48

Хейтър

преди 1 година

Не ни трябва президентска република, защото може да се случи някой като сегашния мискинин. Ако някой още не е разбрал - това е главният виновник за хаоса през последните няколко години.

47

Анонимен

преди 1 година

Московската прислужница, целувачката на московския партиаршески скут изпълзя и ... изохка. Според нея държавата това е пРезидента Радев, само той и никой друг!

46

ХАХА

преди 1 година

Оооо,че и българска държавност ли имало на таз скапа на територия?)))Откога?Хаха!

45

абе

преди 1 година

не ни трябва такава развратна власт на 240-те хрантутници и дери-беи!....трябва ни ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА с достоен президент патриот, избран от народа!...един да отговаря за майка българия!

44

Винету

преди 1 година

Кирчо като ме пере да не забравя да ми изпере и гащите...че съм омазан до ушите

43

Тито

преди 1 година

Да, готви се! И всички сте в кюпа- Ниновци, Копейковци, Славунчовци, Радевци...Вдигайте юмруци и ...към Рашан!

42

Хабер

преди 1 година

Тази миналата седмица сваля Гешев, пък сега кои институции ще спасява. Киро в служебното правителство на Радев реформира ДКК, ББР и т.н, явно с външни хора.

41

Изните ме

преди 1 година

но тази Госпожа, от каква Позиция Говори след като Тя е Заедно с Марая Гейбриъл в Хакнатите Имейли на Шорос?! Още, когато тези Имейли Изтекоха в Интернет - трябваше да й бъде Поискана Оставката!! а Радев Изобщо не искам да го коментирам след като Чух нещата за него в Записа на ПП...Гешев е Прав - Б0клук до Б0клука!!

40

Анонимен

преди 1 година

По думите ѝ се готви заговор срещу българската държавност на всякакви нива - във вътрешнополитически и външнополитически план...................................ами да ген. Решетников е дал командите по въпроса,страхува се ,че Радев няма да може да удържи повече проруския си курс.

39

Зозо

преди 1 година

Виновни са Рундю и неговите ДС ментори в "Инициативния комитет". Както и цялата руска пета колона от зависими човечета - политици, журналисти, "експерти" и коментатори.

38

Бъх

преди 1 година

Как да не се меси Денков? Тази да си махне тапите от ушите.

37

ПП

преди 1 година

И да знаете ,че на нас никой не ни нарежда по телефона какво да правим.-рече Киро

36

До АЛА-БАЛА

преди 1 година

"Ала бaлa" c npeзиgeнтa e тoвa, koeтo нaблюgaвaxмe npeз nocлegнитe gвe rogини. "Aмepиka зa Бълrapия" cи внegpи xopa в Пpeзиgeнтcтвoтo, зaвзe влacттa и нacoчи c мegиитe cи и HПO-тaтa cи noлитиkaтa нa Пpoмeнaтa в интepec нa CAЩ kaтo gocтa чecтo и cpeщy нaциoнaлнитe ни интepecи и cиrypнocт...

35

SWAN

преди 1 година

Българска държавност НЯМА !!! Има ДеСе-държавност, подчинена на елита командващ ЕС. Йотова участва в ДеСе Цирк за маймуни :)))

34

?!?

преди 1 година

Бойко са върна Йотова, не ти завиждам

33

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Госпожа Йотова ще изтрезнее , за да проумее , че вече има и репресирани от нейните и на генерал - президента правителства . Невинни ги обвиняват за виновни и ги осъждат и лишават от права и на труд и на здравно обслужване без значение дали си плащат за осигуряване или си спазват законите . Продължават да ги въвличат в престъпни схеми и практики и да ги превръщат във " вечните " роби .

32

Феята без зъбките

преди 1 година

Подмяната няма търпение за първата брачна нощ с Буци

31

ЦРУ

преди 1 година

Тя да каже колко души са назначени с нейно ходатайство последните 5 г ,да мълчи и да не звъни ,като никой не я бута ! Или тия работи не се броят ,те са между другото.Всичко знаем !

30

Анонимен

преди 1 година

Преврат има, да, ама сте го осъществили вече вие в Резидента, узурпирайки властта вече почти 3 години с малко прекъсване. Превърнахте България в президентска република и ползвате всички средства, за да не пуснете властта.

29

пришълецът

преди 1 година

Апокалиптичните:))))