20

Анонимен

преди 1 година

Таман са се събрали, да приемат и резолюция за връщане на старите граници и на Мексико, че и на други стари граници.

19

Анонимен

преди 1 година

Първата половина на материала ни казва че САЩ ще приемат резолюция която поддържа политически и военно Украйна в борбата и с руския окупатор. Втората половина е добавена от ТАСС с нелепите твърдения за референдуми в които фактически участва едва 17% от населението на Крим и Донбас представено като 80% от лъжливата руска пропаганда. Пълни смешници са руските агресори и окупатори на суверенни държави. В крайна сметка Русия ще изяде дървото и Украйна ще се освободи с помощта на САЩ и Запада.

18

Анонимен

преди 1 година

Не се безпокойте, че Украйна задлъжнява. Ключовата дума тук е "репарации", както и плановете за възстановяване. Стига да имаш точните съюзници, всичко се оправя. Пример: Федерална Германия след ВСВ. На обратната страна са страни като България със съюзник СССР.

17

Анонимен

преди 1 година

Наскоро представителят на Еквадор в ООН призова Русия да спре окупацията на Украйна, да спре да прави псевдо референдуми в окупираните територии, защото това прилича на референдумите на Хитлер в окупираните територии. Представителят на Русия в ООН, веднага след речта на представителят на Еквадор напусна залата.

16

Анонимен

преди 1 година

И Русия ще приеме за СЩ без Аляска от 1850 г. и за СЩ без Тексас и индианците от 1790 г.

15

Анонимен

преди 1 година

До Урсула Индианците са нямали държава и граници. Това е разликата. Не прави фалшиви и глупави паралели. Русия загази, защото флагрантно нарушава договори, граници и е явен агресор.

14

Анонимен

преди 1 година

Тези условия никога няма да бъдат изпълнени. Очевидно искат да създават нерешими проблеми за да има с какво да се занимават и в същото време да крадат от парите които уж изпращат на Украйна, а в същото време ги дават за да произведат собствено оръжие. Така си финансират оръжейната индустрия и задлъжнява Украйна в същото време.

13

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

А границите на Югославия от 1991, кога?

12

expert

преди 1 година

фащ сметнаха ли репарациите , щот може да се наложи да ги плащат , като гледам РЕАЛНОСТТА май губещия не е Русия , а НАТО!??? ще им трябват цифрите да ги изплащаме на Русия....щот Китай ще гарантира това плащане...сдухани , оядени кравари....напуснали отдавна реалността на планетата Земя !

11

мдаа

преди 1 година

Украйна я кара на десетилетие. През 2004г. беше оранжевата революция. През 2014г. си беше чист преврат. Какво ли ще догодина през 2024г.

10

Анонимен

преди 1 година

Русия никога не е оспорвала пред ООН или пред друга международна организация границите на Украйна. Просто като всички болшевики, управляващите в Кремъл държат едновременно няколко позиции, които взаимно се изключват.

9

А НА БЪЛГАРИЯ..

преди 1 година

РУСНАЦИТЕ ДА ВЪРНАТ ВАРДАРСКА МАКЕДОНИЯ И ИЗТОЧНА ТРАКИЯ,КОИТО ТЕ ОТНЕХА ОТ БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА НЕ СЕ КОНКУРИРАТ С ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ....

8

хаха

преди 1 година

Краварите приеха и някаква резолюция за Черно море все едно е краварско езеро. Иначе може да върнат границите от 1945г, На Германия могат върнат границите от октомври 1990г.

7

Анонимен

преди 1 година

Добре че дойдоха американците да ни освободят от руско робство!

6

Анонимен

преди 1 година

Не ми пука кой ще плаща репарации, стига да не е България

5

Анонимен

преди 1 година

От Вашингтон не разбраха ли, че Москва вече прие резолюция за приемането на Украйна в границите й от 1985г.

4

Анонимен

преди 1 година

А след като се приеме, въпросната резолюция могат да си я нагъчат там, дето слънце не огрява...

3

Кой

преди 1 година

На кой му пука за мнението на държавата терорист и агресор сащ?!

2

анонимен

преди 1 година

САЩ отдавна преминаха точката на търпението

1

Анонимен

преди 1 година

А земята на индианците кога ще им се върне...