115

Вьзмутен

преди 1 година

Пп тотално се исплю в лицата на избирателите си пьрво се коалира с - бойкиев сега и с герб обявяват неофицялна клалицияТова ли са боеците с корупцията

114

Анонимен

преди 1 година

Верно, че българите са късопаметни, това че един банкянски сикаджия е в парламента и един дебел "успешен млад мъж" като заместител на Илия Павлов, не е проблем явно :)))

113

Анонимен

преди 1 година

"Подозирам че Герб накрая ще направят с БСП и ДПС" ----- По-скоро ПП ще направят кабинет на малцинството, подкрепен от ГЕРБ и ДПС.

112

Венелин

преди 1 година

От Козяк са наредили да се приемат необходимите на САЩ закони спешно. Истамбулската конвенция да се ратифицира. Честито на джендърите от ПП и ГЕРБ!

111

Анонимен

преди 1 година

До От две години... По гнусно нещо не сме виждали но след като се съюзят представям си че Бг и българския народ нищо добро не ги чака че гласуват за национални предатели ще си загубят националността това е опастността.

110

Анонимен

преди 1 година

Тоя Бахмут от единия край му се вижда другия и от 10 месеца все го превземат на 70-80 процента!

109

Костя ги наигра

преди 1 година

Наивници. По този начин само наливат гласове в Копейкин. Вече е сигурно, че на едни нови избори рашистите ще са първа сила, защото сега ще се изкарат единствена алтернатива на статуквото. ДБ и ПП загубиха моя глас. Мисля да емигрирам. Няма спасение за България.

108

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 113 - затова пък, при перспективата за правителство, техни ЩурмбанФюрер Костадинов изглеждаше доста посърнал вчера. Сега гледай какъв бяс ще се лее в тоя, а и не само в тоя сайт.

107

При ГЕРБ+ПП+ДБ

преди 1 година

Даваме цялата си военна техника на Украйна, опразваме поделения и хангари, в замяна на което идва Илон Мъск и прави космодрум до Белоградчик, всички военни заводи започват производство на космически ракети, бившите поделения стават центрове за изпитания и подготовка на астронавти-марсианци. За да се защити космическа България, редът в страната започва да се пази от ФБР, ЦРУ и щатската армия. Закриваме американското посолство, визите и лева падат, защото вече сме американски щат.

106

Анонимен

преди 1 година

Подозирам че Герб накрая ще направят с БСП и ДПС

105

Анонимен

преди 1 година

Търсят третия, за да го подкрепят поотделно. Ама президента дали ще даде мандат на него?

104

Свобода

преди 1 година

супер, само и само тъпата копейка да не е във властта.

103

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Мда - е това ви е трънчето в петичката, че може и пак да скинем синджира от мужишкото блато! Върти, сучи - Бахмут! Тва путинофилите сте мнооого чалдисано племе - еднопистови.

102

Ха ха

преди 1 година

Парите по плана чакат да бьдат похарчени - герб и пп ще работят , работят пьк като свьршат парите ще видим

101

Анонимен

преди 1 година

Аз русофил да иде да се бие за Расия още не съм чул, те са площадни кречетала! На бой не носят!

100

genius

преди 1 година

Тъй като литературата разбирала "смешното" по-добре от кинематографията (а инженерните департаменти изобщо почти не разбират смешното, като изключим fishki.net на руснаците, които обаче в същото време >освен инженерно смешни, са и порнографско-сексистки)

99

без изненада

преди 1 година

Бойко лош, но Путин по-лош, а и трябва грант от посолствата, фондове от ЕС има да се усвояват. Живот ли бе да го опишеш :)

98

Анонимен

преди 1 година

Не мисля че ще се коалират, по-скоро е прах в очите

97

А ето я!

преди 1 година

До its me - докато това на Костадинов последователите сте едни начетени, едни възвишени, все литературоведи. И все милете за Майчицата си! Нищо дето е Русия.

96

Нане

преди 1 година

От деса поетеса и льонка картечарката, ще излезнат чудесни тъкачки на новите чина станове.... ===)))168 часова работна седмица... За без пари...