168

159

преди 1 година

Не е необходимо да ми вярвате, може да видите снимките на дрона кацнал по гръб в гората със счупено дясно крило и цял фюзелаж - не се е взривил, защото братушките имат страхотен РЕБ

167

Анонимен

преди 1 година

Щяха да ревaт, както за Ким Ир Чен!

166

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Като няма руски суровини и енергия, ще си внасяме европейски ценности и дженд*р "наука". Те ще ни топлят. ----------- тц, ще ближеш портрета на жужето да се топлиш.

165

Злодимир КомикрадЗе

преди 1 година

Зеленото нещо е изпълзяло и издава гърлено хриптене защото Путин е казал че е нужен жив за пред съда. Иначе отдавна наркоманчето да се е срещнало със св. Петър!

164

Анонимен

преди 1 година

За малко са пропуснали. Само някакви си 20-30 км!

163

До факти за социализ

преди 1 година

Това, когато рублата беше 3 долара ли?

162

СПОРЕД БИЛД:

преди 1 година

Имало е опит за атентат срещу Путин със метеорит - по медиите го показаха, нещото дето просветна над Киев! (ха ха ха!)

161

До факти за социализ

преди 1 година

Какви факти бе червенко? Когато хамериканците са имали телефони в колите си, тук сме чакали по 10г за Лада, а салам Камчия беше единствения колбас в магазина. СССР-а като е бил толкова развит, защо бяхме залепени на витрините на корекома с изплезени езици? Заври си така наречените "факти" там където слънце не изгравя и си хващай влака за Масква. Айде ама от копейки и орангутани!

160

Minuva42

преди 1 година

назад са чуждите Президенти :) Нашия си играеше с дронове преди години и надничаше в спалнята на премиера :) Обаче пак няма да признаят световния принос на България (също като при самолетите...)

159

САМО ДА ВИ КАЖА

преди 1 година

ВАСИЛ И ЖОРО ИЛИЕВИ, КАРАМАНСКИ, ИЛИЯ ЗЪБЧЕТО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, ако бяха живи. В момента щяха да са най-големите евроатлантици и да усвояват еврофондове. И щяха да са против Путин.

158

Анонимен

преди 1 година

тия украински ба-лами не могат ли да разберат че путин е милостив и ги жали.....ако беше пригожин или чеченеца, камък върху камък нямаше да остане от укрия за три дена, само безлюдна разорана угар!

157

Кажете за шкафчето

преди 1 година

Разбира се, че ще кажа, но преди това да ви кажа нещо по-важно. Зеленски вдига дрон и ме снима и като кажа на НСО да го свалят този дрон, че може да носи експлозиви, викат "Не можем, той го кара".

156

Давид Севрюков

преди 1 година

СССР ВТОРА ИКОНОМИКА ПО Номинален БВП: 1960 Г. РАЗЛИКАТА в БВП на СССР и САЩ е 3,66 пъти. 1965 г е 2,57 пъти, 1970 г. е 2,48 пъти, 1975г. е 2,46 пъти, 1980г. е 2,36 пъти, 1985г. е 1,97 пъти. С 10-15% по бърз растеж от САЩ, прави СССР. това по номинален БВП. По реален БВП, СССР изпреварва САЩ през 1985г.

155

:)

преди 1 година

Няма проблем, ще го убият до месец. Мършата трябва да умре.

154

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, да, тролеите на Уткин тръбяха как ще се мре без рашшистка газ, а то вече няма студени зими в ЕС. Така, че аре у лево, можете да се напънете и напълните тръбата на СП - нека пуска мехурчета в Бал. море.

153

Анонимен

преди 1 година

Ся, Путин е дал гаранция пред висш израелски държавен чиновник, че няма да убие Клоуна, но ако Клоуна реално се опита, само да опита и може да си напише завещанието заедно с цялото му обкръжение, барабар със СБУ и висшия военен щаб на 4.0.4.

152

Анонимен

преди 1 година

Като няма руски суровини и енергия, ще си внасяме европейски ценности и дженд*р "наука". Те ще ни топлят.

151

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 177 - "банките напечатаха пари и раздадоха да си плащаме високите сметки за ток и отопление и всичко беще ОК," И няма почти никаква инфлация, и всигнаха лихвите по депозитите ,че да си внесем на депозит и печелим от парите които ни останаха от раздадените :))))

150

Анонимен

преди 1 година

До 187 - Наказанията важат само за дружества на стойност или БВП под 100 мрлд. евро & страни и компании едновременно. Китай не е Жалкария, *** да го накажат.

149

Анонимен

преди 1 година

"Всички казваха, че зимата ще измръзнем като намалее газта без вноса от Русия, но ето че не измръзнахма, зимата беше топла, " - Да се чете - имахме късмет, че зимата желе едба от най-топлите за последните 10-15 години.