94

Мислещ

преди 1 година

Е не, ше си покаже всичките оръжие барабар и секретните такива....тия янките съвсем изплискаха легена ! хахахахаха

93

Анонимен

преди 1 година

Пак британското разузнаване и пак "вероятно" или "май", но както и да е. Интересува ме друго. На нас ни спряхте руските телевизионни канали, а вие защо ги гледате?

92

Анонимен

преди 1 година

Ако ви покаже това,което искате да видите,няма до го видите,защото няма да ви има.

91

Анонимен

преди 1 година

За съжаление Путин показа това, което следва ако още много продължи меренето на "автоматите". Другото е вече в употреба и няма смисъл да се парадира. Остават само ракетите и Т34 за спомен и по традиция, а това не е хич много. Та да гледаме и да си чакаме следваща ескалация

90

Исуса

преди 1 година

Показал е каквото е искал да видите :)

89

Жебок

преди 1 година

Ето за какво са парадите на Червения площад - да се хвърли в заблуда британското разузнаване, че не са ти останали други танкове, освен един Т-34 )))

88

Анонимен

преди 1 година

Запада се пита защо се бави контраофанзивата в някои Телеграм канали пише, че Залужни е убит. По рано се говори, че е отказал среща с Натовски ръководители във видео връзка. Има нещо странно ако е убит няма да се учудя Украинците са способни на това. Тъкмо ще си намерят оправдание защо не почват контраофанзивата.

87

Анонимен

преди 1 година

Сега чета в Телеграм,на международната Менделеева олимпиада,България е взела 4 сребърни медала На 5 място сме ,след Русия,Узбекистан,Унгария и Беларус.Браво на децата.

86

Анонимен

преди 1 година

Всеки прави парад с каквото се гордее и което счита за приоритет. Руснаците с войната и оръжията, а британците с тяхното хилядолетно кралство. В тази връзка, на коронясването на крал Чарлз имаше много по-стройно маршируващи кралски гвардейци, отколкото показните войници на Кремъл, което ме изуми. Това е факт.

85

Анонимен

преди 1 година

До 80:Извинявай,империята на злото е руслям ,не го прехвърляйки на други.Империята на злото със затихване функции,умира бавно......

84

Анонимен

преди 1 година

до 86 Ингилиз мааалоумен, Русия е създадена 862-ра година, Тwоята любима Англия 927-*** умирисник! Nice, a?

83

Анонимен

преди 1 година

долу подписаните най напред погледнете се на огледалото какви сте дрипави без армия тогава плюйте на русия че без национална армия страната ви не съществува

82

Анонимен

преди 1 година

Русия е тотално разграбена. Армата е провал- самите военни не искат изобщо да се доближават до него, а да не говорим, че произведените бройки са около 20 при заявени 3500. Същото със Су-57, но там наличната бройка е една едничка. Всичко се краде наред. Разбира се, с жива сила Русия превъзхожда Украйна, защото е с тройно население. А Украйна получи ли модерни НАТОВ-ски оръжия, а не ХАЙМАРС на 40 години, ела да видиш какво става.

81

ъ

преди 1 година

Тези като са двама в стаята не разбират кой е пръднал та ще дават съвети

80

баба мара

преди 1 година

путин няма да ви направи безплатна услуга да ви покаже оръжията си и военнитеаташета да снимат ще ги изпитат върху анг и амер съветници които подават инфона наркомана

79

Право е

преди 1 година

Ама кат сте сигурни, че са слаби та ходи да се бий, но и сами не си вярват. Какво е това разузнаване бе. Изкараха че Садам имал химическо оръжие а се оказа, че пак лъжат.

78

ВЪПРОС ДРУГАРЮ:

преди 1 година

КЪДЕ ПРЕДПОЧИТАШ: В СЕВЕРНА ИЛИ ЮЖНА КОРЕЯ? В РУСИЯ ИЛИ В АНГЛИЯ??

77

Анонимен

преди 1 година

Само 80 хиляди бяха на Червеният площад ,те всички са необикновенни.Спрете се с пропагандата си.Има Телеграм .Сами си правим изводите .

76

Анонимен

преди 1 година

до 82 Не кравар, имаше балестична ракета ЯРС на Червения площад в Москва която излиза в орбита и се движи с 8 км/с и е с обсег 10 000 километра. С други думи от Сибир до Ню Йорк стига за 15 минути. Това беше и последната земна техника представена на площада вчера! А ние тука с някакви смешни руски C-300 зенитни установки се гордеем най-много, кравар! Руснаците имат C-500 отдавна, кравар за справака...

75

мхм

преди 1 година

Всъщност Путин изкара тази техника, която тръгва след завъртане на ключа. Другото остана по складовете да си трупа прах.