6

КОСТЯ ПРИГОЖИН

преди 11 месеца

НАЕМНИКА НА ПУТИН ПЪРВИ...... МАЙ НАБИРА ЧИСТОКРЪВНИ ТАРТАРИ ЗА ПОПЪЛВАНЕ НА ОРДИТЕ НА ПУТИН

5

до 1

преди 11 месеца

Кое пречеше до момента на Пригожин да удари откъм Беларус?! Абсолютно нищо. Можеше да се препозиционира по всяко време. Но нещата са доста сериозни откъм лъжи, идващи от Шойгу и не е зле да ги прочетеш. По данни на руски разследващи журналисти обявените от МО на РФ загуби са над 20 пъти по-малки от реалните. Пригожин каза същото. И така нататък.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Най много се лъже след риболов и по време на война...

3

Анонимен

преди 11 месеца

Хайде спрете да се правите на велика държава, пияниГлупаци! Вие даже не се биете срещу Запада, а само унищожавате казаците. Как ще помогне това на комунизъма?

2

Нещастникът

преди 11 месеца

каза дежурните си глупости без да отговори на заявлението на Пригожин, че СВО е напълно компрометирана понеже в Донбас не е имало никакви бомбардировки и нацисти...

1

ГАДОРЯН

преди 11 месеца

Аз ще ви кажа отговорите! Пригожин ще удари откъм Беларус. Заедно с беларуската армия. Украинците ще бъдат буквално пометени. Край с имитирането на война. Украйна изобщо не е подготвена за такава мащабна операция. А ако случайно не стане така както го казвам, то Шойгу и Валерката наистина са некадърници. Но има един проблем. Тогава ще се намеси НАТО или най малкото Полша и Балтийските. Но те така или иначе ще се намесят при руски пробив.