Я се разходи до големите вериги, Всичко опаковано е Бляк ангус, включително и бургерите. :) Да повярвам на гларуси за качество?
ТОЯ УРЪФЛЯК ЗНАЧИ Е ГОТОВ ДА ПЛАТИ 35 ЛВ ЗА 1 ПЪРЖОЛА? ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ТОВА АЛА БАЛА С ГРАМАЖА...
Току що се прибирам от евтина, чиста и слънчева Гърция НАПРАВИ МИ ГОЛЯМО ВПЕЧАТЛЕНИЕ ,ЧЕ ПО ПЪТИЩАТА НА ГЪРЦИЯ СЕ ДВИЖАТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНА МНОГО БЪЛГАРСКИ АВТОМОБИЛИ С РЕГИСТРАЦИИ ОТ ВАРНА И БУРГАС.
Аре стига сте ни занимавали с бай-****вци и техните евтини сензации! Какво го жалите този индивид??? Имал 650лв за обяд, а вие го съжалявате ?! Освен това какво месо е това, какъв ресторант, какво друго е поръчвано и т.н и т.н. И не си ял крава мухл*ьо, а най-вероятно си ял някакво много специално телешко, но не казваш цялата истина. За да може сега да започне едно национално състезание по храчене и плюене! Ай сиктир,шаман от простакери с излишни пари в таз държава!
До Ристо Кеф цена няма - И затова аз с голям кеф ще ти тегля една майна, първо да се научиш да не обиждаш хората и второ да не защитаваш Български кожодери от крайбрежно капанче!
До Ристо, незнам как е в Холандия, ама в България си има точно и ясно разписани разпоредби, като си написал в менюто порция 100 гр. за 35 лв. когато някой си поръча от него, следва да му сервираш порция от 100 гр. след обработка за 35 лв. ТОВА Е!, а обяснението че била сложила повече и затова ти маркирала повече е меко казано смешно, аз ако бях нямаше да платя, отделен въпрос е че само като видях цената на минералната вода 4,70 ми стана ясно че са некакви измамници, барем да беше убав ресторант
Хранете ги, още месец и половина им остава и трябва свободно да си клатят следващите девет месеца. Не им е лесно.
Видях менюто на ресторанта в Takeaway.36 лева за 100 грама преди опичане, има и по скъпи тук и там. Кьорав карти не играе.
Няма ли меню,за да видят какво купуват и за колко??!Сякаш не са влизали в ресторант до този момент!!!
По гръцко рибата е на тегло, не грацата, избираш си цяла или котлет от голяма, мери се пред теб и знаеш колко ще ти струва, преди да поръчаш.
До Марио, ами явно не е коректно обозначено, самия факт че във фискалния бон са маркирани не 1400 грама, а 14 бр. порции е доказателство, отделен въпрос е че в менюто се указва теглото на готовото ястие, а не на суровините, които са нужни в суров вид
ЕТО ТОВА Е ЕДНА ОТ ПРИЧИНИТЕ БЪЛГАРИТЕ ДА ПРЕДПОЧИТАТ ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ повтарям само Гърция и Турция за летен курорт амин. .........ЗА ЗИМЕН ОТДИХ АВСТРИЯ ГЕРМАНИЯ ШВЕЙЦАРИЯ ,ЕВТИНО И МНОГО ХУБАВО ......
Налага се по най бързия начин да се направят трудови лагери - имаме голяма нужда от тях и достатъчно кандидати....
Как в Англия добро заведение с няколко дни резервация предварително има стейк 28 или 32 унции, правилно узрял на фиксирана цена? По-ниска! Кило и четиристотин не е дори два нормални стейка, макар да доближават, но три цени около 70 лв.
Баровци гастарбайтери. Бачкат в чужбина харчат тук. Поръчват без да гледат цените, защото са баровци, ама като им кажеш сметката се пулят. Въпреки това си плащат
Варненци винаги са били алчни ***. Сега след отлива от Турция, решиха да 'залебят' ама нямат акъла да го направят....
Аз лично не разбирам какъв е проблемът ако ясно е обозначено, че това е цената на грамаж. Навсякъде по света скъпи меса (да, дори от крава) се вписват в менюто на грамаж СУРОВО месо. Такива са Вагю, Кобе, Фиорентина, Рибай. Това, че те не са прочели, е техен проблем. Малко като със законите - непознаването им не те освобождава от отговорност.
Соленото Черно море: Туристи платиха 490 лева за три пържоли във Варна