148

До 175

преди 1 година

Новото Правителство е синхронизирано точно затова с Посолството, да изпълнява резолюциите на чужди Парламенти!Преврата се случи и вие не протестирахте!!

147

Анонимен

преди 1 година

Швабите искат да ни го върнат оти във войните се се изметкаме, първо с тех после против тех! Но нема такъв език, България нема го признае.

146

Анонимен

преди 1 година

Не очаквам никаква реакция от новото правителство, те са безгръбначни и не се интересуват от националните ни интереси.

145

Ужас

преди 1 година

Това е все едно по старшия ти колега да те тормози психически на работа и да ти заповядва! В такъв случай отидох до шефа и ме казах: Айде пазбирам ти да ми заповядваш, защото си ми шеф, но протестирам и по старите колеги да ме тормозят!!

144

Анонимен

преди 1 година

До 163То и руснаците трябва да признаят, че говорят български. Тамошния диалект е много отвратителен, но си е български,))))Ако си слушал руски селски диалекти ,от който много малко може да разбереш,ще видиш,колко е прекрасен книжовният старобългарски ,наричан руски език.

143

aa1820

преди 1 година

Нали това бе големия успех - двустранния спор да стане спор РСМ-ЕС. И ЕС щеше да е гарант за нашите искания....има една приказка за вълка и за това защо му е дебела шията....има и една друга приказка, че не сме народ а м...ша. Всеки да си прави изводите. И на следващите избори не се чудете ако Възраждане стане 1ва политическа сила и ни вкара в евразийския съюз.

142

Анонимен

преди 1 година

Тиквостан е обща колония тук, който не е минал той не се разпорежда включително и БЮРМ.

141

Анонимен

преди 1 година

. Те са двумилионна държава, цялото им трудоспособно население моментално ще побегне на Запад и с държавата им е свършено)))Каква двумилионна държава ,на преброяването излезоха 1,8млн.(0,5млн.по малко от преди 20години)Реално постоянно в РСМ не живеят повече от 1,2млн

140

Soli Invictus

преди 1 година

Вие ще сте македонска колония!

139

Хеее?

преди 1 година

Откога една колония на САЩ заповядва на друга колония на САЩ? Има ли йерархия и на колониите- старша колония, младша колония?!

138

Анонимен

преди 1 година

То и руснаците трябва да признаят, че говорят български. Тамошния диалект е много отвратителен, но си е български, що не говорим по тая тема, а все македонците за нещо ги обвиняваме?!

137

IQ 3.14

преди 1 година

До До 154време разделно ще дойде следващата зима, когато пак тръгнат талоните за бензин и дълбокомислените речи, обясняващи как нема пари за пенсии щото великите сили, международното положение и на цру астролога са решили така.

136

Анонимен

преди 1 година

Довчерашни нацисти ще ни дават наклон, само Путин ще ги оправи.

135

Каква наглост

преди 1 година

Ние сме американска колония, а не немска ;))

134

Soli Invictus

преди 1 година

Един народ! Един Власт! Една световна Македонска империя!

133

IQ 3.14

преди 1 година

ше полаете полаете, накрая в редакцията ще звъннат от немското посолство и пак ще се затрие коментарната секция за 3 дена "щот ни хакнаха". през тва време копейкин ще измисли някво клише което включва единство гордост и арбайт махт фрай в едно изречение

132

До 154

преди 1 година

Не македонците драпат, а САЩ драпа да колонизира и последната територия останала в Европа!! Време разделно е и утре не се знае!

131

Анонимен

преди 1 година

Тия немци са глам.ави тиквеници ,България не е поставила никакви условия ,а РСМто се ослушва и не према компромисният вариант.Мицкоски,даже каза ,че ще подкрепи промените в Конституцията само когато РСМ затвори последната глава от преговорите за влизане!Демек ,след 15години ,минимум.

130

Анонимен

преди 1 година

Новият еврокомисар Кирил Петков ще оправи нещата. Спокоен съм.

129

Анонимен

преди 1 година

Колкото има американски,австрийски ,австралийски ,канадски ,белгийски езици , толкова и македонски