29

Анонимен

преди 1 година

Бе дрОгар, ти предаваш България и се биеш в гърдите за това, пък си заплакал с крокодилски сълзи за избирателите на ПП! За доброто на България, веднага след последните избори, ГЕРБ и ПП трябваша да договорят коалиция и вече да упраляват страната, не да се съобразяват с незнайните и разнородни искания на тълпите! Всички, които искат европейска България, знаят това нещо!

28

Германец

преди 1 година

"Копейка се разстрои, надяваше се да ходим да избори до побъркване" -- Tой и зеленият чорапогащник, прокарващ прокремълска линия. Не е оптимално това с ГЕРБ, но е по-добре от нови избори. На бесепарите и изгъзрожденците след 4 години вотът ще се е стопил наполовина. Я от старост ще са пукясали, я от пиене на боярищник, я от хронично скудоумие.

27

Анонимен

преди 1 година

Не вярвах че ще го кажа но е прав и май ще гласувам за възраждане протестно

26

Анонимен

преди 1 година

"За пръв път гласувах от 30 години за Възраждане" АХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ. Абе я пак спри най-добре.

25

Анонимен

преди 1 година

Затова не гласувам за лъжци и измамници. За пръв път гласувах от 30 години за Възраждане които ако ме предадат и аз ще ги предам и никога повече няма да гласувам. Незнам как се чувстват избирателите на Герп СДС и на ПП ДБ ама ако съм на тяхно място ще се гръмна директно в десетката.

24

Анонимен

преди 1 година

Абе хубаво е от време на време да се отчита реалността. Да, щеше да е супер, ако някой имаше мнозинство и управляваше както му се иска. Ама нЕма. И след 20 избора пак нЕма да има. Така че е нормално да има адаптация според ситуацията. Адаптацията е най-ценното умение. Няма нищо общо с приказки за ПРЕДАТЕЛСТВА и ниво на разсъждение на тийнейджър.

23

А не е ли така?

преди 1 година

Едните щяха да изджагъртват другите, а то какво стана - обединиха се. Големи приказки бяха!

22

хахаха

преди 1 година

Копейкин ся ше го привикат на нов инструктаж, че нещо не стана, както очакваше. Ама той е послушно момче, ще се справи.

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 45 - И какво, като гласуват за Герб, а получават ППДБ? Значи ще търсят гъби на следващите избори.

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 45. Интелигентните не гласуват.

19

Анонимен

преди 1 година

Копейката знае че новия вътрешен министър няма да го пази така както сегашния на Митрофанова, искам да кажа Радев, и за това реве. Хахахахахахахахаха. Целия техен план беше да няма никакво правителство и Митрофанова да си управлява България...Да ама не. Хахахахахахахаха. Направо им го таковаха с 200 на копейките, на Слави Трифоновците и на Друпесарите

18

Няма да търпим

преди 1 година

Тук нещата вървят към гражданска война и страната ни се очертавакато втората гореща точка в Европа, защото от Брюксел и Вашингтоннаистина ни плюха в лицето с това правителство тип "Франкенщайн"което ни натрапват.

17

Анонимен

преди 1 година

Само изпусна посланическото място в Москва! Сега, водещ в тв Алфа!

16

Анонимен

преди 1 година

И Герб предаде своите избиратели. Габриел току що съобщи, че вторият мандат ще е национален. Е, какво пречеше първият да е такъв? на следващи избори ще обикалят около долната граница барабар с пепедебейците.

15

Анонимен

преди 1 година

Ах, копейчицата се на--ра от яд. Аз съм избирател на ПП-ДБ и съм абслютно ок с хора им. Не се чувствам предаден, много съжалявам. Като не става от раз и с баданарката, става полека и по малко. Ай ходи да си ревеш на празноглавите избиратели, само те ти се връзват

14

Прийоми на КГБ

преди 1 година

Парадоксално е как Копейка и *** крещят и врещят и обвиняват, а всъщност точно те са тези, които проповядват колониализъм в полза на Русия и крепостничество в полза на Путин. Къде са българските интереси в това ?! Но те са платени и са ясни....а тези които им се водят на простия акъл какви са ?!

13

Анонимен

преди 1 година

Късоп*, кога си много сигурен, че ще си фактор сещай се за популиста копейка Варуфакис какво му се случи.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19. Обещаването не е като даването

11

как сте?

преди 1 година

Тези, които бяха на площаса да свалят правителството на Герб и гласуваха за ПП и ДБ как се чувствате? Получавате бонус....Бойко вашият "любимец". Чувствате ли се бесни? А предадени?

10

Ядрен русофилZ

преди 1 година

Вярно казва.Ама да не вземе да влезе и той някой ден в коалиция с Герб.Стане ли първа политическа партия да не се извърти като фурнаджийска лопата и той.България има нужда от истинска русофилска партия по подобие на Единна Русия на Вовата.