197

Риъл Стори

преди 1 година

Тоя е бил подпирачката на косматите дисаги на хазарския каган Зъл Зелен от Киевска Хазария! Чат пат правел и влажен масаж на дисагите. Преди било лично и на място, сега дистанционно, защото е командирован в Бунак Ленд на Балканите да набере еничари за кайма на източния фронт. Като приключи в Бунак Ленд, веднага се връща за дъъълллъг мокър масаж на висулките на кагана. Бе направо до протриване и окапване!

196

Анонимен

преди 1 година

Така ли казаха от посолството?

195

Анонимен

преди 1 година

На този когато и да му направиш 9мм отвор в челото все ще е късно.

194

Анонимен

преди 1 година

"Има партии, които действат за руските интереси.".....................Абе пич, партията ти бе хваната в държавна измяна, кой си ти да казваш кой бил работел за чужди интереси, продажно човеченце?

193

Анонимен

преди 1 година

Тоя мухлясал мозък откъде го изровиха??

192

Усраинец

преди 1 година

Ммм охооййй украинцитеее, чакайте бе! Както сте се затърчали с тая контра-офанзива ще подминете Москва! Нищо, поне сте хитри като Хензел и Гретел- маркирате си пътя да знаете как да се върнете! Те са маркирали с трохи, а вие с чарколяци от Хъмвита, Леопарди, тигри и всякакви други западни "котета" ха ха ха. По чарколяците, по чарколяците и хоп обратно в Киев(ска Рус)!

191

Ромео и Жулиета

преди 1 година

Обичам Русия, но това вече било Забранена Любов!

190

Анонимен

преди 1 година

Давайте.Аз съм за. Докато могат да мърдат и съпротивляват лизaчите , братушките ще ги унищожават. Ако бяха мирясали бандеровците , 150 000 щяха да са още живи и да правят зулуми. До сега поне 150 000 мераклии за евроатлантическа интеграция дадоха фира в окрайна благодарение помощт на едногласовите .

189

Анонимен

преди 1 година

дрогиран ли е тоя ***.

188

крундел

преди 1 година

бих казал 7:0 за патриота е доста добре срещу безаналоговнет кинжал, без да гледаме руската пропаганда, дето са унищожени с една ракета всичките... реално повреда от осколки на една машина, леопарди за 3 дни офанзивни действия - 1 унищожен, като екипажа е жив и 1 със скъсана верига; джани не знам какво е...Или друго си е златен медал по куполохвърляне?Държи се от сержант Владислав Андреевич Даванков, 27 мотострелкова бригада - 273 метра; има и сребърен и бронзов.

187

хихи

преди 1 година

От десетките видеа с горяща НАТО техника става ясно, че руските перални са способни да взривяват Леопарди хахааха Вервайте на НАТО пропагандата хахахаха

186

За смях

преди 1 година

До крундел Прехвалените Пейтриът ,Леопарди/ Джани / пълна скръб .

185

1212

преди 1 година

Словакия вече няма какво да дава, Словашкият министър каза, че вече няма какво да пратят на Окрайна като помощи, явно за това сложиха националният предател Магарев да опоска военните резерви а после ...знаем от къде ще купуваме - от САЩ разбира се! Създаваш търсене и после предлагаш продукт, само ние баламите се хващаме на БЛМ_ФАЩ глупостите!

184

Не

преди 1 година

Не може! Няма да въвличате България във войната! Неутралитет!

183

крундел

преди 1 година

преяждането с руски пропаганди, които се леят по техните телевизии до това довежда:едновременно рф печели непрекъснато и в същото време не може да превземе украйна, която е управлявана от наркоман и "сатанисти", а войниците бягат, а оборудването от запада се продава.Има в интернет колко техника са изгубили с документирани номера на развалините руснаците - не им струва оръжието, даже моамар навремето след мазалото в долината бекаа казва на руснаците че им продават детски играчки.

182

Анонимен

преди 1 година

Ехе ами да си бяха стояли мирно и кротко украинците ,а не да скачат и да крещят,че ще трепят тоя и ония,а сега ги били биели,а те като стреляха 8 години по хората и обясняваха как някой щял да живее в мазетата се чувствах велики.

181

Анонимен

преди 1 година

В Украйна е същата часова зона като у нас. Хората гасят лампите и си лягат с желанието да поспят някой час, а призрачни същества омазани с кал по дрехите и сажди по лицата, се прокрадват с автомати към домовете им! Това са боговете идоли на русофилите! Поклонете им се!

180

Анонимен

преди 1 година

Абе крундел и що руснаците като нищо не могат да направят на украинците постоянно им трябва оръжие самолети искат танкове се правиха ,а те си и имаха,къде отива всичко,а да гори по полето заедно с украинците затова се прави могилизация след могилизация и срещу наполовина по-малко руснаци нищо не могат да направят,та даже и ония ги бият като маче у дирек.

179

крундел

преди 1 година

освен това това сесесере оръжие се видя какво е - скрап, руснаците като имат хиляди пъти повече от нас от същото че и по-модерно какво постигнаха?Спад на цената на скрап-а?Май друго не успяха.След някоя и друга година ще трябва да даваме пари за да го утилизираме, така, че пари за детски градини пак няма да има.П.П. оръжието е хубаво само за терористи и тероризиране на цивилно население, срещу съвременно истинско е неадекватно.

178

Анонимен

преди 1 година

До 223 Да за това просят пари и оръжия постоянно,а да и могилизация даже с бой нали щото побеждават.