16

пенсионер

преди 11 месеца

Проблема е в културата и домашното възпитание. Младите са като развързани коне от технологиите . Работят предимно нощем . Денят им започва от обед до 5- 6 сутринта на другия ден , предимно на компютъра. Искат да станат богаташи за ден - два./Запада гради благоденствието с десетки години, а някой фирми и със столетие/ При нашите водачи и то младите с култура от изток и с западна кола , реалностите се размиват. При неделните водачи най личич

15

kum 14

преди 11 месеца

абсолютно. да не говорим, че в София се изсипа цялата пасмина от про ванса. Нормалните хора са си там. Тук дойдоха само от репк ите, за да се разсеят в големия град.

14

До 6

преди 11 месеца

Хахах на кви наркотици си ве, тротинетко

13

Анонимен

преди 11 месеца

Чалгарисан- това остана от България !

12

Анонимен

преди 11 месеца

При сега ограничение 50, необезспокоявано си летят с 238км/ч. И'експертите"......трява да се намали скороста и увеличат глобите??!! Моооля? "Мозъциииии" колкото и да вдигаш глобите, и да въвеждаш ограничения, като няма ефективен контрол и неизбежни санкции ефекта ще е Н-У-Л-А!!!!!

11

Анонимен

преди 11 месеца

У нас се кара безобразно, не само "скоростта". Има масово незачитане на правилата и изискванията при шофиране на МПС. - телефони; няма толерантност на светофарите(редовно се запушват кръстовищата), кара се в средна и най-лява лента за щяло и нещяло; паркира се по зелени площи и т.н. Но и от КАТ не си дават много-много зор, те са на заплата.

10

ниско прелитащ

преди 11 месеца

Разбира се ,че с 238 км/час ! Така хем си избивам комплексите , хем бързам да изкарам парите на чорбаджията , които така или иначе ще си ги вземе пак от мен , ама чрез ЕС !

9

До Пуржо

преди 11 месеца

250км/ч вече правим без проблеми с 1.9тди с малко по-голямо турбо. 2023-а сме пич, кви са тия детски скорости?

8

Анонимен

преди 11 месеца

50% хич не е малко, и то при ограничение от 80км/ч

7

Петров

преди 11 месеца

100% от катаджиите се крият в храстите, тормозят шофьорите и като си съберат необходимия брой глоби и бакшиши отиват да ги изпият.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Ами не само. Защото и камерите, които работят сега се манипулират. Плащат си "абонамент" в КАТ и никой не ги пипа. В Бг всичко дори добре измислено се изопачава, корумпирана, о.с.ира

5

Пуржо

преди 11 месеца

Там редовно удрям прекъсвача на 6-а предавка. Към 250 км/ч. Отсечката е добра за тестове, стига да няма много влачещи се охлюви.

4

BB

преди 11 месеца

Повечето шофьори карат нормално проблема е в капаните заложени от някакви умствено изостанали организатори на движението

3

Анонимен

преди 11 месеца

Каквито и светофари и легнали полицаи да сложат, докато не се преследват нарушителите за тяхната отговорност и не им се поставят срокове за изплащане на глобите, нищо няма да се промени.

2

Анонимен

преди 11 месеца

Само легнали полицаи през 50 метра му е майката. По всички улици!

1

Анонимен

преди 11 месеца

Защото всички са моралисти, професори, експерти в интернет пространството.