44

L.

преди 1 година

Наистина грyпави коментари, че Западът не обичал агресивна Русия. Въпрос - кога Русия не е била агресивна и шовинистична? Вие един поне руснак познавате ли?

43

БАНко

преди 1 година

ДА ПРИПОМНИМ : АНАЛЛЕНА БЕРБОК СЛЕЗЕ ОТ САМОЛЕТА В ДЕЛХИ КЪДЕТО НИКОЙ НЕ Я ПОСРЕЩА ( КАКТО БОРИСОВ В НЮ ЙОРК) ; ШОЛЦ БЕШЕ УНИЗЕН ДО БЕЗОБРАЗИЕ В АРЖЕНТИНА И БРАЗИЛИЯ ; БОРЕЛ ГЛЕДАШЕ НЕВМЕНЯЕМО ПРЕД СЪСИПАЛИЯ ГО С КРИТИКИ ТУРСКИ ВЪНШЕН МИНИСТЪР ; БЕРБОК СИ ТРЪГНА УНИЗЕНА ОТ ИНДИЯ .......... !!! ОСВЕН СЪСИПАНА. ЕВРОПАТА НИКОЙ ОТ ДРУГИТЕ 7 000 000 000 ДУШИ НЕ Е СРЕЩУ РУСИЯ !!!

42

Анонимен

преди 1 година

Нищо не е изгубила Европа, печели свобода и достойнство и правото да не подкрепя, дори санкционира престъпни държави. А Русия се връща там , където е била и откъдето е дошла - Азия. Честито на ***!

41

ВЪЗРАЖДАНЕ+БСП(БКП)

преди 1 година

ПРАВИЛНО!!! МОРДОРСКОВИЯ НЕЗАБАВНО ДА СПРЕ ГАЗА ЗА ЕС!

40

Анонимен

преди 1 година

Русия ще спечели Европейския съюз , но без болшевиките.С болшевиките на власт, които демонстративно възстановяват паметниците на Ленин и Сталин . Няма как руснака да иска влезе в Европа.Европа се справяше и без СССР.Това е доказано исторически.Пошлата болшевишка пропаганда бърка умовете само на слабо развития интелект.На последователи на проруски партии.

39

Анонимен

преди 1 година

Много западни държави ги има днес благодарение на Русия и САЩ не правят изключение. Руснаците са им помагали във войната за независимост. И до днес там има паметник на руските войници. След войната Англия устройва на САЩ блокада, която по настояване на Русия е свалена. Но, както се казва, няма ненаказано добро. Ние сме жив пример за това.

38

Анонимен

преди 1 година

Еми тва е положението Радке. ЕС реши, че наглата, агресивна русия не му трябва.

37

Анонимен

преди 1 година

Нападнахте суверенна държава и избивате народа и. Вие сте държава диктатура и агресор. Знаете как ще свършите!

36

Анонимен

преди 1 година

тоя кон-дьо нещо много на сериозно се взе, ако ви напнат стабилно ще дойдат по бързо до москва отколкото вие до киев;) очаквам отново да ви вкарат в надпревара и харчене за глупости, и докато се усетите ще сте изостанали брутално икономически и технологично (справка 90-те)

35

Анонимен

преди 1 година

До 35....Защо прогнозираш нерозово бъдеще на Европа без Русия....Как тогава Европа оцеля и се разви икономически без Русия предния век след Втората световна война.Рвропа богатееща.Русия катастрофира до Горбачов.Това са пошли измислици на русофилската мисъл.Европа се справяше добре преди да навлезат милионите емигранти от Източна Европа.И Африка.

34

Анонимен

преди 1 година

До 34. Ако Лавров не знае, кой ще знае, ти ли?

33

Анонимен

преди 1 година

Комунистите назад недават. Ако ще да разсипят държавата и народа. Ама като им спи народа...

32

Зозо

преди 1 година

..........зависимостта на Москва от Пекин............ Хахахааа, коня нещо много се е объркал. Китай има 10 /десет/ пъти по-голяма икономика от Блатната държава. Другарят Си определя цените на руските суровини :)))))))))))))))))))))))))))))))

31

Анонимен

преди 1 година

Преди няколко дни Президентът Путин отмени беззъбата руска дипломация. "В отговор на враждебните стъпки ще приложим, ако се налага, твърд подход, основан на руските национални интереси и принципите на реципрочността, възприети в дипломатическата практика", каза руският външен министър Сергей Лавров.

30

Пак до Долните

преди 1 година

Всичко описано от мен не е измислица а реалност описана от нашите (хем наведени на Козяк) медии със снимки и видео материали ! Между другото, Русия вече е на шеста позиция по БВП ( по ППС) беше девета преди година ! А БВП ще расте още повече според данни от МВФ ! Докато този на Германия и цяла Европа едва ли ги очаква розово бъдеще. Със загубата на евтини суровини и стоки от Русия, Европа губи конкурентоспособност на производството си. А при (Истинска) зима ще закъса за газ, този от САЩ е малко

29

Анонимен

преди 1 година

Русия прави историческа грешка Това е грешката на века.Това е завой към Азия.Знае ли Лавров какво коства икономиката на Китай за китайците.Кой европеец би работил за 300 лева на месец.Колкото и да е ефективна , китайското производство е за сметка на работещите Няма как соларна лампа да речем , с батерията вътре с мощните диоди и електроника с дистанционно да струва 50 лева.

28

Европеец

преди 1 година

Че за какво му е на ЕС- Русия , освен като суровинен придатък? По - скоро Русия загуби Европа и сега ще види китайска извратливост......

27

Анонимен

преди 1 година

Прозорливите евроексперДи на 2-ри април прогнозираха, че надеждите на Москва да изпрати цените на петрола до небето вероятно ще бъдат напразни, а на 3-ти април четем "изненадващото намаляване на производството от страна на ОПЕК+"? .Шефът на ОПЕК+ Александр Новак още преди Нова година заяви, че намалява производството на нефт в Русия, а евроексперДите се надяваха, че верните му съюзници от ОПЕК няма да го последва, но ОПЕК+ от 3-ти април намалява добива на петрол с 1,1 милиона барела/ден.

26

Анонимен

преди 1 година

До 27....Руснака и такива като тебе русофили не им достига едно....Ум и разум....Защото , както Русия има нужда за развитието си от ЕС, ,така и ЕС ум е нужна Русия.Но няма как това да се осъществи без падането на болшевиките от власт.Този рескционизъм, християнски КГБ фашизъм в Москва трябва да отиде в историята Тази монголски манталитет за грабеж и притежание на територии трябва да го няма.

25

Данко

преди 1 година

Лавро, спрете тази братоубийствена война. Не може да избивате хора и в същото време да ви обичат. Не намирате ли това поведение за твърде неадекватно и пиянско?