270

До евроатлантите

преди 1 година

Като ви е страх да умирате в украйната и да защитите тъпите ви джендърски ценности, си затварайте плувалниците и се махнете от очите на нормалните хора!

269

Анонимен

преди 1 година

До 280 Ми и аз съм IT, който се върнах в България, защото имах възможност, благодарение на тази индустрия. Има много като мен. Ако излезем от ЕС всичко това ще се разпадане и малкото млади вече няма да имат и тази причина на да тук

268

Милен

преди 1 година

Ползите от ЕС не ги виждат само нискообразовани и нискоинтелигентни хора, чието битие е свързано до кварталната кръмча, ракията със салатката и да опънем жената... Жалко но факт, това са 15+% от населението ни явно.

267

Анонимен

преди 1 година

Излизаме от ЕС и НАТО и после кво? Ще цъфнете и ще вържете? ХАХАХА!

266

До 271

преди 1 година

Евроатлантиците винаги защитават евроатлантическите си ценности за сметка на други хора и държави! Виж Украйна ;) Никой евроатлантик няма да отиде да защитава ценностите си и емре за тях в калните окопи! Като може да плати на накой друг!

265

До Ауу опази Боже

преди 1 година

И всеки път крайният резултат от тези благини е нещо средно между Молдова и Зимбавбе.

264

Жебок

преди 1 година

О, чудно! Даже без да си даваме зор ще ни изключат и от ЕС и от НАТО! Такава блага вест днеска не очаквах! Ама все пак е Велики Понеделник )))

263

Анонимен

преди 1 година

Ми айде бе възрожденци вземете мнозинство от 51 процента и управлявайте. Така отстрани само да плюете е доста смешно.

262

Анонимен

преди 1 година

Фон Ден Лайен се върнала от Китай като обикновен пътник,без официално изпращане ,с пълна проверка на багажа..нещо да ви говори.та от миндерчето на Ердоган,до сбогуването с Китай..

261

Анонимен

преди 1 година

До Милен Не са толкова много. Предимно са кресливо малцинство

260

Милен

преди 1 година

Още нещо... сега плюем, че земеделието и производството ни е унищожено от ЕС и сме зависими от тях. Съгласен съм, но причините не са само ЕС, а продажници у нас, които го позволяват, а те ще си бъдат тук и ще си въртят далаверите и без ЕС. С вече унищожено земеделие, животновъдство и промишленост как си представяте, че ще изглежда България извън ЕС? Жалко е, че има толкова много просто хора...

259

Анонимен

преди 1 година

До 281 Моята заплата си е екстра. Звучи ми като личен проблем, за който ЕС не ти е виновен

258

Ауу опази Боже

преди 1 година

България ще стане суверенна държава, ке може да си строи газови хъбове, купува енергия от който е най евтино, строи нови АЕЦ, купува българска, а не украинска пшеница итн..

257

Анонимен

преди 1 година

Китай отсвириха ЕС,Макрон договори да се разплаща с Китай в юани,и САЩ са неглижирани.

256

Анонимен

преди 1 година

На западна Европа и е през к..а, къде ще е БГ. Това е било винаги, погледнете историята.

255

Анонимен

преди 1 година

До например Абсолютно нищо не пречи сега да имаме тези неща. ЕС не е виновен за алчните ни дупедавци, наречени политици

254

Милен

преди 1 година

Тъжно ми е, но явно България е обречена щом има толкова фенове на Възраждане, които виждат спасение в излизането от ЕС. НАТО не го коментирам.... военна бухалка на САЩ. За НАТО съм категорично ЗА да излезем. Но ЕС.... имате ли представа колко фирми ще фалират, ако им бъде затворен свободният достъп до европейските пазари ? Каква анархия и крадене ще падне, ако ги няма и малкото регулации и мониторинг, които ни правят от ЕС? България извън ЕС ще е рай за всички мошенници, феодали и схемаджии.

253

Анонимен

преди 1 година

Смешници ,България никога не е била част от ЕС какви заплати пенсии има тука и там какво развитие ?Никога не сме били НАТО дадоха ли едно модерно оръжие а ?Вие сте помияриеРииии писачи

252

До 278

преди 1 година

Аз съм млад АйТи напуснал България през демокрацията от бедност!! За какво говориш..Като напуснах бяхме 8 милиона, сега 6,5 милиона!

251

Бай Иван 2

преди 1 година

Ха ха , на Боко ЕС му трябва за да има фондове откадето да краде,а пък НАТО е гарант за ЕС. Държавата е опоскана и няма производство и без тяесно сътрудничество с ЕС съвсем яе закъсаме.Дръгото е популизъм.