94

Анонимен

преди 1 година

А ние какво чакаме още?Да ни изтровят с радиоакривните си храни ли?

93

Натали Трифонова

преди 1 година

Нали ще ги приемат в ЕС по бързата процедура, какви са тези рестрикции? Нали сме свободна пазарна икономика, която се регулира с недимата ръка по Адам Смит. Аз Ви казах, че капитализмът също се оказа утопия

92

Украинеца

преди 1 година

До 92 Това е добра новина

91

Анонимен

преди 1 година

До 85 Ами нещо си се объркал трябва да са стояли 5 години в България и то не като бежанци.С и няма със сигурност дали са останали и 40000.

90

Анонимен

преди 1 година

82 какво се косиш бе? Има екоизискнания на ЕС, но те не са за нас. У нас ни бутат *** им. С което доказват, че не ни считат за държава от ЕС. Стоката в Лидъл у нас е 5то качество в сравнение със същия етикет в Германия. Факт. Това казваме и ние. Тукпробутват ниското качество, отровното, онова което те прави раково болен, стерирен и пр. Там налагат стандарти и за това не купуват украинското жито. Я Германия са каже колко е купила. Нищо! Обаче ние да купим, именно защото сме никой за тях!

89

Анонимен

преди 1 година

Украинизацията на Бг. продължава.

88

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантизма означава робство и това си личи най-добре в бг.

87

Анонимен

преди 1 година

До 78 "... еми как , начело на държават има предатели, който за пари и майките ше продадат" - същите като про с'таците дето гласувате за тях, нали?!

86

Чужденецът

преди 1 година

До 87 Да и в момента съм в Австрия що проблем ли имаш нещо с емигрантите

85

Тъъъъпи националисти

преди 1 година

Така става като националист те управлява. Частните му зърнопроизводители сега ще пълнят гуши, а народа ще му се види по нагорнище със скъпия хляб от монополистите. Да е... и валери симеоновците ви кухи

84

Анонимен

преди 1 година

В Полша имаше анти украински протести още преди повече от месец ама слугинажа мълчи. Що тъй бе антибългарски.

83

Анонимен

преди 1 година

До 81 "... в чужбина и най евтиният хляб в супера..." - бил си ти в "чужбина"...

82

Анонимен

преди 1 година

В България има над 400 000 украинци, които скоро ще им дадат паспорти, те ще гласуват, за разлика от 60% които са за гъби и не ги интересува на всички избори

81

Анонимен

преди 1 година

Исусчо, Кире ти ли си бе? Твоите умнокрасивчета наричат народа *** вци! Ти ли си бе, майцепродавнико? Я кажи като си толкова отворен и искащ да унищожиш житницата ни, Линдето козунака дето струва 29 лв за 500 грама с какво брашно го меси? Украинско ли? Че вътре има екстра желязо и мед, да са здрави дечицата. За това ли е 30 лв за половин кг? Викаш всички да имат тая екстра, а? Не само козунака на жена ти!

80

Анонимен

преди 1 година

Кво *** боли мене за роднуто проивотство! Ислам да мий евтино в биллата!

79

Анонимен

преди 1 година

До 66 "... прав си за еко изискванията на ЕС. " - какви са еко изискванияга на ес бе про'с'так неграмотен? Гадина и половина продаваха фипронилови яйца, едно от които може да вкара едногодишно в болница, ягодите на Лидл (да, същият дето се рекламирал, че тествал за 700 показателя) също имат пестициди над нормите колкото и яйцата. За ребата с диоксини или екопродукциите до летищата няма да почвам. Но той Тиквата ясно ТИ заяви, че си про'с'так.

78

Чужденецът

преди 1 година

До 73 Не е вярно за чужбина в Бг с българското зърно за свинете правят хляб тия дол нища и затова вкусът му е гаден в чужбина и най евтиният хляб в супера е сто пъти с по хубав вкус от българския защото слагат хубава пшеница да не говорим че е и по евтин.

77

||

преди 1 година

Ще иде в страните с най-слаби държавни проверки за качество и където се гледа ефтинкото. Я познайте къде е това :))

76

Анонимен

преди 1 година

С тридесет процента избирателна активност получихте проукраинско мнозинство. Сега ще ядете биохрани от украинците. Полша Унгария и Словакия ги забраниха вие защо ги искате.Пак братска дружба .

75

Анонимен

преди 1 година

до 75 и Словакия го забрани, еми как , начело на държават има предатели, който за пари и майките ше продадат , ето така как, а народа спи своя зимен сън