35

Фани

преди 1 година

А Радев си мисли,че е не разкриваем в балам. осването Ха,ха,ха .Е не си велик ,пак самозаблуда

34

КОЛКО

преди 1 година

НЯМА по объркан "побъркан" народ от бългаския.НЯМААААА

33

До 31

преди 1 година

Има общо и то много. Когато Радев вдигна юмрука и поведе протеста на Божков излязоха записите как Божков казва на Огнян Стефанов:Божков: Абе, няма да събереме сто и осемдесе" депутата. Но аз мисля, че Гешев не ни е проблем, ако спечелим властта, щото мо"е да му орежем правомощията без да променяме Конституцията. Божков: Като го напра'име фигурант като Президента, точно кво ше ни вреди Гешев?

32

Public enemies

преди 1 година

А и да вземат да изкарат първо 1 месец преди да свалят президент който толкова години си заема поста.

31

Анонимен

преди 1 година

Самоубил се е Професор Янко Янков!

30

Анонимен

преди 1 година

Черепа щял да прави гл.прокурор фигурант.Едва ли сегашната ситуация има нещо общо с черепа

29

До 24

преди 1 година

Има как с преврат.

28

Шперца и Джонсън???

преди 1 година

Първо пояснение, Румен Радев, за никоя друга наша/чужда администрация не се явява премиер. Не сме гласували за него, но това е моят Президент, Президентът на Република България! И пишещите доерясийки/аси да декларират по силата на разбирането за Моралът на Лустрацията на кому от тях предците през ПСВ са пускали отловни газов, кои през ВСВ са служили като надзиратели и огняри в дитските нацистки крематории в кои са избинали в СССР цивилни хора

27

Анонимен

преди 1 година

Божков нали каза, че ще направи Иван Гешев Фигурант като президента? Е, явно ала-бала клиентите на прокуратурата са развързали кесиите и наддават. Ще видим скоро кой е наддал повече. Ако има импийчмънт ще е с натиск от посолството. До сега що не искаха импийчмънт? ДПС от трибуната на НС през декември 2021 поиска импийчмънт на Радев. Подписки събирахме с петиции. Нищо. Сега се разбързаха щото им диктуват. Продажници много в България.

26

Анонимен

преди 1 година

Ще бъде яко Гешев и Радев да направят партия.Нещо от сорта на републиканска прокуратурска партия .

25

И тъй ни дума за

преди 1 година

Кирово-Кокорчовите изцепки, запис пуснаха, ама на! - 10 странци за импйчмънт на Радев. Шиши мега престъпник в държавата, ще подменя конституция, ама и с това няма проблем. Ми да се разкарат измекярите от парламента, па и Радев ще му дойде ред.

24

Анонимен

преди 1 година

И той като Гешев да си скъса импичмента. Това е Чалгария, всеки може да се прави на президент и цар, и премиер, и главен прокурор и началник. Щом Боко Тиквата има Божествено право да ви управлява, значи всеки може.

23

Анонимен

преди 1 година

Всичко може,само Делянчо да поиска.

22

Анонимен

преди 1 година

Кой тук помни ГЕРБ като искаха импиичмънт на Първанов.Но не събраха 160 депутата.Но дори и сега да съберат 160 депутата което е възможно,след това конституционния съд трябва да гласува ЗА импиичмънта.И се получава интересен казус че Радев може да не подпише оставката на Гешев защото докато Гешев е гл.прокурор ще продължи да тормози Боко и компания следователно няма да е на дневен ред импичмънта на Радев.

21

Анонимен

преди 1 година

Президентът е с най висок рейтинг в страната. Не мислете че майдана ще е безкръвен.

20

Уф

преди 1 година

Няма нито как да се отстрани президента, нито главния прокурор. Вервайте ми, че това са само политически глупости за набиране на популярност, сред ограничен брой фенове.

19

Ева

преди 1 година

Радев е време да си ходи. Вреден е за България. Руски агент. Това всеки го знае.

18

Ама да бе

преди 1 година

Тъй кат ги четеш това дет бръщолевят си е баш туй дето Киро и компания снасят от Посолството. Само Радев е пречка явно.

17

?!?

преди 1 година

Щом има редовно правителство тоя е нищо повечеот кукла и с него може Ала- Бала да се прави. За това се изгърмя от парламента след клетвата им.

16

?

преди 1 година

Радев е руско протеже. Но така е последен мандат трябва да изкара левове за цял живот, а най много рушвети и корупция идват от Русия. И да не ги обичаш те плащат.Какво са 20 милиона за за спреш помощи за Украйна за 200 милиона или да сложиш вето на Санкции на Русия за 2 милиарда или да не национализираш Лукойл като Германците.Така че ясно.