105

Като цяло, тази го-

преди 1 година

дина парада е доста по-съкратен формат. Така като гледам, акцента беше върху ракетните войски - очевиден намек с намигване към САЩ. Виждам в коментарите разни хора се радват, че нямало танкове - танковете са в Украйна, не се тревожете. Последното нещо, което ще се изчерпа в Русия са танковете. Суровини има, ще ги произвеждат докато има кой да ги произвежда. Догодина може парада да е по старому, зависи от това дали театъра в Украйна ще е приключил или не.

104

NEW рашизъм

преди 1 година

Вместо бутафорни паради Русия да започне да произвежда тоалетни чинии,че войниците и крадат чуждите като военни трофеи !!!

103

9 май! Победа!

преди 1 година

Браво на В.Путин! Истински държавник!

102

До121

преди 1 година

Англия и победа?Нещо си се пообъркал!

101

Гледайте парада

преди 1 година

Гледайте парада в Москва на първи канал.

100

А парадът в Киев?

преди 1 година

До Анонимен 117: Участвали са във Втората световна война и украинци, никой не го отрича. А къде е парадът на победата в Киев? Полкът Азов си носят свастиките, а Бандера, който е служил на нацистка Германия е обявен за национален герой. Ето това е укронацизмът.

99

Анонимен

преди 1 година

Абе нали уж нямаше да има паради,какво става?

98

АнонимеН

преди 1 година

До Слава на Русия/ ПАРАД ЗА ДЕНЯ НА ПОБЕДАТА В МОРДОРСКОВИЯ НЯМА ! ТИ МАЙ ПАК СИ СЪНУВАЛА!

97

БАНко

преди 1 година

ЗА ,, ОТМЕНЕНИЯ " ПАРАД ЛИ ПЛАЧЕ НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА И ЦЕНЗУРА ???

96

Слава на Русия

преди 1 година

И къде останаха спекулациите, че парад за Деня на победата нямало да има? Каква е сега опорната точка. Май още не са измислили, и се пишат всякакви г'лупости.

95

Орките

преди 1 година

се строяват за последен път и после отиват на бойното поле

94

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 112: Проблема е там, че Украйна изобщо не напредва по посока на Севастопол. Така че тези спекулации че така щяла да се промени политическата обстановка в Русия (в полза на САЩ и сателитите им) са празни приказки.

93

Срам и

преди 1 година

Позор !! Безсмъртният полк да се вдига и да отива да освободи Украйна от путлеронацистите !

92

Анонимен

преди 1 година

105, на парада в София на 6-ти Май имаше повече техника, защото трябва PR на въвеждането на наборна служба. На отан му трябва пушечно месо за Източния фронт.

91

Анонимен

преди 1 година

Имам усещането че половината уж войници са картонени фигурки и това което дават по телевизията като брой е генерирано от компютърна програма - като армията на *** в властелинът на пръстена

90

Алоу

преди 1 година

По голяма глупост ня бях слушал,.. няма да се състоя заради , заради убити във войната. АЛоууу 30 милиона е дала Русия във втората световна война !! 30 000 000 милиона!!! Как ви се вижда 30 000 000 милиона портрета. Нима ще има разлика от преди ? Западните медий пълнят главите с глупости на хората бива бива Американска пошлост ама няма край. Засрамете се всеки един от нас има дядо, пра, и пра дядо който е дал живота си във войната. Мир на прахта им , и за тея които паднаха в вой за свобода

89

Анонимен

преди 1 година

Населението на целия цивилизован Запад в момента живее с пълната увереността, че Русия губи а Украйна отстоява и ще спечели, но Путин е пpoc и не може да го разбере това нещо и затова си живее в някакъв собствен измислен свят в който изостанала Русия можела видите ли, да победи модерната натовска армия на Украйна. И пpocтитe руснаци му вярват.

88

АнонимеН

преди 1 година

ПЪЛЕН ПРОВАЛ Е МОРДОРСКОВИЯ ПЪЛЕН! И КИТАЙ ОБЯВИ, ЧЕ НЯМА ДА ИМ ДАВА ОРЪЖИЕ, ЗАЩОТО СА МЕЖДУНАРОДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ГРАБЕЩИ ОТ УКРАЙНА ! САМО ИРАН И СЕВЕРНА КОРЕЯ ЗАСЕГА ЩЕ ПОДПОМАГАТ С ОРЪЖИЕ КАКТО И ОКУПИРАНИТЕ ТЕРИТОРИИ СИРИЯ И БЕЛАРУС! ВЕНЕЦУЕЛА И КУБА ОБЯВИХА ,ЧЕ НЯМА ДА ДАВАТ ОРЪЖИЕ НА МОРДОРСКВА ВЪПРЕКИ, ЧЕ СА И ТЕ РЕЖИМИ ЧЕРВЕНИ!

87

Малко за политика

преди 1 година

Само балансът на силите спаси света от използването на атомно оръжие. Да се надяваме, че и сега разумът ще надделее над русофобството.

86

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече приближават украинските войски Севастопол, толкова повече ще се променя общественото мнение в Русия. Защо? Защото Крим е сакралният путински мит. Няма го кримският мит, няма Путин. А всяка диктатура се базира върху митове. Крим е основата на путинската митология след 2014 година. Затова напредването на ВСУ на изток ще създаде друга политическа ситуация в Русия.