70

РОСИ

преди 1 година

Направо капитулирам и давам цялата власт на ГРЕТА ТУНБЕРГ. ХАХАХАХАХ ! АБЕ ТИЯ НА ЗАПАД КАК ГИ МИСЛЯТ ТИЯ РАБОТИ ? Накрая ще остане само САЩ и АНГЛИЯ срещу целия свят. Само гледайте!

69

Анонимен

преди 1 година

Който вее руско или съветско знаме на Шипка не е българин, а русня с българско гражданство.

68

Анонимен

преди 1 година

Това трябва да е някаква жестока еб*вка на фона на току що пуснатите снимки с цяла смазана колона от Брадлита и Леопарди до Орехов от днес....

67

Анонимен

преди 1 година

Той вече я спечели!!! Европа се гърчи зимата на студ и високи сметки яко инфлация високи цени и нацисти наводниха Европа. Другото е подробност няколко пияндурници където си хвърлят пиратки и дрончета за замазване на истинската икономическа война

66

Анонимен

преди 1 година

dnes.UA :) Верни на себе си!

65

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Да спечели войната е невъзможно. За последните 6 месеца русия само право жестове на добра воля и се прегрупира към по-стратегически позиции обратно към москва. Конфликта е от 2014 година, няма за кога да се замразява повече. Путин да си стега халката.

64

Анонимен

преди 1 година

До Размисъл Глупости. Путин иска Крим под контрола на Москва. Новите територии осигуряват сухопътен коридор. Бандеровци не му трябват.

63

Анонимен

преди 1 година

Според изказване на кандидата за президент Робърт Кенеди младши от миналата седмица досега са убити около 350 000 млади украинци. Това ли искат И българските натовци? Наистина ли има непобъркенЯк бългаски гражданин, който иска, който е безразличен който счита за в реда на нещата да бъде отнет живота на стотоци хиляди млади хора? И ми излизат с истанбулска конвенция за ненансилие и права на личността?! Къде е практиката на ненасилие и правото на живот в натовската политика за поддържане на война?

62

Путин от бункера

преди 1 година

Дори Кадиров не можа да ми помогне. Положението ми е утежнено. Зипин! Помагай, брате!

61

РОСИ

преди 1 година

Той отдавна я спечели! САЩ фалира ,а не РУСИЯ!

60

БЛАГО МИТРЕ ДЖИЗЕСА

преди 1 година

Ще се развеждам! Женя се за Митрофанова, ще и направя 2-3 бебета.

59

Размисъл

преди 1 година

Приемаме,че Путин е велик пълководец и печели бляскава победа,превзема цяла Украйна. И после ...някой дава ли си сметка Коко пари струва окупацията? Присъствие на стотици хилядна армия изложена на атаки? Афганистан е достатъчно доказателство. Но Русия е богата,Путин е вманиачен и здрав. Затова войната ще продължи до 10 г. или по рано със *** на джуджето. После план Маршал за Украйна и репарации и нови унижения за руснаците. Но,така бяхме и ние в междусъюзническата война. И затова страдаме.

58

ПорЦелан

преди 1 година

Контранастъплението нещо не тръгна както го бяха мислили. Украинците нападнаха там дето ги чакаха. Сега Резников (министъра на отбраната на У) ей така между другото каза, че ако руснаците си били променили мъничко целите на СВО, можело да има преговори. Проверка, как ще реагират украинците на такава идея. Нещо елита на Украйна май май е много по-депресиран.

57

Някои помним.

преди 1 година

Путин се опитва да се преструва, че целта му е дългосрочна война и си мисли, че хората са забравили как опита да превземе град Киев, но се провали и трябваше да се оттегли.

56

Да допълня...

преди 1 година

Крайно време е Путин да сдава багажа , че ни писна от него.Друг път да знае да не прави така.Война му се е приискало на мер.....ца.

55

Питате, аз отговарям

преди 1 година

Две съветски републики се бият. Едната има хем съветско ноу-хау, хем модерни оръжия и международна подкрепа. Другата съветска република има само ръждясали подводници и много злобно джудже за лидер, което толкова го мразят, че даже вече има бунтовници в тази република. Така че ... не знам... вие ми кажете... кой ще победи?

54

Язе

преди 1 година

Не знам дали ще я спечели, но е сигурно, че няма да я загуби!

53

Путин

преди 1 година

Утре започва Празника на суджука. Заповядайте да се повеселим в гр. Горна Оряховица.

52

БАНко

преди 1 година

АнонимеН-чо , В КОЙ ВЕСТНИК ПИШЕ И ТИ УСПЯ ДА ПРОЧЕТЕШ ЗА ЗАПОРОЖКАТА АЕЦ ???

51

Аха, да...

преди 1 година

..Еее е сега! Еее сегинка след мъъъничко ще победи. Аха-аха тамън да победи е положението.