244

Радун

преди 1 година

Това момче пак е спало на течение.

243

да знаете

преди 1 година

Това е чудесно!

242

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво готвят . Ще видим какво ще ни сервират.

241

Анонимен

преди 1 година

Могат само яйца на очи да готвят.

240

Парламентарен шеф

преди 1 година

Готвят правителство. А аз трябва да готвя за обед сърмички със лозов лист за двеста човека.

239

Изход има

преди 1 година

От хората зависи дали доброволна ще вървят към "Технократска Глобална Диктатура". Следват чиповете и социалния рейтинг-Китай. Вижте как постепенно "цифровата диктатура" навлиза в ежедневието ни: дигитални уреди - парно, електронни фактури под претекст за опазване на природа, в същото време незаконната сеч продължава с пълна сила. Винаги можем да откажем "Цифровият Интернационал", зависи единствено и само от нас. В началото без мобилен, ТВ и Смарт уреди е тегаво, после Свобода.Или ние, или ТЕ!

238

Ton

преди 1 година

Ще дойде ден когато ще управлявате само тези които са гласували за вас,а останалите,мнозинството българи,ще ви теглят една майна!

237

Анонимен

преди 1 година

Имам един въпрос ме измъчва. Мравояда защо мълчи. Подходящ е за началник но ПП не го виждат. Боко го вижда. Обаче грешка станала. Грешката е верна. Ко правим тогава. Избори до дупка. Демокрацията иска жертви в наше лице сори.

236

Анонимен

преди 1 година

До Изход. Изход няма.

235

Изход

преди 1 година

От "Глобалния Корпоративен Дигитален Интернационал". Ползвайте поне 3 пъти седмично пари в кеш, за да има пари в обръщение. Избягвайте мобилни гелефони и Приложения, ползвайте стационарни само за кратки разговори. Купете си къща на село, започвайте да копаете кладенци, и да произвеждате сами храната си. Избягвайте пазаруване онлайн, и всякакво предоставяне на данни на различни фирми за плащане на консумативи. Уведомете личния си лекар,че не искате електронно досие. Премахнете ТВ и смарт уреди!

234

Глобално управление

преди 1 година

Вкарват ви в Цифров Концлагер. Целта на Пландемията беше концентриране на база данни чрез ИД-та, Кодове, здравни досиета, плащане сметки чрез фирми, собствениците са милиардери с акции в Технократски Корпорации и Силц. Долина. Голяма част от данните ви дори не знаете за какво се използват. Гледайте видеа на Патрик Ууд-книгите му, Катрин Остин-Доклади на сайта й- работила на Уолстрийт, Фурсов, Катасонов, Атали, Шваб, изтрити видеа Гейтс,Норберт Херинг-книга. С тези политици Робството е Гарантиран

233

Глобален Интернацион

преди 1 година

Готвят световен цифров концлагер. Изчезват парите кеш, всичките ви данни вслючително здравни ще са достъпни за електронната полиция-а такава ще има-особено в България ще има страшни злоуботреби, съкращаване на работни места - касиери, затваряне търговски банки, фирми за плащане консумативи. Изкуствена продоволствена, енергийна, водна криза - плащане от ЕС, за да не се произвежда. Шваб няма да притежаваме и ще бъдем щастливи. Вода, енергетика, храна ще бъдат изкупени и са изкупени от КОРПОРАЦИИ.

232

Вижти законите

преди 1 година

Които ще изменяти светва Червената Лампа, че ни готвят икономически Геноцид и ЛГБТ обучение - което е в условията-Приложения "План Възстановяване"? Закони - енергетика, БНБ, води, концесии, семеен кодекс, домаино насилие, Търговски закон, Евро. Промяна БНБ - цифров #онцлагер и зависимости от ЕЦБ, води-край с мин. вода, Концесии - грабене на България и износ милиарди чужди фирми, Евро-още инфлация и поскъпване, енергетика - безобразни цени. Приемат "Глобален Корпоративен Дигитален Интернационал#

231

Вяра

преди 1 година

И ПП- то,и ДБ- то и Копейковото Възраждание са най- големите мошеници

230

Касап ефенди

преди 1 година

Пълен ***. С кого ще правиш правителство бе парапет? На какво отгоре? Загубихте изборите и сте в изолация. На следващите избори сте вън, смешници!

229

Анонимен

преди 1 година

Да идва 'Възраждане' и да слага край на тази агония. Демокрацията в България очевидно не работи. Жалко за всички про-европейски интелектуалци преди 44-та и след 89-та година, които мечтаеха за европейска България ... нито народа, нито политиците ни са дорасли за това.

228

Анонимен

преди 1 година

'' Петков: Готвим правителство '' .................................... това за което се готвите е изпадане от играта и окончателна почивка на бунището на историята.

227

Анонимен

преди 1 година

Дерзайте!

226

Извода

преди 1 година

На Кирето му се иска, ама няма желание.

225

От софийския затвор

преди 1 година

Чакаме те хубавецо със страст. Ще те правим булка. Многоженец