137

НЕ ИСКАМ ДА СЪМ САМ

преди 1 година

По- точно както винаги иска после друг да е виновен ! Правилно иска да се вдигнат данъците, но неговата визия е като се вдигат се вдигат на всичките ! А има и друга ЗДРАВО да се вдигнат и да се затегнат коланите НО СПРЯМО ДОХОДИТЕ на много от бизнесмените тази криза им дойде дюшеш . МОжеш да вдигнеш данъците за имот на всичките но по-малко И МНОГО здраво тези които имат по 2-3-4 и тнт апартаменти вили и парцели На лица под 18 г притежаващи апартамент данака трябва да е висок има и други .

136

анонимен

преди 1 година

Колко жалко и нелепо е родени 1990г-2000г. да обясняват на родени 1940-1960г колко зле се е живеело през 80те години. Още много папо трябва да изядете и още много неща да видите и осмислити за да имате надежда поне за малък капацитет по политически въпроси.

135

Анонимен

преди 1 година

Започва шоуто на Луй дьо Финес и Лаурел и Харди! Всички комици, клоуни и чалгари на борба за правителство на Чалгария! Откъде ги избрахте такива смешници? Една селска кръчма да бяхте избрали, щеше да ви управлява по-добре от този цирк.

134

Анонимен

преди 1 година

Защо и едните,и другите и третите мълчат като бити дирници?Рецептата за справяне с дефицита е не орязване на и без това ниските доходи и социални разходи а спиране незабавно на субсидиите за бизнеса,данък свръх-печалба и подоходно облагане което трябва да бъде в порядъка от десет до петдесет процента?

133

Анонимен

преди 1 година

Ххаахахахах, май ЮСА здраво ги натиска, щото на следващите избори Костя ще изскочи на 2-ро място и ще има да се чудят какво да правят. Сега гледайте сеира на под/метките от ПП, ще клекнат като нищо.

132

Анонимен

преди 1 година

Искам да го видя как пак маже филията с мас от мизерия!Иначе нищо не е направено!

131

Public enemies

преди 1 година

Шайката на али баба на снимката, сериозно по темата, не вярвам Кирил да се навие да прави кабинет а тоя да го подкрепи без да иска нищо, ясно е че като Слави всеки момент може да го катурне и вместо 6 месеца този път да изкара само 2-3 и това наистина ще е политическия край на Кирил и ще стане за смях.

130

ХАХАХАХАХх

преди 1 година

EEEБАААХТИ СМЕШНАТА МУТРА И НЕГОВИТЕ СЛУГИ АХАХАХАХАХАХХАХАХА

129

Тулуп с голям ТУМБАК

преди 1 година

Баце има "мазнинка" за още кризи. Той е милиардер все пак.

128

Един е Бойко

преди 1 година

и Гешев е неговия пророк.

127

ТОВА ЛИ БЕШЕ ПРОМЯНА

преди 1 година

БЕДНИТЕ - ОЩЕ ПО-БЕДНИ, БОГАТИТЕ - ОЩЕ ПО-БОГАТИ?

126

Анонимен

преди 1 година

Баце, шкембака расте ли? Него криза не го лови. Изяде ли 5 млади агънца за Великден от специалната селкция?

125

2 в 1

преди 1 година

Добре, че е изверга Гешев да спасява мутрата Борисов от бесило и затвор!

124

ГЕРБерски Неволи

преди 1 година

Провалите на БОРИСОВ и ГЕРБ могат да се видят от ареста на чакъра, през калпавите магистрали, управлението на София, Варна и Пловдив, футбола в държавата, та чаак до наши дни, когато цялата държава е в политическа криза заради вожда Лойко.

123

Анонимен

преди 1 година

Тоя го гледах по телевизора,заяви,че няма да е депутат,заради е такива идееоти,кристали,пияници.Негови думи са това-ФАКТ!Сега е депутат-ФАКТ!

122

баце

преди 1 година

Трябва да се увеличат всички данъци парите да се обърнат в злато и евра , а златцето в кюлчета та да си напълня чекмеджетата. Няма по здравословен сън от това да спиш в златце и евра . Другите да духат супичката.

121

Перник

преди 1 година

П.римитива Борисов е обикновен ТЕРОРИСТ - зловещ проект на МВР и ДАНС!Толкова смотан Нарцис и крадец няма и в Корея!

120

БАЙ ПЕТКО ОтЛЯСКОВЕЦ

преди 1 година

ЧАКЪРА СЕ БЕШЕ БАРИКАДИРАЛ В КЪЩАТА СИ И СТРЕЛЯШЕ С АВТОМАТ СРЕЩУ ПОЛИЦИЯТА, КОЯТО БЕШЕ ПРАТЕНА ДА ГО АРЕСТУВА. И В ЛЯСКОВЕЦ БЯХА ОТИШЛИ ЕДНИ БАРИТЕ ДА АРЕСТУВАТ ЕДИН И ТОЙ ГИ ИЗБИ С ЛОВНА ПУШКА?

119

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Боко иска...индулгенция,хич не му е дерт за народа,защото Гешеф не е...вечен.

118

ИСТИНАТА

преди 1 година

ПП и ДБ започнаха да пипат схемите на Капитан Андреево и както Каназирева ги предупреди "Не пипайте организираната престъпност, ще стане хаос" - така и стана. Бойко, Слави и Доган ги свалиха с вот на недоверие и настана хаос.