219

Ден 445

преди 1 година

от тридневната специална операция. Руските бот ферми още говорят за цената на газа и краставиците. Бахмут се очаква да падне ахааа всеки момент, още час-два не повече.

218

Анонимен

преди 1 година

до 237 бърборко, от 12 години в бг управлява ГЕРБ -ЕВРОаТЛАНТИЧЕКА ПАРТИЯ и никаква БСП не управлява така че не ни досаждай с глупостите си

217

генерал смърт

преди 1 година

всъщност една от особеностите на 4увала е 4е не копае окопи и руската армия е губила много битки така в историята реално по фланговете на Бахмут няма по4ти никакви окрепления ако затворят свиркаджийте вътре за дни ще ги пратят при кобзон .. а след това до москва са 400 км оголена територия без войска ....

216

Българин

преди 1 година

Цялата подкрепа на Запада за Украйна е под условие да се защитават и да не влизат в Русия. Това е причината да не са им дали ракети със сериозен обхват, с които украинците биха помляли руснаците за 1 седмица. Но не смеят, че започнат ли да горят депа, складове, мостове и релси във вътрешността на Русия, не е ясно дали няма да отговорят с червеното копче.

215

Анонимен

преди 1 година

като прегазят тия до москва са 400 км от Бахмут оголена земя без войска

214

Анонимен

преди 1 година

Сирски няколко пъти ги би ще ги набие и сега

213

Анонимен

преди 1 година

Аз ако съм на Зеленски след като отвоювам украинските територии рашъните ще ги наритам чак до Москва. Има по-добрата техника + мотивирани бойци които да смажат крадеца. Рашъните са гола вода.

212

Анонимен

преди 1 година

Не е сън а факт. Русия вече започна да отстъпва.

211

До 245

преди 1 година

Хубав сън ;)

210

Анонимен

преди 1 година

Контраофанзивата на Украйна вече започна. От нататък Русия няма да превземе нито метър, само ще отстъпва - до Москва.

209

До 243

преди 1 година

Не схващаш ли сарказма в коментара на Споко ;)

208

ЖжээфН

преди 1 година

До Споко. И като се събуди гаштите ти бяха ли мокри?

207

Аао

преди 1 година

Писна ми от наглите укри и не не съм русофил, даже ми е трудно да повярвам, че съм на тяхна страна .

206

Споко

преди 1 година

Споко, Зеленски за 3 дни посети 4 държави, навсякъде овации, награди, Европа е с Украйна, произнесоха се обожателни речи от лидерите, всички обещаха да доставят оръжия и пари. Руснаците виждат всичко това и до дни, дори до часове ще рухнат психически, ще се изплашат - цяла цивилизована Европа тръгна на война срещу изостанала Русия, и ще излязат на улиците и ще свалят Путин.

205

До 237

преди 1 година

Да търгуваш само с държави, които имат твоите ценности, на базата на идеология само си е чист коменизъм!!! Не виждам къде тук е капитализма и демокрациятап

204

Жжээф

преди 1 година

Слава Урана(обогатен). Кога най-накрая ще ги приключи Путин? Писна ми от тези наглеци.

203

Американнски л@йна

преди 1 година

Тук един хомосексуалист от безсилие взе да превърта хаха! В момента има атаки по цяла нацистка Украйна отново взривени складове. А на Артьомовск на Укронацистите са им останали 12 високи сгради под техен контрол. Абе къде е Залужни от 10 дена ни вест ни кост 10 дена го няма ? Абе какво стана с контраофанзивата бе хомосексуалисти ? Слава на Русия която ще смачка американското робство.

202

Анонимен

преди 1 година

Много успешно. Заради политическия риск и авторитарния режим на Ердоган, инвестициите са много по-ниски отколкото можеха да бъдат и Турция от години е на ръба на фалита. Същото е и с България. Всеки знае, че на България не може да се разчита защото все още е само БКП, ДС и корупция и затова не се инвестира. Полша с тяхната русофобия вече са на светлинни години пред България. Отидете до Полша да видите какво е там.

201

Анонимен

преди 1 година

Нигерия всъщност е по богата от Украйна! Брутния Вътрешен продукт е по висок :))

200

Анонимен

преди 1 година

Грешката в логиката ви е да си мислите, че може да се седи на два стола. Ако искаш с русия и Китай - отлично, няма проблеми. Но тогава без търговия с ЕС и без инвестиции от ЕС. Явно си нямате никаква идея как работи българската икономика. Всичкото печалившо производство е за ЕС и обикновено с инвестиции от ЕС. Ама гледате някъв АЕЦ в Турция и въздишате. Ако имахте мозък, русофилството нямаше да съществува.