345

Анонимен

преди 1 година

Факт е че от Китай в момента идва просперитета. Факт е че Китай и Русия на практика са половината свят, факт е че ресурса е там, факт е и че западните общества стават все по бедни, знам какво беше Европа преди 2008 година, знам и колко различна е сега - да го кажем ограбена. Факт е че изтока е в подем, а запада е в запад. Все факти, колкото и да не ни харесват това е ситуацията. Лошото е че ние и в частност лошото управление на ЕС би докара до тук, не ни е виновен Путин.

344

Анонимен

преди 1 година

Щом по долу са ме цитирали няколко пъти значи съм на прав път. Като му дойде времето ще ви кажа кой и Защо най важното Защо ще спечели войната но още е рано.

343

Европа е била бедна

преди 1 година

И само колониализирането и индустриализирането са я направили богата! А кега и двете източници на богатство са разрушени и завинаги си отиват!

342

Анонимен

преди 1 година

"Я погледни емирствата и страните около тях" Аз съм ги гледал. Голямата им част от модерните сгради са проектирани от Европейци, луксозните материали за тях са от Европа. И да питам като е такъв рай на изток тия ислямски емигранти що се засилиха към Европа ане към емирствата и Русия?

341

До 390

преди 1 година

И Европа обаче не може да живее богато биз ресурси и енергия за производство! А интелекта се изтича от Европа! Живея в Германия, тек системата спонсорира не науката и работата, а безработицата и бижанците в соцшалната система!!

340

Ко? Ко?

преди 1 година

До 4 Русия център на бялата европеидна раса? В Москва и Санкт Петербург има що горе европеиди, но я виж в Азиатска Русия...хаха

339

Анонимен

преди 1 година

"Така ли? А производствата къде са, къде са машините, човешкия потенциал и капитала? Я си виж телефона от който пишеш къде е направен." - направен е там където човешкия труд/живот е най-евтин (Азия), но е измислен там където човешкия потенциал/интелект е най-висок - (Европа). Ресурси и поточни литии е имало от как света съществува, ама те не са нищо, ако няма кой да създаде технологиите придаващи им стойност.

338

Анонимен

преди 1 година

До долния да ама не. На организирани мероприятия се вее украинското знаме и над столична община. И по всички телевизии за щяло и не щяло е украинското знаме . Може би бъркаш самарското знаме от 3 март но то е българско !!!

337

D9S

преди 1 година

А наистина можеха да бъдат алтернатива на Запада, но се избуначиха... И можеха да привличат работна славяноговоряща ръка (и не само). Вместо да се мъчим да учим английски и немски, един руски и си готов. Можеха да развият икономиката си и да надминат запада, но Капуткина ги върна 80-90 години назад. Тотален провал...

336

Анонимен

преди 1 година

"Много коварна болест е. Трудно се лекува. Чичо ти от русофилия си замина млад. И аз сега уча младите да внимават. Пазете се от русофилите. Токсично заразни са." - абсолютно е прав дядо ти. На мен майка ми е болна от русофилия и от година насам вместо да измие чиниите и да излезе с приятелки на кафе седи като мумия във фейсбук и се кара с американофили... Между другото и американофилите са същата порода зомбирани мумии като русофилите. Един дол дренки - ботoве.

335

До 380

преди 1 година

Така ли? А производствата къде са, къде са машините, човешкия потенциал и капитала? Я си виж телефона от който пишеш къде е направен. Я погледни емирствата и страните около тях. На изток са и ресурсите и стоките и хората и потребителите. Обедняващата и залята от бежанци Европа отива на кино. Скоро в държави като Франция и Германия мюсюлманите ще са мнозинство и ще диктуват правилата.

334

Анонимен

преди 1 година

"ама това което е сега изобщо не е оферта. А и като гледам всичко се ориентира на изток." Ами ето ви възможност докато сте на 24 да отидете на изток да поживеете и ако ви харесва останете! То само с мрънкане, че това и онова не било оферта няма как да ви се получи. По някое време и вие ще трябва да дадете оферта с това което можете и знаете за да получите нещо в замяна.

333

Дядо казваше.....

преди 1 година

Внимавай момче, пази се да не се заразиш със русофилия! Много коварна болест е. Трудно се лекува. Чичо ти от русофилия си замина млад. И аз сега уча младите да внимават. Пазете се от русофилите. Токсично заразни са.

332

Анонимен

преди 1 година

377 - не знам кой на къде се е оринтерал, ача тук крадците са на локално ниво. ЕС няма какво да направят, че народа ни в продължение на 25 години избира мошеници. Българина от средната класа е абсолютно наивен по природа и винаги избира по дрехите. Затова никой адекватен не стига до политиката и затова плиткоyмници като Сакскобурготски, Нинова, Борисов, Пеевски, Сидеров, Костадинов, Кирчо, Кокорчо, Джамбазки, Карадайъ ни управляват над 30 години. Да гласуваш за слабоумник е признак на...?

331

До 377

преди 1 година

ЕС не ти е виновен, че нямаше лустрация и ни управляват същите кремълски ***. Към Изток не се ориентира никой, не лъжи!

330

Анонимен

преди 1 година

Значи вие от *** не сте българи. - Естествено, че не са ...погледнете ги на организираните им мероприятия как веят руските знамена. Нали това се заплаща от Москва. Дори при пускане на българския химн на Шипка продължаваха да ги веят.

329

Възраждане

преди 1 година

България за руснаците! България за Путин! Слава на Митрофанова!

328

Анонимен

преди 1 година

Вече съм на 24 година. От както се помня най честата дума на моето поколение е криза. Финансова, икономическа, мигрантска, каквато се сетите и всички в едно. И това без да спират. Цени по високи от европейските и заплати най ниски от всички. Егати и ЕС дето сме се навряли, егати просперитета, егати пед**а**ията, не знам кое е алтернатива ама това което е сега изобщо не е оферта. А и като гледам всичко се ориентира на изток.

327

Анонимен

преди 1 година

"кой е тоя Кръстев бе ,че да ни занимавате с него ..политолог = *** .... Що не занимавате простия ни народ с други злободневни лъжи" - абе на знам щой е, но е прав за едно... Голяма част от хората, които първотачално подкрепяха Русия, вкрючително и аз осъзнахме, че това е чист грабеж на територии с природни богатства. Сигурен съм, че руснаци чакащи Путин в Бахмут няма, а ако е имало те отдавна са се изнесли в посока Русия... Единственото чакащо руснаците в Бахмут са газовите залежи на Украйна.

326

Анонимен

преди 1 година

"Но знам, че щом някое дете от Изтока заеме призово място на световна олимпиада, семейството му веднага печели зелена карта." И те в голямата си част се възползват. Това не е ли пак подкрепа на теорията, че са доста по развити от Изтока? Не казвам, че и там няма умни хора но вижте концентрацията им къде е.