86

До 105

преди 1 година

Русия съществува от 1000 години, а Украйна от 1992 година! Как може Русия да ограби историята на държава основана 1992 година??!!Или твърдиш, че Киевска Рус = днешната държава Украйна?! като македонците твърдят, че РСМ е директен наследник на царството на Александър Македонски? Ти си точно като лъжливите македонци :))

85

Анонимен

преди 1 година

Г-н Ковачевски, България е първата държава в света, която призна независимостта на Северна Македония. Когато в Северна Македония имаше гражданска война, България БЕЗВЪЗМЕЗДНО Ви изпрати тежко въоръжение, за да бъде запазена териториалната Ви цялост. Вие сте жалки неблагодарници и ***. Не знаете и не помните най-новата си история.

84

Анонимен

преди 1 година

Сега разбирам Русия защо нападна Украйна..не оправдавам но разбирам! Глупоста и промитити мозъци в Македония край нямат! Само провокации!

83

Анонимен

преди 1 година

Между Украйна (Киевска Рус) и Русия няма нищо общо. Или единственото общо е че вторите са ограбили историята на първите. Както създадената от тях Македония се опитва да ограбва историята на България. Това е последователна политика на този дивашки свет.

82

Анонимен

преди 1 година

И срамота защото поставяните от Кремъл управляващи режими в България прако съдействаха за налагането и разпространяването на изкуствения македонизъм чрез всякакви средства, както и чрез раздаването на македонски паспорти под дулото на оръжието. Същото прави и Русия разпространявайки русизма. Тези неща трябва да се кажат най-сетне.

81

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости. Хората трябва да знаят своята история. Русия и Македония са две изкуствено създадени формирования! Реално Русия е откраднала историята на редица народи, които е завладяла. Русия няма нищо общо с Украйна (Киевска Рус)! Русия съсздаде Македония, за да ограбят историята на България. Години наред путинския режим и руската църква от ченгета работят за налагане на македонизма и унищожаване на българизма! Не трябва да допусне Македония да се превърне в Русия на балканите!

80

Ужас!

преди 1 година

И жертви се изкарват! Били сме ги нападнали с 300 000 армия,окупирале ги 14 месеца и бомбардираме Скопие всеки ден! Еййй пълен и зрод!

79

Бай Чеп

преди 1 година

Видяла жабата, че подковават Кърмит и тя си вдигнала крачето.(Съвременен прочит на българска поговорка).

78

Samo minavam

преди 1 година

Престанете да се занимавате с тези Битолски просяци. Когато шиптърите ги натикат в джамиите, тогава ще се сетят за България

77

Истина

преди 1 година

Защо още се занимаваме със Западна България? Те са като малко дете, още не е пораснало.. да ги оставим още 10тина години извън преговори с ЕС и ще им дойде акъла, искат не искат ще пораснат и ще осъзнаят грешките си и истината че са си българи.

76

Рамбооо

преди 1 година

Пуснета тази жалка държавица в ЕС затворете дипломатическите отношения с нея и да става каквото ще. Тези са неблагодарни хора. Знаете ли колко много български войници са загинали на фронта за да я има тази жалка държавица Македония или как беше там РСМакедония....

75

Анонимен

преди 1 година

МАКЕДОНЦИТЕ НАСЯВАТ ЕЗИКА НА ОМРАЗАТА НОН СТОП А НИЕ ЗА БЛАГОДАРНОСТ ИМ ДАВАМЕ БГ ПАСПОРТИ - ДА СПРЕ ТОВА БЕЗУМИЕ ! НИКАКВО БГ ГРАЖДАНСТВО СЛЕД КАТО ПЛЮЯТ ПО НАС , НИКЪДЕ НИКОЯ ДЪРЖАВА АКО ПЛЮЯТ ПО НЕЯ НЕ ДАВА ГРАЖДАНСТВО , ДАЖЕ ЗАДА СЕ ПОЛУЧИ ТАКОВА СЕ ЯВЯВАШ НА ИЗПИТ ПО ЕЗИКА НА ДЪРЖАВАТА И ПО ИСТОРИЯ НА ДЪРЖАВАТА !!!!!!!!!!!!!!!!

74

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Това грозно Ч У Ч Е Л О как смее да си отваря устата. Не стига, че България им толерира всички извращения по външно нареждане, пък и с претенции. Ако Гърция или Албания решат да нападнат тези ФИРОМИ въобще няма да страдам за тях. Да ги завземат там и това е.

73

ХХ

преди 1 година

Бих му се изтропал на Ковачевски на плешивото теме, и бих му го замазал да ,му порасне коса.То е ясно какво им се върти в ТИКВАТА

72

Анонимен

преди 1 година

Тоя неможе да прави ПОДОБНИ СРАВНЕНИЯ !НИТО СМЕ ГИ НАПАДНАЛИ , НИТО ПУСКАМЕ БОМБИ !ТЕ СА ТЕЗИ , КОИТО НАПАДАТ И БИЯТ - ТИПИЧНО ПОВЕДЕНИЕ ЗА МАКЕТА !

71

По същество

преди 1 година

Де да беше истина. Ние нямаме топките и възможностите да си защитаваме хората и интересите.

70

Анонимен

преди 1 година

хахахахахахахахахха

69

Анонимен

преди 1 година

Србомакетата пишат на србо"караджица" а не на "Кирилица". Придатък на Србиja!

68

Вихо

преди 1 година

Същите промити мозъци както в русия.

67

Анонимен

преди 1 година

Време е северномакедонските лидери да получат забрана за влизане в България, поради разпространяване на езика на омразата. Европейската комисия и световната общност, трябва да бъдещата информирани за всеки акт на насилие, клевета и омраза срещу България, от страна на РСМ. Никаква помощ за РСМ. Никакви съвместни проекти. Вето, докато не изпълняват поетите от тях ангажименти по рамковия договор от плана на Франция.