67

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 77 Викаш проблемът е, че след тебе не вървят двама полицая и двама пожарникаря да те контролират, щото ти сам не можеш, а?

66

Хм

преди 1 година

Екзекутирайте този протестант и цялата им сектантска молитвена сбирщина.

65

хуя

преди 1 година

боли ме фара какво пишете тук , смешковци , отивайте да гласувате за копейкин и тихичко ви искам. Има си съд , той ще реши , а вие си оставате троловете на този проруски мизерен сайт

64

Анонимен

преди 1 година

гледайте къде вървите стига си зяпахте телефоните

63

Анонимен

преди 1 година

афро-българин с книжка какво очаквате?

62

Анонимен

преди 1 година

проблема е че няма достатъчно големи глоби, наказания и достатъчно камери и пътни патрулки чрез които да регулират и санкционират нарушителите - я бръкни на човека в джоба и да видиш как няма да се научат повечето да спазват някакви правила

61

Анонимен

преди 1 година

Това е умишлено убийство, не да спре, той даже е ускорявал.

60

КОБА

преди 1 година

НЯКОЙ ПАК ПИШАТ СРЕЩУ ПРОКУРАТУРАТА, ГОСПОДА СЪДИИТЕ СА ПОДКУПНИ,СЪДИИТЕ СА КОРУМПИРАНИ,НИТО ЖУРНАЛИСТИ НИТО МИНИСТРИ НЕ КАЗВАТ И ЕДНА ДУМА СРЕЩУ СЪДИИТЕ УБИЕЦА НА ЦВЕТКОВ СИ СПИ В ЛУКСОЗНОТО ЖИЛИЩЕ ,ВЕЧЕ ТРИ ГОДИНИ ОТЛАГАНЕ,ТАКА НЯМА СТРАХ ,НЯМА РЕСПЕКТ НИТО ОТ ЗАКОН НИТО ОТ ПОЛИЦИЯ

59

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 73 да, доста е трудно.... личи си че никога не си го правил

58

Анонимен

преди 1 година

пътищата ни са опасни, зле подържани и посторени и зле регулиани от КАТ, зада станеш що годе добър шофиор ти трябва повече опит откоклото в нормална държава... Такив аинциденти ще зачестяват, ако ще и доживотен да е наказанието!

57

Анонимен

преди 1 година

Колко хора спазват ограниченията? Всички пътувате. Толкова ли е трудно да вържат камерите по светофарите и да започнат да наказват всеки джигит?

56

Анонимен

преди 1 година

"абе я не моим разбера къф е тоя дето продължаА да намила, че пешеходеца требе, ръиш ли бате, да бега по пшеходната пътека" - Няма такова нещо. Прочети по-добре долния ми коментар (31-и). Ако някой "лети" към мен със 100 км/ч и ако аз имам над 7 секунди за реакция, то със сигурност няма да си вървя спокойно по пешеходна пътека, която май не била и зебра! Ти естествено можеш да се правиш на гъ_зар и даже да забавиш крачка, но спокойно, после като те няма вече, ще осъдят виновника за станалото!

55

Анонимен

преди 1 година

Подпишете петицията за по- големи наказания и идете на протеста. Полза от писане във форума няма. Заемете гражданска позиция.

54

Анонимен

преди 1 година

Нещата взеха да се изясняват. Бащата е tsi7ански пастор и от църквата моментално са събрали пари да наемат Марковски, като оси са! Синът типичен - гледа като арогантно муле дори и докато е заобиколен от полицаи. Гнусссссс!

53

Анонимен

преди 1 година

Шапката му на Възраждане ли е??

52

Анонимен

преди 1 година

абе я не моим разбера къф е тоя дето продължаА да намила, че пешеходеца требе, ръиш ли бате, да бега по пшеходната пътека, че да осигури предимството и комфорта на шофьорите ненормалници, той нале шофера е цар и господар на пътя и ти требе като сърничка да се оглеаш и да притичкваш

51

Анонимен

преди 1 година

В западна Европа шофьорите карат с по 30км/ч и са все спокойни и усмихнати само тук е пълно със задръстеняци дето нервно натискат газ зад и пред пешеходците. -----////------ Виждал си ти Западна Европа само на картинка. Първо, на 4-лентов булевард никой няма да сложи ограничение 50 и зебра, - само у нас Боко и Фандъкова са такива специалисти. И второ, никой не чака пешеходците да се лигавят по платното, защото така крадат от времето на хората с коли.

50

Анонимен

преди 1 година

Защо скачате на момчето бре?! Той и родата му от маалата са гласували за бате Бойко, дето от 2009 г. успешно прочиства българите от тази територия. Намали ги с един милион, а вие скачате на момчето за двама души!

49

Типичен

преди 1 година

...от маалата. Без думи! Много са като него.

48

Ежко

преди 1 година

Имало джип и джипа го накарал да кара със 100км/ч,а?Така е като нямаш акъл за 2 лева.Джипа спрял,ама Аньо дава газ,щото е печен,а?Е сега Аньо като един истински мъж,за какъвто иска да мине,да си поеме отговорността и да ходи да търка наровете в панделката, а не да реве колко невинен бил и как обстоятелствата били против него!