48

Анонимен

преди 11 месеца

Е затова ги мразят от време оно тея.

47

Д. Кунев

преди 11 месеца

Също и в Стара Загора!!!

46

пффф

преди 11 месеца

Тоя ли стана морален стожер, дето опростачи няколко поколения българи с чалга културата си която 20 години налагаше от ефира.

45

Анонимен

преди 11 месеца

Слави много озлобял нещо.

44

Анонимен

преди 11 месеца

до 53 Историче краварско, аре кажи сега колко от украинците били се на Шипка са руснаци? Щото в момента войната е между руснаци и украинци. Аре кажи колко руснаци има в Украйна? Те то половината население е руско в Украйна ве, мааалоумен кравар. Самият кмет на Киев Виталий Кличко е руснак ве, умирисник мааааалоумен краварски.

43

Соня

преди 11 месеца

Тоя па ни писна с неговите референдуми.На народа ли се мазниш бе? Излишно се натягаш, мошеник Референдуми ако ги плащаш ти.

42

Атос Портосов

преди 11 месеца

В общи линии държавата е в безпътица. Все нещо се сменя, все нещо се преправя и резултатите са все по беден народ. Накрая ще сме по зле от мвлките латинодържави че и африканските. А уж сме в ЕС. А сме в ЕС за да им работим евтинони да ни заливат с храните си пето качество. А в НАТО сме за пушечно месо. Но бат Славчо това не го казва. Колкото до Лорер, кой му иска мнението.

41

Историк

преди 11 месеца

До АнонименДо 39 Повече от 70 % от, т.нар. братушки били се в решителната битка на Шипка са били украинци. За свободата си сме платили в злато на Русия, повече отколкото Америка е платила на Русия за Аляска! За последните 140 г. няма друга държава, която да е навредила на България повече от Русия.

40

Анонимен

преди 11 месеца

Костадинов ме накефи оня ден като спомена от записа на Радо Гела в пленарната зала..."Говореха си тия от ПП и ДБ да бягат на острови, ако Възраждане дойде на власт. Само да не се окаже че ще се намерят на един отров всичките на Дунав (визираше острова до Белене)?" Цялата зала в бурен смях.

39

да

преди 11 месеца

прав е Слави...............100 %, Лорер е един антибългарин, ционист.................да се маха,никой не го иска в България!!!

38

Анонимен

преди 11 месеца

Добре че дойде еврейчето Лорер да ни каже кога да празнуваме националния си празник. Нещата стават все по-абсурдни. Време Кирчо-Кокорчовата сглобка да си ходи

37

Анонимен

преди 11 месеца

Слаб 2 по история, седни си, Станиславе. 22.09.1908г. е датата за всички българи.

36

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 8 Бъркате, именно поради въвеждането на кирилицата / и признаването й за азбука на четвъртия свещен език на християнството, славянския/ сме станали част от европейската цивилизация. Защото благодарение на нея сме приети в лоното на християнската религия. Средновековната религиозна форма на днешния светски Европейски съюз.

35

Трифон Славев

преди 11 месеца

Ти да мълчиш, когато имаше трибуна да говориш ти се скри в миша дупка и остави партиката ти със смешно има в небрано ложе.

34

Анонимен

преди 11 месеца

До Само един пример Ти верно си забравил за 500-те години. Учил ли си история изобщо? Или си пропуснал, защото не са ти я написали на латиница?

33

Плевенчанин

преди 11 месеца

Станиславчо, ти защо не дойдеш да ни припомниш как щеше да спираш партийните субсидии и да въвждаш мажоритарен вот?!

32

Падение Плевенско

преди 11 месеца

Плевен е най-пропадналото селище на старияТ континент! Селище мръсно,буренясало,опоскано!Селище топящо се от към хора,но пълно с бездомни кучета!Селище с мързелуваща държавна администрация!Ако в Плевен замръкнеш е неизвестно дали ще осъмнеш!Това селище е конкурент на библейските Содом и Гомор...

31

Анонимен

преди 11 месеца

До До 14 25 Ти нямаш идея. Ти знаеш да плюеш по нещо. Създаването на собствена писменост не го прави всеки защото не всеки го може. Латинската азбука (както и българската) е на основата на гръцката азбука (която е на основата на финикийската) и има грешни букви които разни умници са въвели заради техните прищявки, например буквата С (Си) преди е била буквата К, затова на английски се казва cat и не се казва city а kitty, такива грешки стават заради разни умници дето не знаят какво правят.

30

Анонимен

преди 11 месеца

Ами нека бе, нека има референдум за 3ти Март! Нека да е заедно с референдума за еврото (да! такъв референдум ще има!) и най-накрая либералната самообявила се жъълтопавеетна буржоа да разбере, че тука е България, а не колония на козяк!

29

Само един пример

преди 11 месеца

"Абе ти не разбра ли, че ако дращиш на латиница пак никой няма да ти разбира българския език ?" Не ми е толкова идеята да ни разбират чужденците. Ама ако пишехме на латиница, може би нямаше да чуем, че има нещо като Corpus juris civilis чак през 20ти век, а щяхме да го знаем няколко века по-рано. Тогава много неща щяха да бъдат по-различни. Можеш да провериш в гугъл какво е това.