32

Някой

преди 11 месеца

До УкраинецаТи сред тях ли беше че знаеш.

31

Пълни Самопризнания

преди 11 месеца

Психично болен и умствено увреден поляк беше Папа Йоан Павел втори ПРИЗНА Мехмед Али Агджа добавяйки:"Две години по-рано му писах на полският психопат че ще го застрелям и стрелях по него да си изпълня обещаното от мен Мехмед Али Агджа"

30

24 юли

преди 11 месеца

"По нейните думи генерално през миналата седмица украинските бойци са освободили с настъпление 12 км по линията на южния фронт, което прави над 192 кв. км, възвърнати от окупаторите от началото на войната."

29

17 юли

преди 11 месеца

Украйна: През изминалата седмица освободихме 18 кв. км територияОбщата отвоювана земя от началото на контраофанзивата надхвърли 210 кв. км

28

Анонимен

преди 11 месеца

Слава на Украйна бий мускаля

27

Хахаха

преди 11 месеца

17.юли :Украйна: През изминалата седмица освободихме 18 кв. км територияОбщата отвоювана земя от началото на контраофанзивата надхвърли 210 кв. кмДа разбираме ли че руснаците са си върнали "отвоюваното" щом към днешна дата са 193 кв.км. ?!!

26

Нико

преди 11 месеца

Каквито и глупости и лъжи да бълват нашите *** медии подлатени солидно с доларчета истината е една ! Всяка НАТОВСКА техника и леопарди и брадлита и хаимарси и атаксми всичко гори и се унищожава от Руската армия скоро ще има ршителен Руски удар на запад ще паднат и Харков и Сумь и Запорожие Херсон Николаев и Одеса а руската армия ще се закрепи здраво на източния бряг на Днепър. След няколко седмици ще ме търсите да ме питате как съм познал всичко това . Запомнете дата 24.07.2023

25

Някой

преди 11 месеца

Съобщиха ункраинците. А какво казаха руснаците. Кажете и другата позиция. Русия дезинформира. А Украйна. Само просят и мислят че всички са им длъжни.

24

Аааа

преди 11 месеца

Абе още за Бахмут ли се борят ***?А щели да ни взимат черноморието казват!Евала на украинците.Смели и борбени хора.Пожелавам им да посетят москва.Слава на Украйна.

23

Бандеровска Измет

преди 11 месеца

Укропитеците използват широки релси, така че всеки влак идващ от Европа трябва да се претоварва за да му сменят колелата. Бандеровската хунта не може да се снабдява по ЖП-линии от европа. Превоза с камиони е много сложен и краино недостатъчен. Путин унищожи всички Бандеровски пристанища - наблюдаваме последните гърчове Бандеровската хунта, която съвсем случайно е на 70% от евреи

22

Да ти отговоря

преди 11 месеца

До АнонимеН..Ще,ще моето момиче....

21

До 20

преди 11 месеца

И какво от това че отишъл с джипа си на плажа. А руснака който го изяде акулата защо ходи на почивка а не се сражава?

20

Пълни простаци

преди 11 месеца

Нещо да напишете за наглия украинец, който е отишъл на централния плаж на Варна с луксозия си джип? Полицията не смее да го бутне. Защо укри в мобилизационна възраст тормозят бългаския народ, а не се сражават?

19

Анонимен

преди 11 месеца

И за какво умряха 100 хиляди рашистанецa като сега ще го загубят Бахмут..

18

Анонимен

преди 11 месеца

До 14.... С кораби се пренасят огромни количества оръжия...

17

Анонимен

преди 11 месеца

py.полковник към майка на загинал в Украйна войник - приемете моите съболезнования и тази торба лук.

16

Нане

преди 11 месеца

Контранаступа приключи.... Сега започва якото размазвани и летящи укри по елероните за самолетите към западняляците.... ===))) ако има откъде да излетят...

15

Бандеровска Измет

преди 11 месеца

след последната терористка атака на Кримския мост загина семеиството на малко момиче. Главатарите на Бандеровската хунта му се подиграха по телевизията че е останало сираче !!! ВИЕ НЕ СТЕ ХОРА - ВИЕ СТЕ ХАЗАРСКИ ИЗЗЗРОДИ !!!!!!!!!

14

Украинеца

преди 11 месеца

До 10 Малоум Неможе ли да минават през Полша доставките на оръжие само по присанища ли трябва?!

13

Анонимен

преди 11 месеца

Пак само за " Бахмут" ли ще четем? Явно руснаците го отписаха защото ПАДНА!-:) И явно по малко руска армия има там! Споко ще изпратят още!-:) Какво обаче се случва по останалата линия! Знаем! Нищо! -:) То за това и " мълчите"!-:) ЗАПЕК Украински на Всякъде! Мини имало " много"! Гърмели ги с Ланцет.С КА- 52 Алигатор по Немските " котки"? И тъма. Едно Голямо НИЩО! Абе Подценихте вие пак Руснаците и сега си берете" плодовете"? ХаК да ви е!-:)))