85

Анонимен

преди 1 година

IT може да започва от 1500 и да стига до 15000 на месец. Само че не всички са IT, та даже са много малко.

84

Търсещ

преди 1 година

Къде са тези заплати? В обявите не виждам такова нещо!

83

Анонимен

преди 1 година

В обявите за работа трябва да знаете, че често се предлагат заплати, които после не се дават. На събеседването се говори едно и после се получава друго.

82

Анонимен

преди 1 година

"И 8к в момента е максималната, а не средната." - Благодаря, че те има днес тук! Писна ми от ония тролец

81

Анонимен

преди 1 година

я покажете една обява за тия заплати -само да не е в ИТ сферата

80

az

преди 1 година

Това е без сивия сектор...Представете си иначе...В София ако взимаш 2000 лева и имаш деца си загубен ...

79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 77 - Има такива, ако трябва да сме честни. Ако говрим за "стотици", а не за хиляди и десетки хиляди. Обаче според коемнтарите, хората с доходи, дето ще те направят милионер за 4-5 години, са повече от хората на минимална.

78

Анонимен

преди 1 година

До данъци за програмистПорграмистите се осигуряваме на пълната си заплата, а не на минималната, както правят всички останали. Когато всички почнете да се осигурявате на реалните си доходи, а не на минимума и да се пишете за социално слаби и да чакате и помощи отгоре на това, което взимате, тогава може да ми говориш за допълнителни данъци. И 8к в момента е максималната, а не средната.

77

Анонимен

преди 1 година

Човекът явно е дилър на дрога в Младост, щом си докарва такива пари.

76

Анонимен

преди 1 година

Хайде пак се събраха обичайните - Ония с 5 цифрен доход, дето си чеше носа само, другия, дето чистачката взимала 6 минимални заплати, другия, дето твърди, че в Лидл дават по 3-5000 лева, ама се прави на ударен, демек не бил наясно с реалните заплати, щото бил много богат ... Вируталната чиkия де си я биеш ще те завлече на дъното ...

75

хаха

преди 1 година

тука в този сайт само богаташи пишат. Отваряш джобса, гледаш заплати 2000 бруто 2500 бруто, тука всеки на 3и 5 нето, значи България е супер, няма какво да се оплакваме. Тази статия опрвергава, че управлението на БГ е лошо. Я гледай какви заплати какво юудо. Благодаря Бойко, Мерси Киро, Евала Коста, Машшала Корни. Всички станахме богари. Само дет всеки се изнася от прекрасната България, за да слугува в чужбината.

74

Анонимен

преди 1 година

Такива заплати няма в София. Не говоря за меринджей, IT и други подобни. България е държавата с най-ниски заплати и пенсии в ЕС.

73

Анонимен

преди 1 година

В София е мизерия, пълно е с пенсионери дето взимат 400 лв. пенсия и хора, които работят на минимална заплата.

72

Анонимен

преди 1 година

Аз метем офиси- 4500 чисто ми дават

71

Анонимен

преди 1 година

До до 56 - Яка фантазия имаш. Аз па по 18 проекта работя едновременно...

70

до 71

преди 1 година

Половината Младост работи в Бизнеспарка на Росен Плевнилиев - там заплатите почват от 3 800 лв. Толкова взима чистачката Баба Пена от Марулево с 8-ми клас.

69

Анонимен

преди 1 година

В Центъра на София няма заплата под 8 хиляди. В периферията и по-бедните квартали е около 3 хиляди. Но не по-малков. Иначе не би оцелял никой при тия цени. Доматите са 10 лв, краставиците 8 лв.

68

Анонимен

преди 1 година

До Фен - И каква работа има в Младост, ако не е тайна?

67

до 56

преди 1 година

Да, толкова ми е заплатата. Разбира се, ако работя по 3 проекта едновременно. Ако работя само по 1-2, нещата са около 15к.. И да- до стотинка данъците се плащат. Айде, давай, махай плоския данък да ви видим бачкаторите как ще плащате болничните на програмистите, дето издържат държавата и плащат пенсии и заплати на лекари и учители. А колко души има с доход 30к? Хиляди. Около мене само- всеки втори. ИТ спецове, работещи по няколко неща паралелно на няколко договора.

66

Муахаха

преди 1 година

за това ли няма нищо Българско на пазара и купуваме само чужди продукти - щото Българите работят за големи Кинти, а какво Изработват за тези Кинти, къде им е Продукта?!