189

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 360 "Шепа хулигани разказаха..." Могъща е *** *** която целият град я oHogu и накрая даже и тебе е успяла да роди, за да си мислиш, че пega/\a до MaйkaTu е баща ти!

188

Въпроси

преди 1 година

Защо запада смята,че украйнците които се подготвят за западни самолети ще са готови след 4 месеца,а нашите пилоти от цялата тумба. За 2 години се подготвиха двама. И сега ли запада е виновен? Или вината е в нас,некадърни,разглезени,руски кадри в авиацията.

187

Анонимен

преди 1 година

Шепа хулигани разказаха играта на могъщата рушка армия, priceless

186

Анонимен

преди 1 година

Ръководството на Въоръжените сили на Украйна призна тежките загуби на батальона "Сафари" от пролетта на миналата година в Запорожка област едва сега. Десетките хиляди загинали край Артемовск сигурно ще бъдат признати най-малко след 5 години.

185

2

преди 1 година

Хрущенето на един клон го издаде. След като го застрелях, той падна от едно дърво с дупка във врата си." Хадес също си спомни друг двубой с високо професионален снайперист на ВСУ с прякор "Горгон", който продължи няколко седмици. По-късно Горгон загина от куршума на колега на Аид. Аид е в зоната на СВО от една година, отиде като доброволец по договор. Два пъти е раняван, но и в двата случая отказва хоспитализация не може да напусне четата си.

184

1

преди 1 година

Снайперистът от специалните части "Ахмат" ликвидира в зоната на СВО наемник от Полша, на когото даде прякора Жестокия. Полски снайперист умишлено застрелва руските пехотинци във врата и подмишниците, за да умират от мъчителна смърт, каза за RT снайпериста ​​с позивна Аид, командир на един от разузнавателните отряди: "Дълго време го дебнах. В деня на разплатата полякът се опита да използва тактиката на кукувицата - тактиката на финландските снайперисти, тоест той седна на едно дърво, откъдето имаше по-добър изглед, надявайки се да ме проследи.

183

Анонимен

преди 1 година

"Бойците" са снаряжени ясно от кого и пратени в пограничната махаличка, ясно защо - Да се вдигне шум по медиите, да се попуца по дядовци и баби в селските външншни нужници там и да се каже...ето това ви е Русия....една агитка напазарувала в магазина обирудване ви разказа играта....Олигомайфрени!!!

182

Анонимен

преди 1 година

Има снимки на труповете. Между другото, още няма свален Кинжал. Украиснкото ПВО дори не може да разпознава мишените ;)

181

Дядката

преди 1 година

Тя ,Русия ще се подготви и за борба с терористи като вас ,но сега се подготвя за окончателното превземане на територията@

180

Ентелигенцията

преди 1 година

Само деградирали *** се върнали да коментират пияни от нейде

179

До тон

преди 1 година

Не знам какво са избягали. Това се случи далечната 2001 година. Много от хората по света не са били родени. В момента сме 2023 година.

178

Тон

преди 1 година

Така ги разбиха че избягаха !

177

До талибани

преди 1 година

Прав си, но на САЩ им трябваше само 12 часа и един самолетоносач да разбият цялата афганистанска армия и да сменят правителството на Афганистан, както и да поемат пълен контрол над територията им.

176

Талибани

преди 1 година

На 11.09.2001 ФАЩ също не бяха подготвени за терроистични нападения, но тогава не възхваляваха терористите и жалеха жертвите. Писна ми от миисирщина

175

Анонимен

преди 1 година

От 20 Кинжала само 1 не беше свален от ПВО. Русия имаше 40 произведени Кинжала, но след 5% успеваемост се съмнявам, че производството им ще продължи.

174

Анонимен

преди 1 година

до 319 - със страна, която има най-много ядрени ракети, това не може да се случи, фантазьорче пубертетно и смешно Много ти е кухо в главата, щом си фантазираш всичко това гледай запада да не я докара до ядрена война, че тогава кошмарите ще надминат фантазиите

173

Анонимен

преди 1 година

до 318 до путанистите - я цитирай кой какво лъже, че да не се окаже , че ти си лъжеца

172

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Една рота опълченци почти превзеха една област в Русия а какво да каже Лукашенко? Очаквам с скоро време въстание в Беларус по сценария на Белгородския рейд.

171

Маша от Раша

преди 1 година

Само днес пълна програма за 30 лева, намерете ме на околовръстния.

170

Анонимен

преди 1 година

много излезли от москалското блато тука, я кръгом и вперьод обратно