403

До Ристе

преди 11 месеца

Я се разходи до големите вериги, Всичко опаковано е Бляк ангус, включително и бургерите. :) Да повярвам на гларуси за качество?

402

Анонимен

преди 11 месеца

Който има 600 лв за пържоли, ще се бръкне и със стотачка за медицински преглед.

401

Анонимен

преди 11 месеца

абе кви са тия мо шеници - те да не би пред мен да теглят теглото?

400

Анонимен

преди 11 месеца

ТОЯ УРЪФЛЯК ЗНАЧИ Е ГОТОВ ДА ПЛАТИ 35 ЛВ ЗА 1 ПЪРЖОЛА? ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ТОВА АЛА БАЛА С ГРАМАЖА...

399

истина

преди 11 месеца

Току що се прибирам от евтина, чиста и слънчева Гърция НАПРАВИ МИ ГОЛЯМО ВПЕЧАТЛЕНИЕ ,ЧЕ ПО ПЪТИЩАТА НА ГЪРЦИЯ СЕ ДВИЖАТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНА МНОГО БЪЛГАРСКИ АВТОМОБИЛИ С РЕГИСТРАЦИИ ОТ ВАРНА И БУРГАС.

398

Анонимен

преди 11 месеца

Аре стига сте ни занимавали с бай-****вци и техните евтини сензации! Какво го жалите този индивид??? Имал 650лв за обяд, а вие го съжалявате ?! Освен това какво месо е това, какъв ресторант, какво друго е поръчвано и т.н и т.н. И не си ял крава мухл*ьо, а най-вероятно си ял някакво много специално телешко, но не казваш цялата истина. За да може сега да започне едно национално състезание по храчене и плюене! Ай сиктир,шаман от простакери с излишни пари в таз държава!

397

Вярно е!

преди 11 месеца

До Ристо Кеф цена няма - И затова аз с голям кеф ще ти тегля една майна, първо да се научиш да не обиждаш хората и второ да не защитаваш Български кожодери от крайбрежно капанче!

396

Анонимен

преди 11 месеца

До Ристо, незнам как е в Холандия, ама в България си има точно и ясно разписани разпоредби, като си написал в менюто порция 100 гр. за 35 лв. когато някой си поръча от него, следва да му сервираш порция от 100 гр. след обработка за 35 лв. ТОВА Е!, а обяснението че била сложила повече и затова ти маркирала повече е меко казано смешно, аз ако бях нямаше да платя, отделен въпрос е че само като видях цената на минералната вода 4,70 ми стана ясно че са некакви измамници, барем да беше убав ресторант

395

Анонимен

преди 11 месеца

Хранете ги, още месец и половина им остава и трябва свободно да си клатят следващите девет месеца. Не им е лесно.

394

Онзи

преди 11 месеца

Видях менюто на ресторанта в Takeaway.36 лева за 100 грама преди опичане, има и по скъпи тук и там. Кьорав карти не играе.

393

ТОТЮ

преди 11 месеца

Няма ли меню,за да видят какво купуват и за колко??!Сякаш не са влизали в ресторант до този момент!!!

392

Анонимен

преди 11 месеца

По гръцко рибата е на тегло, не грацата, избираш си цяла или котлет от голяма, мери се пред теб и знаеш колко ще ти струва, преди да поръчаш.

391

Анонимен

преди 11 месеца

До Марио, ами явно не е коректно обозначено, самия факт че във фискалния бон са маркирани не 1400 грама, а 14 бр. порции е доказателство, отделен въпрос е че в менюто се указва теглото на готовото ястие, а не на суровините, които са нужни в суров вид

390

Анонимен

преди 11 месеца

ЕТО ТОВА Е ЕДНА ОТ ПРИЧИНИТЕ БЪЛГАРИТЕ ДА ПРЕДПОЧИТАТ ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ повтарям само Гърция и Турция за летен курорт амин. .........ЗА ЗИМЕН ОТДИХ АВСТРИЯ ГЕРМАНИЯ ШВЕЙЦАРИЯ ,ЕВТИНО И МНОГО ХУБАВО ......

389

адвокат Тенев

преди 11 месеца

Налага се по най бързия начин да се направят трудови лагери - имаме голяма нужда от тях и достатъчно кандидати....

388

Ха

преди 11 месеца

Как в Англия добро заведение с няколко дни резервация предварително има стейк 28 или 32 унции, правилно узрял на фиксирана цена? По-ниска! Кило и четиристотин не е дори два нормални стейка, макар да доближават, но три цени около 70 лв.

387

Анонимен

преди 11 месеца

Баровци гастарбайтери. Бачкат в чужбина харчат тук. Поръчват без да гледат цените, защото са баровци, ама като им кажеш сметката се пулят. Въпреки това си плащат

386

Евалата морски!

преди 11 месеца

Варненци винаги са били алчни ***. Сега след отлива от Турция, решиха да 'залебят' ама нямат акъла да го направят....

385

Марио

преди 11 месеца

Аз лично не разбирам какъв е проблемът ако ясно е обозначено, че това е цената на грамаж. Навсякъде по света скъпи меса (да, дори от крава) се вписват в менюто на грамаж СУРОВО месо. Такива са Вагю, Кобе, Фиорентина, Рибай. Това, че те не са прочели, е техен проблем. Малко като със законите - непознаването им не те освобождава от отговорност.

384

Анонимен

преди 11 месеца

Ако са им сервирали контрафиле Вагу Миязаки.. напълно нормално.