454

Анонимен

преди 1 година

Той си има достатъчно депутати да направи правителство. Но му трябва параван. Затова му трябват ПП и ДБ.

453

Анонимен

преди 1 година

До Факт.. Абе то като погледнеш по-отблизУ , шефът е ДПС , а слугите му са предишните от БСП , и сегашните от герб !

452

Анонимен

преди 1 година

Само като видиш кой взема преференциите във Варна и ти става ясно кой командва България

451

Анонимен

преди 1 година

И какъв е електоратът на герб ? Всички престъпници от всички политически партии се набутаха в герб , за да не бъдат преследвани от законите , защото си имат закрила , назначен гл. Прокурор и наши съдии ...

450

Анонимен

преди 1 година

Доколкото знам Герб са от ЕНП Европейска народна партия . Вчера полиция и проверяващи за влезли в офисите на ЕНП , нещо за тази новина ? Продължаваме бавно да варим жабата

449

Факт

преди 1 година

Най-естествена е коалицията между партията майка БСП, двете и деца ГЕРБ и ДПС и едното внуче от ИТН. Другото внуче от Възраждане ще го играе опозиция - за всеки случай. Факт!

448

6

преди 1 година

Мутрата не чете Конституцията!И без редовно правителство може да се приеме бюджет!Готов е и с дявола ортак да стане за да се измъкне от мъртвата хватка на изолацията!Но няма да му се отвори чадъра.Мъртъв си отдавна имъчително си отиваш с престъпната ти партия!

447

Анонимен

преди 1 година

Много му се иска на Борисов ГЕРБ да излезе от изолацията, но едва ли ще го огрее.

446

Анонимен

преди 1 година

Нищо естествено няма в коалиция между първия и втория, а само излъган електорат.

445

Анонимен

преди 1 година

Последен шанс за Нинова , Бойко да и подари премиерският пост , безкрайна мечта за Нинова ... Така герб ще прилапа БСП . Лидери от БСП в провансЪ , сепродадоха на герб , и то с/у какво , естествено че за пари , а парите за герб / във герб/ не са никакъв проблем , колкото искаш !Най-много прилив на електорат в герб е от БСП ... , за пари !

444

Анонимен

преди 1 година

Избрахте си го - да ви е честит! Явно малко ви бяха 12 години с изключително ниски заплати и пенсии, и т.н., и т.н.

443

не се прайте на

преди 1 година

луди ами се събирайте хартиената коалиция и действайте

442

Бивш

преди 1 година

Най добре курс за обучение в Румъния,на няколко пъти. Да ни споделят опита си от 1989 година. 30 000 човека излязоха на площада в Букурещ с метални пръти и лопати,и като ги подпукаха крещейки " Футус думнезеу мъти,футус пизда мъти" и да трепят наред.Че като хукнаха като попарени ,и комунисти, и мутри, и Русофили. Сега живеят в мир и любов, и в благоденствия. С народа шега не бива. Не се *** с нас. Много Ви стана.

441

Анонимен

преди 1 година

И как ще спре приемането на бюджета със 69 депутати? Той ще бъде внесен в края на април от служебното правителство. Или тогава и на Радев ще скочи? Голяма е мъката на Буци. Плю цял месец по ПП, купува избиратели от гетата и накрая само с 2 депутата отгоре в сравнение с октомври 2022 г. Скоро не ПП ще са му зора, а Възраждане, защото варнекия демагог умее също да омагьосва простите, а е и по-образован и по-речовит!

440

Никола Стефанов

преди 1 година

Какви ги плещи този? Нали ПП се пънеха да го арестуват, докато бяха на власт, а от Христо Иванов тръгнаха протестите 2020-а, които на практика го принудиха да подаде оставка предишния път? Наясно ли е, че по този начин, предлагайки коалиция с ПП-ДБ, в прав текст заявява, че е готов на всичко само и само отново да сахапе кокала?

439

Прав си 470 Анонимен

преди 1 година

Страх има у Бойко но ПП-ДБ особено ПП все още не могат да го осъзнаят!Те си мислят че проваляйки този мандат на следващите избори ще се върнат на бял кон и като добавка при избори 2в1 ще вземат и кметските места в София,Пловдив..Това е сметка без кръчмар защото на тези избори дори в София Възраждане взе почти 20% а на следващите без тях не се печелят кметски избори!Радев също ще помага на Възраждане както на тези избори неговите избиратели 70хил. от ПП и 30хил. от БВъзход направиха + от 100хил.

438

Анонимен

преди 1 година

На *** внишенията са че ПП трябва да направят завера с Мафията иначе не са национално отговорни. Тоя съвсем се смахна. Проблема е че има много гаювец който му се връзва и го подкрепя без значение какви ги върши хайдука от Банкя.

437

Анонимен

преди 1 година

БОГ Е ЛЮБОВ! БОГ Е ПЪРВОИЗТОЧНИКА! А ХОРАТА В ТЕХНИТЕ ПРЕВЪПЛАЩЕНИЯ В ЖИВОТИ ВЪВ ФИЗИЧЕСКИ ТЕЛА СА ТУК НЕ ЗА ПАРИ НЕ ЗА МАТЕРИАЛНИ НЕЩА А ДА СЛУЖАТ НА БОГА ДА ВЪРШАТ ДЕЛОТО НА ИСУС! ДА СЕ УЧАТ. ДА ПОМАГАТ. ДА ДАВАТ. ДА ОБИЧАТ. ПРИРОДАТА Е ТЯЛОТО НА БОГА. СПРЕТЕ ДА Я УБИВАТЕ ДА ЯДЕТЕ ЖИВОТНИ. ДА ВИ ЛЪЖАТ С БОЛЕСТИ. ВАШАТА БОЛЕСТИ СА ВАШАТА КАРМА. НАСОЧЕТЕ ЛЮБОВТА СИ КЪМ БОГА И ВСИЧКО ЩЕ СЕ ОПРАВИ ВЪВ ВАШИЯ ЖИВОТ.

436

Анонимен

преди 1 година

***

435

Зозо

преди 1 година

Вгъzpаждането имат още боб да ядат, докато стигнат чичко им Болен - 650000 гласа :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))