269

Анонимен

преди 1 година

за президенстка република скачат от неграмотната адвокатска и ченгесарска мафия зад резидента. Малкото ДПС (ИТН) е създено с тази цел, да руши парламентаризма. През там се опитват да поставят България в мъртва хватка.

268

Линда галопа

преди 1 година

Ужас!

267

ъцз

преди 1 година

ще се намери ли медия да качи целия запис?

266

Gaz do dupka

преди 1 година

Пускайте бързо всички политолози, социолози, Харалани, Алгафарита, Буруджиеви, свиквайте анализатори, журналисти, всякакви лози и започвайте да защитавате престъпниците! Новата опорка е, че не разбирате какво се казва!??? Следващата ще е, че сте луди! Вие така и ще си живеете и умрете като одобрителни на беззаконието.

265

Анонимен

преди 1 година

Имаше преди време подобни лъжи как Дончева дала 500 000 лв.някой помнели ,излезе голяма партенка

264

Анонимен

преди 1 година

Предлагам да забравим за пубера Радостин и да се върнем на истинските проблеми. Корупция НУЛА. Прекратяване постенно на достъпа до власт и парични срества на членовете на мафията било от ГЕРБ, било от друга икономическа или политическа групировка. Подмяна на служители, които държат делата на трупчета и сучастват в издаването на решения взети чрез натиск или подкупи. Институциите трябва да бъдат върнати/ овладяни от самата държава и от никой друг. Прочистване на съдебната власт и адвокатурите

263

паф

преди 1 година

ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ и ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА!......това е спасението на България!!

262

Анонимен

преди 1 година

Никакви страшни неща. Радостин се е възползвал от навика на Кирил Петков да се изкарва важен и да украсява фактите. А по отношение на съгласуването на кадрите в службите, след като искаме Шенген, не можем да си позволим пробити чебурашки да ги ръководят. На Киро му знаем слабостите, заради тях той приюти и самия Руди, но КП не е част от проектокабинета. Като цяло - шум за нищо.

261

Анонимен

преди 1 година

Затова трябва да има 100% мажоритарни избори с възможност за отзоваване на депутатите, в това отношение съм на 100 % съгласен с Дългия, а Руди е ясен той си е инплантиран, странното е че миналата година по никакъв начин не реагира след стрийминга на РистУ, ама сега видиш ли бил възмутен, аре бе

260

Лаврентий Берия

преди 1 година

До *** - ти ли не гласуваш бе?! На бас, че тичаш първи да подкрепиш Копейкин! Аман от манипулации!

259

Анонимен

преди 1 година

15 минути слава на Р. Василев вече изтекоха.

258

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Алеко Константинов 2 - ооо, да! Затова пък в Резидентството и в Копейкиновата кохорта не го вадят и по малка нужда, ако не получат разрешение от Митрофанова. Та, къде викаш е "разликата"? Нещо като "..моите милиционери са по добри от твоите милиционери.."?

257

Анонимен

преди 1 година

Пълната Поммия и Доносническа българия се заринаха с мазни и нагли лъжи! Незнам колко човек трябва да е глупаав да продължи да им вярва на тези мошеници!

256

qwerty

преди 1 година

Това е някаква скайп, зуум или теамс стреща. Защо да не се разпространява? Няма никакъв проблем, да не е среща на ДАНС или на президента.

255

Марк

преди 1 година

До 217 . Ти нормален ли си? Мани Руди Гелът какъв е. Ти осъзнаваш ли какви страшни и грозни работи се говориха в Тея записи. Какви правителства,какви пет лева.

254

Анонимен

преди 1 година

Защо резидентът бави мандата? Посолството на Москва ли така нарежда? Пак ли с СМС. Както бутнахте редовно българско правителство. Никога отново България няма да има руско правителство.

253

Ха-ха

преди 1 година

Сега Копейката постави на Гешев неизпълнимата задача да ДОКАЖЕ кое е посолството (посолствата).

252

Алеко Константинов 2

преди 1 година

... Убеден съм , че Кирчо и Асенчо - НЕ ходят дори до тоалетната - БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕТО на Американското Посолство!!!....

251

Сата НАТО

преди 1 година

"Това разпространение на записа не изглежда да е законно. Направил го за себе си, но решил да го разпространява ... ------////----- Eстествено, че има право и даже е длъжен да го прави. Това е обществено събрание, което засяга цялата държава.

250

Алеко Константинов

преди 1 година

Нищо учудващо няма в тези записи! Убеден съм , че е точно така! Убеден съм , също така обаче , че и Радостин Василев е тарикат в огромни размери и някой му плаща за да извади това - Точно сега!!! Киро Харварда и Асенчо са ясни от много време - на интелигентните Българи - чий "ХОРА" са! Това са точно "Пратеници" на Вашингтон - за да изпълнят определени НЕЩА в България... А после могат й да се махнат! Дали са им огромни финансови ресурси... И са им казали какво точно да свършат в България!!!