50

До ЦИРК ПРОМЯНА КЛИМ

преди 1 година

Гледам ти ги хапваш яко. Нещо освен тая глупост за кравите знаеш ли по темата или до там ти се изчерпват знанията?

49

Анонимен

преди 1 година

Бас държа, че едно 90% от капацитетите тук нямат еидея какво е Ел Ниньо, Ла Ниня пък да не говорим за Джет Стрийм и как вдигането на глобалната температура влиае върху климата на планетата... ама вие понеже сте много големи разбирквоци си мислите, че тоз 1.5 градуса значи, че лятото от 30 ще е 31.5 градуса... дори няма да го коментирам.

48

ЦИРК ПРОМЯНА КЛИМАТА

преди 1 година

Едва ли гигантската термоядрена експлозия в центъра на слънчевата система има някакво значение за "климата". Едва ли звездата, която съдържа 97% от масата в слънчевата система, би могла да се отрази на нещо. Виж, кравешкото пръцкане е Истинска Заплаха. Хапвайте яко измишльотините биомасааа!!

47

до 47

преди 1 година

Това е проблема. Хората нямате време да се приспособят към тези промени защото за разлика от другите цикли в историята на планетата този е прекалено бърз защото ние го правим такъв... Не знам защо не се информирате малко по темата ми четете само глупости в пресата...

46

Някой

преди 1 година

Най-вероятно хората се заблуждават и вие не отразявате точно и става разминаване, че те очакват навсякъде зверска жега. По-скоро им кажете, че това се състой в изменяне на климата и сезони в много региони направо вече континенти. Обяснете им да им е логично като реалността която щат не щат ще видят. Не научни термини на бай Пенчо за бай Драганчо от горно нанагорнище.

45

Анонимен

преди 1 година

Клаус Шваб към Хенри Кисинджър: Каква прекрасна възможност да завършим нашата седмица тук с толкова конкретни предложения и идеи за това как всъщност можем да създадем, бих казал, Нов световен ред.Слуги на дяволчето.

44

до 47

преди 1 година

Точно така изхвърлянето на огромни количества газове в атмосферата нямат никакво влиание нали :) евала пич. Гениален си.

43

Анонимен

преди 1 година

Балканския селянин като чуе "глобално затопляне" и се сеща за Грета веднага понеже друго по темата не знае...

42

Анонимен

преди 1 година

Зелената измама няма да мине! Каквото има да става, ще става. Човекът замърсява, но не е причина за климатичните промени. Това са природни цикли, или се приспособяваш, или загиваш.

41

до 44

преди 1 година

Ама аз и сега ви гледам какво си мислиш. Няма такава пародия като вас никъде.

40

до 41

преди 1 година

За такива като тебе които нямате идея как работи климата на собствената си планета вече му викат "климатични промени" понеже малкото ви гръбначен мозък не може да го усмисли.

39

До38

преди 1 година

"програмистче"Ти си вземай ония белите хапченца редовно,па пак се моли и ни гледай сеира!

38

до 39

преди 1 година

Знам, че няма смисъл ама все пак... да климата се е променял много пъти. Проблема в случая е периода за които това се случва. Ако преди тези промени са ставали за 1000 години в момента стават за 100. И явно се вижда, че индустриалната революция е започнала подпомагането на поредния цикъл да се ускори. Аз не змам как от всичката информация в интернет вие решавате да четете най-големите простотии.. предполагам са по-лесни за разбиране защото като цяло тук сте пълни ръфляци бездарни.

37

Някой до 39

преди 1 година

Мислиш ли, че и войната няма да се отрази на климата????? Всички тези бомби и прах????? В Германия имаше дни такъв задух и нажежено страшно излизаш и една ли не ще се самозапалиш от въздуха. Шегувах се излизам на разходка в Африка. Обаче въобще не беше до шеги, а страшно. Също на няколко пъти се изсипа дъжд като потоп и хубаво, че не е цял ден или два, три ще е ужас и безумие. Даже се влошава всичко доста бързо в годините отколкото е нормално. Все едно мигрантите си носят климата с тях

36

Бай Илийчо

преди 1 година

Глубалну затопляне от карате 20 год нафтови печки и бензинови горелки! Аъъ ! Ама говорът ,чи кравите пърдели и отделяли въглиродни емисии!!! Пфуу !

35

Анонимен

преди 1 година

Лъжата беше "глобално затопляне" - ама понеже такова НЯМА И ПОЧВА ДА СИ ЛИЧИ ЧЕ НЯМА - сега новата лъжа е "климатични промени" - колко удобно - каквото и да стане - все са промени - за разлика от преди индустриалната епоха, когато КЛИМАТЪТ НИКОГА НЕ СЕ Е ПРОМЕНЯЛ? ААаааа квоо? Променял се е и тогава?? КВООО ИМАЛО ЛЕДНИКОВА ЕПОХА?? Свършила точно откогато почва "измерването" на "затоплянето""?? Абеее да няма някаква лъжа, стъкмистика, манипулация, измама, конспирация?? С тия "климатични промени"?

34

Анонимен

преди 1 година

Гледам пак бачкаторите на минимална заплата се упражняват в ментална гимнастика и се чудят кой може да измисли по-голяма простотия...

33

до 32

преди 1 година

Викат му климатични промени понеже едната гънка и половина на масите не могат да разберат какво значи глобално затопляне.

32

Анонимен

преди 1 година

Гретето е съветник на Зеля,кво му мислите толкоз?Шваабата е помислил за всички в Давос.

31

Майстора

преди 1 година

Който е обръщал внимание на безжалостната ковипропаганда и денонощното плашене, сега несъмнено разпознава как същият апарат за тормоз и манипулация е активиран за новата измама - КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ!