

преди 10 месеца

Русофоба от 100 кладенеца вода ще ти носи да ти обяснява как Русия неправилно или късно е освободила българите, как освободила много малка част от България или как го направила само защото искала да завладее Цариград или как убила Левски или ... какви ли не тъпни. Пък то истината проста като фасул. Фрация и Англия са били за това Османската империя да си е цяла / Кримската война -само 20 г. преди Освобождението ни/ , а Русия е искала да направи още една славянска държава на Балканите - България.

17

Анонимен

преди 10 месеца

Направо да празнуваме на 4ти юли, да се подмажем малко на шефовете във Вашингтон. Може и Кирилицата да забраним, нали са ни дали емотикони и латиница.

16

Гай Баньо

преди 10 месеца

Най правилно ще бъде 4 юли . Не е правилно колонията да има свой национален празник!!!!