15

Анонимен

преди 1 година

Абе те и преди не можеха да я преминат реката.

14

БАНко

преди 1 година

ЗАГЛАВИЕ ОТ ДНЕС : ,, УКРАЙНА ОБЯВИ ОБЩА МОБИЛИЗАЦИЯ В ЗАПАДНИТЕ ОБЛАСТИ , В ИЗТОЧНИТЕ НЕ ОСТАНА НИКОЙ " -- АГЕНЦИЯ ,,ПОГЛЕД " !!!

13

БАНко

преди 1 година

ЕТО Я ИСТИНАТА , НАТООООООВЦИТЕ !!! ,, ИЗТОЧВАНЕТО НА 230 КИЛОМЕТРОВИЯ ЯЗОВИР ДАВА НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ОСТАТЪЧНАТА УКРАИНСКА АРМИЯ " - АМЕРИКАНЦИТЕ ОТ ЧВК ,,НАТО " ПРЕКРОЯВАТ КАРТАТА !!! КОЙ ВЗРИВИ КАХОВКА , НАТООВЦЕТЕ ????

12

Лъжат путин

преди 1 година

Никой не смее да каже на джудженценцето колко зле е всъщност руската армия

11

Шефрет

преди 1 година

Еее ,сега пак тиня. Тая контраофанзива чакаше да замръзне земята,после да се разлисти гората,сега пак да засъхне тинята.. То мобилизираните укроиди от пенсионерските клубове до тогава ще измрат.

10

Фитьо

преди 1 година

Нищо няма да спре Мечо да излапа меда

9

До 4

преди 1 година

А защо се налага ползването на противовъздушни ракети?

8

ПутинХуйло

преди 1 година

До 9 или са го направили рушняшките сфине

7

Анонимен

преди 1 година

"Путин заяви, че разрушаването й е спряло украинското контранастъпление през Днепър" Това само потвърждава украинската нескопосаност уж правят ещо в руска вреда пък то им вреди на самите тях.

6

Анонимен

преди 1 година

Всеки месец в сащ влизат по 100 хил нови емигранти. Там на улиците живеят над 60 млн клошове и бездомници. Улиците им са пълни с колабирали наркомани. Постоянни престрелки между бандитските групировки, в които под 30 застреляни на ден даже не се съобщават. Пълно е с тлъстяци, хора изпаднали в дълбока депресия, gендъри, сатанисти и сектанти. Там сменят половете на деца и има еднополови бракове. Това ли искате? Ако искате значи сте болни. Споменатото по-горе е невъзможно да стане в Русия

5

Анонимен

преди 1 година

Постепенно всичко ще си признаят бандеровците

4

Анонимен

преди 1 година

Само за днес киевския режим е изразходил десетки милиона евро, посредством използване на противовъздушни ракети, оръжие, различни мониции и техника. Всичко това се спонсорира от евросъюза, нато и твоите данъци. Не бъди ***, не давай парите си за оръжие. Поддържането на укронацисткия режим, нато и ЕС, те прави съучастник в убиването на хора.

3

Анонимен

преди 1 година

Днес краварите са съобщили, че до този момент в СВО са Zачистени 350000 укронацяги. Значи умножете по 3 и ще ви стане ясно колко за Zачистени.Колкото повече оръжие изпраща запада, толкова повече укронацяги ще бъдат Zачистени. По данни на руското разознаване в германия се събират хиляди натовски военни, коитосе отправят на изток и воюват като наемници. През това време на запад продължават да обучават хиляди укронацисти, които също ще отидат да воюват. До кога?

2

Анонимен

преди 1 година

Целта на бандеровците беше да измият фортификационните съоръжения обаче не им се получи

1

Анонимен

преди 1 година

След удара по ГУР в уsрайна се е появила 140 звезда на паметната дъска на цру в кравария. Значи някой цереушник агент е пратен при масоните линкълн и вашингтон. Денацификацията, демусонизацията и десвинаризацията продължава.Днес от германия потвърдиха, че Буданов е при Бандера. А къде е Залужни?