152

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 година

Точно САЩ имат бая нови технологии за сваляне на ракети, пич. Вземи чети. Едната съвсем скоро излезе, с микровълни горят електрониката на ракетите. Падат като камъни без електроника. Има и демо в тубата как ги свалят.

151

Анонимен

преди 1 година

Именно, много, много висока цифра. Чак нереално висока. А сега си представете, ако Русия е загубила толкова танкове и въпреки това продължава успешно да воюва (а на нея никой не и дава), значи тя има по-голямо производство, отколкото на целия колективен Запад. Или все пак цифрата е прекалено завишена?

150

Хе хе

преди 1 година

НАТО е н:а:п:и:к:а:н:о в ъгъла и се чуди откъде да изкопае още оръжие за утилизиране в Украйна. Нямат смелост един войник да пратят, камо ли да започнат истинска, а не прокси война с Русия. Да не говорим, че и те са същата сбирщина всевъзможно оръжие, като башибозука, в който превърнаха ЗСУ.

149

До агента

преди 1 година

Кои ракети викаш, щатските ли, дето дали имат разработка по нова от 10 години, да не говорим, че при подобен конфликт няма вариант да унищожиш всичко на врага, и 10% да останат пак всичко заминава

148

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 година

Русначета, стягайте се. Идва големото 200 годишно миене на чинии в ЕС. Имперските претенции оставете за Фесбука.

147

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 година

Докато Расийка запали старите ракети и бракми на 40 години, вече ще са премазани. Нато си обновиха ракетите. Палят за минути, стигат за минути целта. Ако 5 ракети падат срещу 1 руска, то сами знаете какво ще остане от Русия. Едно нищо.

146

Дзивко

преди 1 година

Умнокрасивите, пропускате последните новини за 50те млд евро от Европа.., на Украйна и трябват към 5млд на месец, демек Европа си призна, че ще има война поне година напред, което като извод означава че контрата пропадна и ще се готви нова по нататък

145

Някой..

преди 1 година

ПРОПАГАНДА!

144

Анонимен

преди 1 година

А бря то само русия загубила )те украинците не умирай не губят танкове

143

54621

преди 1 година

За да стане ясно кви глупости говорят копейките ще напомня предишните им опорки и лъжи : В Азовстал имало 6000 натовски генерала, газа ще стане 4000 евро, Европа ще умре от студ, само България не плащала в рубли, Москва не е потънал , а е на док, ще свърши бензина, 48 пъти превзеха Бахмут, унищожиха 68 HIMARS от 36 налични - първите 20 преди да пристигнат, биолаборатории с бойни комари, рублата ще убие долара, картите Мир са световни(вече не работят извън Русия) и още стотици лъжи и опорки.

142

Анонимен

преди 1 година

А колко танка загуби Украйна?

141

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 229 Целите на СВО ги поставя Путин, а той никога не е говорил за 3 дни. Това си го измисли укро-пропагандата. А Контра-Отстъплението е запецнало. Леопардите горят при дядовците си Тигри и Пантери от ВСВ. Това поне е проверена информация.

140

Дзивко

преди 1 година

Най хубавото нещо което можеше да се случи на Украйна е да беше се предала за 3дни, тогава просто щяха да приемат условията на Русия, хората щяха да са живи и икономиката цяла, двете области автономни, но в Украйна, тогава и Русия нямаше да може да мърда много и щеше повече да отстъпи, сега се очертава Украйна да остане без море, територия и икономика, човешките загоби са огромни и невъзвртатими

139

Анонимен

преди 1 година

Няма нужда да четете новини, копейковците всичко знаят, до най-малкия детаил, ако ги питаш просия е спечелила за 3 дни, или ако не е то може, или поне може да се опита, абе нема значение.

138

Давай Za

преди 1 година

Единственият вариант Червената армия да загуби войната е да загинат 7-8 милярда човешка маса.

137

Анонимен

преди 1 година

Е, ся! Със същият успех можеха да са 10000! Къдет 4 там са и 10

136

Льони, Плевен

преди 1 година

Вече и по официалните руски канали се тупат в гърдите. Не бягали позорно както миналата година в Харков а отстъпвали организирано под строй. Каква стана, от Киев за три дни до всичко е нормално отстъпваме но организирано?

135

Дзивко

преди 1 година

Както се и очакваше, немските леопарди се оказаха неефективни, нормално кат ги карат слабо обучен екипаж и почти без логистика за тях, интересното е че британците забраниха чаленджър да ходи на бойното поле, то ако танка не е за бой, за кво е, ейбръмс още май нямат, изобщо тоя сбирщайн на техника води до логистипен кошмар и ниска ефективност

134

Анонимен

преди 1 година

До тия дето питат как върви офанзивата - аз да ви питам кво стана с целите на три дневната операция, изпълнени ли са, приключи ли операцията ?, че вече сме на около 500 дни.

133

Русия=Психиатрия

преди 1 година

3750 е бройката на всички унищожени или пленени машини - танкове, БТРи, гаубици и т.н. Според Oryx, разбира се цифрата е много по-голяма защото е невъзможно да се документира всяка загуба.