71

Тамбукту

преди 11 месеца

Друзята се правят на приятно разсеяни, но явно не са гледали и слушали пресконференцията на стрелков-ггиркин и не са чели поста му в телеграм където директно нарича путин нищожество което седи начело 23 години. Въпросния индивид е известен с това че разпали конфликта в Донбас през 2014 и също така че всички предвиждания досега са му се сбъднали. А то не е необходимо да си пророк за да разбереш по пътя на логиката че и сега е прав - рашка икономически и военно отива на ***.

70

Анонимен

преди 11 месеца

*** остана без мъже ,, ойто имаше пари "имигрира" гледами ги със скъпи джипове из Европа. Още малко и съотношението жени маже ще бъде 80 на 20 % ... а те за победа говорят .

69

До 80.

преди 11 месеца

1 долар септември 2022 - 2.03 лева,1 долар юли 2023 - 1.74 лева рублата не ни вълнува , ама кравата потъва

68

До 77

преди 11 месеца

Мобилизира баба ти.След есенната мобилизация не е имало нова такава и на фронта са изключително професионална войска и доброволци плюс частни военни формирования ...бият укрите здраво по кратуните !!!

67

Анонимен

преди 11 месеца

Другари, рублата потъва като гемията Масква ;0 Скоро ще трябва да си търсим нови господари :)

66

Анонимен

преди 11 месеца

Е той контранаступа на Русия да върви, пък за вашия ша почакаме

65

от Козяк 13

преди 11 месеца

Стрелков Гиркин друго разправя друзя. Според него поражението на рашка е незибежно и то ще стане през 2024та, а още тази есен очаква значително влошение на положението на путинските opди. Сегашната реконтраофанзива на opките не е нещо непознато в историта, в края на 44та Хитлер се напъна така и премина в контраатака създавайки вчепетлението че обръща войната.

64

СТРАНДЖАТА

преди 11 месеца

Последни новини... - Путин мобилизира 70 годишни старци... - "магучая"...

63

Анонимен

преди 11 месеца

Е щом е въпрос на чест, значи нема проблем, щото укропите очевидно нямат такава. Няма да има бързи резултати, няма да има и бавни резултати, няма да има дори и средни резултати. Ще има само самозатриването на един безумен полу-народ.

62

БУМ

преди 11 месеца

Руснаците изтърваха Бахмут!

61

Контранастъпваш

преди 11 месеца

Имаме големи победи . На белот.

60

СТРАНДЖАТА

преди 11 месеца

Руснаците не могат да понесат факта, че войната се пренесе и на руска територия... - дълбоко навътре в Русия гърмят складове за гориво и военна техника, дори кубетата на Кремъл пострадаха от нападение с дрон - вътре, дълбоко в тила се извършват терористични акции, дори и от руснаци недоволни от Путин.

59

Анонимен

преди 11 месеца

Абе кво стана, едно време имаше една много хубава кола ЗАПОРОЖЕЦ? Кво стана?

58

СТРАНДЖАТА

преди 11 месеца

Руснаците не могат да понесат факта, че войната се пренесе и на руска територия... - дълбоко навътре в Русия гърмят складове за гориво и военна техника, дори кубчетата на Кремъл пострадаха от нападение с дрон - вътре, дълбоко в тила се извършват терористични акции, дори и руснаци недоволни от Путин.

57

Ужас

преди 11 месеца

Хунтата в Киев настина събуди мечката,с терора срещу кримският мост.Заслужава ще ли си?

56

Анонимен

преди 11 месеца

Ко тана с иБахмутя, ва? Как е там контрата? Контрата навсякъде върви бавно и сигурно, както анаконда поглъща пpace! Така е щото руснетата яко са се закопали! А който нее се закопал, укрите ще го закопаят! СЛАВА УКРАИНЕ!

55

Бум

преди 11 месеца

Само Одеса е обстрелван 2 часа,гори пристанището,складове,казарми,въоражение.

54

впрочем

преди 11 месеца

Никакви резултати няма да има! Силичките на Украйна бяха дотук. Че те още първата отбранителна линия на руснаците не са превзели, а има още две! Всичко това са украински пляски и гъзулки, да се изсмучат повече парички от ЕС!

53

Тонката

преди 11 месеца

Много ми е интиресно ако един от щатите реши да се одели и стане оделна даржава.Как света ще реагира на това

52

Говоря с факти

преди 11 месеца

Преди два дни специално подразделение на украинските сили в тила на руската армия,първо разстреляха цивилни в движещ се лек автомобил, а след това и руски камион с двама военни. Всичко това от засада в тила на врага. Руснаците отговориха на следващия ден с масов обстрел на ротиращи се украински конвой от 9 автомобила с хора и оборудване.В резултат от нападението само два от тях успяха да се върнат,Потресаващо мазало! Видеата ги има в мрежата,просто такава е истината.