81

Име

преди 1 година

Жените масово не искат да раждат - като обикновени - трябва да са супер-богати и евентуално - ако решат. Глезотия -но те си решават така - както и да е.

80

До 87

преди 1 година

Ами Западна Европа винаги е рзачитала демографски на чужденците. Вече няма хора и в Източна Европа които да им подпомагат демографията. Например певецът Фреди Меркюри не е никакъв Фреди а пакистанец, Джордж Майкъл не е Джордж а Йорго - грък. Стив Джобс не е Стив а Сирийски арабин..Предишния премиер на Великопакистания с интересната прическа беше полу-турчин днешния е индиец.

79

Мда

преди 1 година

Какво ми е осигурила дьржавата за да гледам дете - нормални доходи , добро здравеопазване или почивка в хотел безплатно като *** + пари за харчене

78

Не е така

преди 1 година

Българчета се раждат, но в Западна Европа и Северна Америка. Причините се наричат върховенство на закона, добро заплащане, предвидима икономика и спокойни и достойни старини.

77

Анонимен

преди 1 година

Нека погледнете по далеч от носа си и излезете извън пределите на България. Все повече се говори за недостиг на питейна вода, за недостиг на ресурси... Защо ли ...Защото населението на Земята е нараснало от 4 на 8 милиарда за няма и половин век. 4 милиарда повече. Ако станем 30 милиарда дали ще има нормални условия за живот. Едва ли .

76

Христо

преди 1 година

С много повече намаляхме българите,в момента раждат най вече прабългарите.

75

До Жена

преди 1 година

Те и с ниски доходи кат са не искат да правят освен ако не са *** и кат направят едно с триста зора, не си мьрдат пръста да го гледат

74

Медведев До 81

преди 1 година

Откраднахте руския патент ве умрял затова сега руснаците ще ви осъдят и ще платите с лихвите, ако не искате да изядете някой Сармат

73

Анонимен

преди 1 година

Важното е че бежанците се плодят и вземат по право мястото си като новите европейци . Искам да поздравя Хамза Юсаф новия премиер на Шотландия един истински шотландец .Риши Сунак е също един невероятен натурален британски премиер . Садик Кан също е великолепен коренен британски кмет на Лондон . Нека се топим белите хора ,ние сме вредни и не адаптивни към новия световен ред.

72

Анонимен

преди 1 година

Демографската криза не е щото нямаме производство, а нямаме производство щото тежък физически труд и *** вече не искат да вършат

71

Жена

преди 1 година

Не виждам мъж с нормални или високи доходи в бг да се трепе да прави деца....Личен опит....

70

Анонимен

преди 1 година

Никой не ни е намалил, ние сами се намалихме, половин милион отидоха да си търсят щастието по света , а остатъка недоволно гледа в чуждата чиния и все някой за нещо му е виновен, има сектори в които заплатите са високи и се търсят хора, но няма квалифицирани кадри, идват някви нищо не знаят и нямат и желание да научат, толко

69

Маг Минчо

преди 1 година

Намалява защото сега има възможност човек да пътува,учи и се реализира в чужбина! Навремето, когато желязната завеса не позволяваше това,се плодяхме само на собствен терен.Естествено, че в онази затворена система загубите бяха само от демография, но сега, когато освен демография и сравнително нисък стандарт се добави и емиграция,естествения прираст става отрицателен! Дефицитът на население си има просто обяснение!

68

Анонимен

преди 1 година

ЕС ни храни а НАТО ни брани. Външния дълг 50% от БВП. Населението намалява а няма къде да паркирам в Кауфланд. По лесно е да караш автомобил отколкото пазарска количка в Кауфланд.

67

Според мен

преди 1 година

Бате бою и кире могат още да ни намалят - няма да е никакьв проблем особенно в клалиция за наше благо разбира сеТе мислят за нас неуморно

66

33

преди 1 година

Дааа, дааа ... Тъжно е, но е така.

65

Анонимен

преди 1 година

Българите са консуматора на Европа. Нито коли произвеждат, те дори тоалетна хартия не могат да произвеждат.

64

Анонимен

преди 1 година

Какви 11 процента, сигурно половината народ е измрял от този нацизъм и геноцид. Като ни набутат във войната, ще ни затрият съвсем всичките. Нали не си мислите, че с избори ще се спасите?

63

Анонимен

преди 1 година

Колкото хора по-малко има,толкова по-добре. То и сега трафикът е ужасен представям си какво ще е при увеличаване на населението. Заплатите растат заради по-ниската конкуренция, престъпността също намалява, по-малко опашки пред болници и други държавни учреждения.

62

Идеалист

преди 1 година

Така го искат Давоските Мизантропи!