107

Анонимен

преди 1 година

Нископлатените професии си заминават. Бачкатори, мислете му. Програмистите, дето ни обичате на гибел, сме си уредили животите и на нас, и на внуците си вече, така че не ни дреме.

106

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 106. Изкуствен интелект ли копае или автоматизирана машина ? Пак ви казвам, че бъркате тотално понятията.

105

Анонимен

преди 1 година

Тия неща с копането дето мислите, че никога няма да станат в Китай се случват от 20 години. Па вие си блейте тука.

104

Анонимен

преди 1 година

До леля чичо Всъщност доста добре се справя точно с поезия и всякакви литературни теми.

103

Анонимен

преди 1 година

25% от ВСИЧКИ работни места ? По-голяма фантазия от това няма. Даже не познавате всички възможни места за работа но драскате. 0,025% е възможно.

102

леля чичо

преди 1 година

до Язе, компютърния алгоритъм няма да може да измисли поезията например тъй като това е нещо което някой някога е синтезирал от думи и словосъчетания, изкуствения интелект не знае кое е хубаво за хората тъй като емоциите не могат да бъдат описани с код , емоциите са нещо което само човек може да създаде за друг човек, програмата може да копира нещо съществувало до сега, може да създаде разновидност за да "пробва" нещо "ново" но няма да може да създаде това което усещат хората за определени неща

101

Анонимен

преди 1 година

До 97 - Чояек трябва да съшествува, за да е полезен на себе си. Другите не са важни.

100

Анонимен

преди 1 година

До 100 Тоя ще яде скакалци. Остави го.

99

Анонимен

преди 1 година

До до делянина. Що ядеш бе след като не те интересува ? Не яж.

98

до делянина

преди 1 година

Никой не го интересува да автоматизира нископлатеното копане, автоматизират се неща от които се изкарват пари, па ти си копай и хвърляй после продукцията по магистралите като протестираш че не ти купуват доматотУ.

97

Анонимен

преди 1 година

До Селянина. Трудно е да им се обясни на фантазьорите. Разбира се пробват се автоматични комбайни например. Обаче за да работи една икономика трябва планиране, семена, торове, препарати, обработка, засяване,оране,торене, пръскане, прибиране,складиране,пак обработка, превоз насам-натам според нуждите, покупко-продажба, преработка в продукция, опаковка,складиране, доставка и още милоин други неща свърани с конкретните нужди на населението а не на ИИ. Има природни бедствия освен това.

96

Анонимен

преди 1 година

Ще станем излишни. Сами си работим по въпроса. Уж си улесняваме живота с разни технологии, а всъщност сами се превръщаме в излишъци.

95

Селянина

преди 1 година

Га изкуствения интелект дойде да копае на село, ела ми се обади.Който иска истинска храна, а не храна за бройлери, малко или много полага ръчен труд, който няма как да бъде заменен.В бъдеще може и да измислят маймуни с чип или някакви роботи, но пак нямат преценката за действие според различни ситуации и нюанси като човек. Кога робот познае точно кога да ае откъсне един домат, че е нсистина узрял, вкусен, готов за салата, да ми се обади по мобифона.

94

Димо

преди 1 година

От 30 години слушам как роботите ще заменят човека,как те ще работят навсякъде и нямало нужда от хора,да ама не хора още има и работят,на много малко места има роботи,а и има едно друго нещо което забравяме ,хората гласуват и избират политиците,не изкуственият интелект ако хората поискат чрез политически партии да се въведе данък на изкуственият интелект и роботите,повярвайте ще го направят защото гладният човек ,както е доказала историята няма какво да губи вече.

93

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 95. За тях е вреден. Сами трябва да си пишат домашните.

92

Анонимен

преди 1 година

Полезен е за децата, защото им пише домашните.

91

Анонимен

преди 1 година

До полезен е малко. Именно. Задаваш въпрос и чакаш отговор. Засечката е, че в Интернет има голям процент фалшива информация.

90

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 91. Някой друг път обаче

89

полезен е малко

преди 1 година

повече от гугл че не е нужно човек да се рови повече и има някакви предимства, но на важни въпроси отговорите не са нещо особено и често банални. Просто AI търси в интернета

88

Анонимен

преди 1 година

Важното е да върнем провансалите по родните колиби!!!Ето това ще направи AI !!!