204

USSF

преди 1 година

Проблемът на "освободителите" ще бъде не НАТО, а Пентагона и Космическата му флотилия /USSF/.

203

Анонимен

преди 1 година

Защо не пишете нищо за новите лични документи, които ще бъдат въведени уж за по-лесно преминаване в страните от ЕС. За новите документи - с чиповете. Дето бяха "конспирация" и дето "красивите и интелигентни", политкоректни 5Ra3-чета, като коментиращото по-долу опровергаваха, че щяло да има. През *** ми е какво казва ваш колега в Русия, какво е в България по ме вълнува.

202

Анонимен

преди 1 година

И ей така от глупост за 2-3 години ще бъдат избити и осакатени 1 милион руски глупакка...

201

Свобода за Русия

преди 1 година

НАдо освободит Русия от окупатори Кремл.. НАпоминаем что диверсанти во главе с наркоман Елцин окупировали Кремл 1991 и унищожили Советский союз..Подставлени на власт в Кремл с помощи наркоман Елцин 1999 начали самая наглая война против Советский союз послед 1941 .Уже убили сотни тисяч..Хотят милиони ..

200

Жебок

преди 1 година

Като са тръгнали да освобождават, да вземе целия Скандинавски полуостров да освободят )))

199

Анонимен

преди 1 година

До 221 - Както вървят нещата в Бахмут - цялата елитна войска на целто Нато може да иде зян там! Много лошо за Нато

198

Анонимен

преди 1 година

Вместо да освобождавате Финландия що не вземете да обеси жужето на червения площад? Повече лайкове ще съберете!

197

Анонимен

преди 1 година

В руския ефир: Дали да не освободим Финландия? ------ от една година дpиcльовците се опитват да превземат онова село Бахмут, тръгнали на НАТО да се дръвчат!

196

Анонимен

преди 1 година

До R.A.T.M Въпроса е с колко руски подводници "граничи" САЩ, Британия, Япония, Австралия. ------ с доста по-малко отколкото са американските. Факт.

195

А

преди 1 година

Вие, питахте ли финладнците и изобщо питате ли някой, дали иска да бъде "освобождаван"? Или така, самоинициатива?

194

Страхил

преди 1 година

От такива братски народи да се пазиш

193

R.A.T.M

преди 1 година

Въпроса е с колко руски подводници "граничи" САЩ, Британия, Япония, Австралия. За това гореизброените стоят и само гледат дават пари и старо желязо и цъкат ей кога ще ни покажат новите оръжия тези колхозници, на които нито ракетите можем да спрем, нито подводниците да открием, та икономически не успяхме да ги задушим и още от тях купуваме суровини

192

Симо Хаюха

преди 1 година

ЕлАте повече, ***! И финската земя има нужда от наторяване, както полята около Бахмут, опиянчена сг ан.

191

Типичните

преди 1 година

Руски буламащини !

190

Анонимен

преди 1 година

До Симо Хаюха. 1:200 бе. А защо тогава са победили ?

189

Анонимен

преди 1 година

До Не е ли ясно?Написана е за шарани

188

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 207. Не знам какво са гризали след като са посигнали каквото са искали. Чеи цялата История а не само това което ти харесва.

187

Анонимен

преди 1 година

Съвeтската cгaн веднъж гриза хурката във Финландия, но този път ще и е за последно :) Няма cъветскa cгaн - няма проблеми!

186

Анонимен

преди 1 година

каква статия била написана такава бе? Русия прави всичко възможно да настрои всеки човек с разум срещу себе си! Кой разрушава сгради бе? Кой избива ежедневно украински граждани, вклюително и българи? Аз ли съм? Вие на улицата, ако видите един човек да бие и да ограбва друг, при кой ще идете? Гласободаватели на Възраждане ГЕРБ и БСП, при кой? Ще идете сигурно да биете и да ограбвате и вие своя съграждани? Така ли е? Нямате памет, нямате морал, нямате човешко мислене! Българските морал и традиции

185

Равнопосавеност

преди 1 година

Лично според мен би било прибързано действие сега да отворят още един фронт, но може би след като привършат с Украйна, Молдова, а защо не и Прибалтика може и Финландия. Да седиш и да губиш хора в глуха отбрана всеки път когато нацизма се възражда на запад е лоша идея. Логично е щом искат война да им я дадеш в целия и блясък - на тяхна територия, както си трябва за да дадат и те загуби, да видят какво е и да не го правят повече.