72

Анонимен

преди 1 година

Просто ги изхвърлете рашистите и спрете икономически отношения с тях - сами ще си изгният

71

Анонимен

преди 1 година

Никой няма да влиза във нито във Финландия, нито Швеция, нито в която и да е страна от Европа. За тях има Кинжал, Циркон, Сармат.

70

Анонимен

преди 1 година

До 79 - Искането към Нато за оттегляне зад границите от 1990 г. не се е променило. Слодователно - ще се постигне търсеното положение, като има 2 начина за това - един по-мирен и един не-чак-толкова мирен )))

69

Анонимен

преди 1 година

Виктор Орбан: Време е да напуснем НАТО

68

До 75

преди 1 година

Няма такъв китайски план. Той е само във въображението на Путинофилите. Вчера китаецът в Евросъюза каза, че вечната дружба между Китай и Русия е само риторично изражение.

67

Анонимен

преди 1 година

Понеже тук се пишат тотални лъжи от тролеите на Путин, които на всичкото отгоре не знаят руски, то искам да напиша, че Русия няма бездънни ресурси. Путин още в началото на войната каза, че може да хвърли 1,5 млн. руснаци да умрат в Украйна и че Русия има ресурси за 2 г. След това край. Та явно извергът ще издържи тези 2 г. евентуално, ако преди това не го пречукат, и ще убие той 1,5 млн. руснаци. На там върви. Това му е целта. Русофоб до мозъка на костите си. Като всеки болшевик.

66

Болгар

преди 1 година

Защо не влязат във Финландия, след като толкова се дразнят, защото не им стиска и защото, този който го направи, моментално ще падне от власт,там границата почти не съществува толкова са близки?

65

Люцерна

преди 1 година

От кога насекомото х-л-е-б-а-р-к-а се цензурира??

64

Люцерна

преди 1 година

Някой тук беше писал, че руснаците, видиш ли ядат люцерна хаха. А ние, щото сме цъфнали и вързали скоро ще ядем ***, мда.

63

до 69

преди 1 година

Те и руснаците така мислеха като вас и решиха, че много бързо ще вземат Украйна и докато Западът се усети ще са на границата с Полша и от там ще диктуват условия. Западът ще умре от страх и ще ги изпълни. Помня наглата, самоуверена физиономия на Путин когато поставяше ултиматум - НАТО на границите от 92 и т.н.

62

Анонимен

преди 1 година

Стивън Кинзър бивш работник на ЦРУ разказва за студентите примамвани да се учът в ЮСЕЙ за да несе използва акъла им против САЩ , а за !!! ТАКЪВ Е Петков и (доказва и че ЦРУ СЕ Е бъркало в изборите ни сега ) и Симонян (Маргарита ) но Симонян (арменка ) се отказва да работи против Русия и сега Шеф на бюро в Русия и е наградена от Путин с медал (а нашия си работи на тях )

61

Анонимен

преди 1 година

Русия е приела правилата на играта и сега се държи въз основа на това, че СВО ще продължи вечно. Това се гарантира от бездънността на руските ресурси и време. Посланието на Путин показа това в пълна степен. СВО се превръща в неразделна част от живота на съвременна Русия, същата структура на ежедневието, какъвто е конфликта с Палестина за Израел. В същото време никакво "Всичко за фронта, всичко за победа", в Украйна е изпретен ограничен контингент и старо съветско оръжие. Тактиката на Русия е минимизиране на разходите.

60

БАНко

преди 1 година

ЩЕ ЗАРАБОТИ КИТАЙСКИЯ ПЛАН ЗА УКРАЙНА !!! СПИРАНЕ НА ОГЪНЯ И ИЗТЕГЛЯНЕ НА НАТОВСКАТА ВОЙСКА ОТ РУСКИТЕ ОБЛАСТИ ХЕРСОН, ЗАПОРОЖКА , ЛУГАНСКА, ДОНЕЦКА !!!

59

Анонимен

преди 1 година

Заявления Си Цзиньпина и Макрона по итогам переговоров в очередной раз выявили неустранимое противоречие между Китаем и Западом по вопросу войны на Украине. Это было ожидаемо.

58

Финландия е лесна

преди 1 година

За 2 мимути, там не живеят руснаци, никой няма да води "специална военна операция" във Финландия.

57

Мужик

преди 1 година

И какви мерки взимате, мерите си шушулките?

56

Анонимен

преди 1 година

Елена Валери-Виолета Найо-Тицин Нейкова (с прякор Ная) и Сара-Мария Найо-Тицин Нейкова.[2]Работи като журналист във вестник Стандарт и в Българската национална телевизия, по-късно е пресаташе (PR) на партия Демократи за силна България.[1]Нейков е записан при рождението му с лично име Найо-Тицин, съставено от прякора Найо на баща му и фамилията на майка му Тицин. Когато става непълнолетен (на 16 години), при издаването на първия му личен паспорт (1986) е записан като Найотицин

55

Анонимен

преди 1 година

Кави мерки могат да предприемат завалийте. Да вдигнат нивото на пропаганда на нови висоти. Друго не могат. Те един Бахмут не могат да превземат, та мерки срещу НАТО. Муахахаххааа

54

Анонимен

преди 1 година

Бившият президенат на Франция Франсоа Оланд: "Меркел беше права, когато каза това [за забавянето на споразуменията от Минск]. Защото смятаха, че Путин иска да спечели време. Не, ние искахме да спечелим време, за да дадем възможност на Украйна да се възстанови, да укрепи военния си капацитет. Днес преговорите с Путин биха довели до статуквото. Следователно, докато Украйна е в състояние да продължи битката, докато Украйна е в състояние да принуди руснаците да отстъпят, не може да има преговори".

53

Анонимен

преди 1 година

Хромозомите си ги търси в найо тицин. Бегай да видиш как са кръстили и как се казват децата му. Положението с наембите актьорчета и соростутките е точно такова - найотицин