250

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Вече има 890 произведени Ф-35. Колко Су-57 има произведени?" Повече са произведени, но има няколко ФАКТЧЕТА които показват тези Ф-35 каква ДАЛАВЕРА са: Все още не са приети на въоръжение в САЩ нито един от трите варианта. програмите са бъгави в бета версия. има проблеми с кислородната система(така загина японски самолет на две седмици с пилота) Последното което е черешката на тортата вибрации в двигателя и не само във вертикално излитащия вариант Б а да и Ф-16А го бие в близък бой

249

Анонимен

преди 1 година

До 313 Че ти къв доход имащ че половината го даваш за храна бе ? Хахаха малък доход ли имаш или си прасе ? :)))

248

Трагедия

преди 1 година

Защо не помислят как да се помага икономически на по-бедните страни или как да спрат обезлесяването по света или по-добра стратегия за справяне със замърсяването.Ама от това не се трупат милиарди,друго си е военно-промишления комплекс да бълва нови и нови оръжия

247

Анонимен

преди 1 година

До 293 - Казва ти се, ама хи4 не е тъй... 70 хил. са били жителите на Бахмут преди година и половина! Т.е. в мирно време! Сега са я 10% от тази, я по-малко мирните жители! Докато с военните цифрите са други.... Укри и натовци НЕпрекъснато изпращат там военни и техника, но като резултат военните мрият с темп 500-1000 души дневно, а техниката бива също така помляна. Не може да се сметне колко укри и натовци са загинали там, но никак не са малко, като се вземе в предвид, че там е така от 270 дни

246

Българите

преди 1 година

Дават 50% от дохода си за храна!! За какво си говорим?

245

Анонимен

преди 1 година

До 311 Ами от САЩ ще купуваме оръжие, от македония ли да купим клоун .

244

Анонимен

преди 1 година

НАТО военен бюджет 1 $трилион : 700 милиарда САЩ + 300 милиарда ЕС. А Русия с военен бюджет 70 милиарда. А Русия може да помели целия ЕС и островчето САЩ буквално за часове. А икономиките на ЕС и САЩ се сриват. А този бюджет трябва да се финансира. А в ЕС полицията бие.

243

Спеца

преди 1 година

Увеличаване на военните разходи за НАТО , означава страните като България да купуват повече оръжия от САЩ!Друг е въпроса , че това е само пълнене джоба на янките без никакъв ефект за България и нейната отбрана!

242

Анонимен

преди 1 година

До Аноним 283И какво му е лошото, ако разтежа на икономиката е повече от 5% на година и не те"изнасилват"в пряк и преносен смисъл всякакви с полови аномалии? Вчера наш хотелиер се оплакваше, че вече ги няма платежоспособните руски туристи. В Западна Еврпопа пълно с китайски туристи. Колко обикновени руснаци се оказаха блокирани по света от дивашкото отрязване на руските им банкови карти от западните платежни системи? Кой е непредвидим парньор и кой е беден?

241

Анонимен

преди 1 година

До 304 Хахахахахахха вие сте болни червенопитеци. Та вие без САЩ никога нямаше да победите Хитлер. Сега насранковцитее след 80г ми говорите , как до лисабон щеше да ходят :))) Боже помогни им на тея хорицаа:(

240

до Бобчо

преди 1 година

Докато не проумееш, че ресурсите не струват НИЩО без технологии... ще продължаваш да пишеш глупости.

239

Анонимен

преди 1 година

Всичко което има България днес е построено при социализма когато бяхме с Русия, без пари и помощи от никъде. Сами. Да си пуснеш водата, тока, топлото, пътищата, 90% от жилищата, да отидеш на лекар и болниците, училища, университети - всичко е от комунизма: над 200 електроцентрали, над 100 големи язовира и хиляди малки напоителни за селското стопанство. А днес не могат и 200 километра пътища да построят без пари от Брюксел, всичко беше съсипано, днес България умираща е стана от третия свят без икономика и без перспективи.

238

по по най

преди 1 година

И как така 1 държава троши воения бюджет и платените войски на НАТО алианс от 30+ най-богати и силни държави?

237

Българити

преди 1 година

Дават 50% от дохода си за храна!! За какво си говорим?

236

286

преди 1 година

Искам да прочета "критики" и "контрааргументи", а не просот да има минусчета и някакви дебелашки заяждания. Но знам, че няма да има такива. За интересуващите се - Рей Далио ги говори тези неща от 10 години ПОНЕ. Далио е икономист и инвеститор. Да, ще си кажете, какво разбира един икономист от геополитика - ами излгежда, че рабзира много, защото е проучвал събитията за последнтие 500 години и вижда цикличност - САЩ е просто поредната "империя", която си заминава, както бяха Англия, Франция и др.

235

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - напротив, 45 година имаха само няколко атомни бобми които нищо не можеха да направят срещу Русия. Ако бяха ударили Русия с атом, Сталин щеше да прегази цяла Европа до Лисабон.

234

Анонимен

преди 1 година

Да обясняваш колко овце си имал по времето на комунизма е същото като да обясняваш колко овце си имал по времето на турското робство. СССР ни обявява война на 7.9.1944 и окупира България. Следват 45 години васалитет където България няма право на самостоятелна външна и вътрешна политика. България губи независимостта си. В държави където раята е по-непокорна, при най-малки опити за независима политика идват руските танкове.

233

Анонимен

преди 1 година

След 1 година военна операция на Русия на територията на бившата УССР, икономическата ситуация в ЕС е катастрофална. В същото време руснаците живеят все по-добре, конфликта на бившата територия на УССР по никакъв начин не засяга ежедневието им и за него чуват само от медиите.

232

Анонимен

преди 1 година

До 291 Напротив след 1945 г САЩ имат ядрено оръжие и никой друг няма. Можело е да сгазят комуниста дори ,без бой. Много лесно при това. Второ и днес могат . САЩ е супер сила, а русия е регионална сила. Няма нужните оръжия да се противопостави.

231

когато фактите

преди 1 година

НАТО се видя че реално за нищо не става, та поне на информационния фронт да изпъкне!