9

Анонимен

преди 11 месеца

Русия е обречена! Мислеше си, че това ще е война срещу една държава, както бе в Дагестан, Чечня..но се оказа изправена пред 45 държави от цял свят.. Въпрос на време е Руската федерация да се разпадне на съставляващи те я 81 републики..

8

Анонимен

преди 11 месеца

Вече осезаемо се забелязват баш Украйнците с големи толуми и защо Червенски не ги мобилизира и на фронта здрави дебели, с мерседес, аудита изревават колите със 80-100 км в зони за 50 км ама полицията не ги закача бият се помежду си на доста големи фамилий. говоря за като нашите Украйнци от столипино, факултъ

7

Тъпи мисирки

преди 11 месеца

Не ви ли омръзна да превеждате с Гугъл намерените в нета фейкови статии?

6

Кравар Евроатлантик

преди 11 месеца

До превземането на Украйна остават 3 дни, не помните ли?

5

Анонимен

преди 11 месеца

*повече от русия :)

4

Дядката

преди 11 месеца

Какви глупости пишете само!Истината е ,че до пълното превземане на Украйна или пълната и окупация остават няколко месеца! Няма никаква надежда за НАТО и марионетното фашизирано правителство да обърнат хода на събитията!

3

Анонимен

преди 11 месеца

Иванова пак се опитва да разлайва русофилите. Оставете ги на мира, много им се събра напоследък.

2

Влади

преди 11 месеца

През Руско-японската война съотношенията са горе-долу като сегашните и Япония, подпомагана от Великобритания и САЩ с финанси и оръжие напердашва здраво могъщата Руска империя. Нищо ново.

1

Анонимен

преди 11 месеца

С такива измислици нищо няма да се постигне, даже се показва че положението за Украйна е неспасяемо. Те не могат да имат толкова танкове колкото има Русия.