58

Румяна Радева

преди 1 година

И още от кореспондента ни Митрофанова, което пропуска да ни каже: над 60% от българската икономика е в руски ръце, но това не са ключови сектори, не се безпокойте. ПРЕЗИДЕНТА, ЛУКОЙЛ, АЕЦ, ЧЕЗ, Автомобилните представителства, ДСК, БИВШЕТО ДС с всичките им приватизирани заводи, КОПЕЙКИН, ***, Половината Черноморие, спирам, че няма да ми стигне страниц

57

(-_-)

преди 1 година

Българин, съкмай уатевер - вие сте абсолютни о ли го майфренди! Дано господ си прибере по-скоро версиите.

56

Анонимен

преди 1 година

Лидерът на КНР дойде в Русия година след началото на СВО. През цялата тази година Китай зае много сдържана позиция и всъщност през цялото това време наблюдаваше развитието на събитията. Президентът Си пристигна в Москва, след като беше убеден, че Русия е преминала теста за устойчивост. Русия устоя на безпрецедентното икономическо въздействие на санкциите на САЩ и Запада. Икономиката и оцеля.

55

111

преди 1 година

САЩ са в ролята на хулиганчето в училище,дето след като е тормозило по малките за забавление,изведнъж осъзнава че тормозените от него не само че са пораснали ама са се обединили срещу него и ще му сритат....а то може само да реве и да вика ,,Ама не е честно, не може да се обединявате,,

54

Българин

преди 1 година

По-добре децата ми да се хранят с хляб от пшеница с обеднен уран и яйца с обеднен уран, отколкото да се навеждам на Путин и на Русия!

53

Анонимен

преди 1 година

САЩ вече нямат самолетоносачи. Гордостта на САЩ, на тях се базираше цялата им мощ. Тези морски армади, супер мощни, притежаващи унищожителна сила на армията на малка държава които можеха да се придвижват в целия свят, изведнъж се оказаха безполезна купчина от плаващи мишени които са съвършенно беззащитни срещу хиперзвукова ракета. Всяка страна която разполага с хиперзвукови ракети може да унищожи всеки самолетоносач.

52

(-_-)

преди 1 година

Хаха, даже извадиха боеприпаси с обеднен уран, които предизвикват рак, както на тези, които ги използват, така и на тези, по които ги употребяват.. Въобще можете ли да си представите кого подкрепяте? По-рано в Югославия пуцаха с такива и заболеваемостта от рак се повишава в пъти! Ейй просто население бе, не помни историята, отрича науката и мисли само за собствения зaд ник..

51

Анонимен

преди 1 година

До 54 " Могъща армия" казваш? А кой има най могъщият Военен флот??!-:) Точно Китай момчето ми!!! Твоята Америка Американофилче ,няма толкова Самолетоносачи и самолети! И толкова войници,събрани заедно,във всичките военни бази на Америка по света! Скоро и Американците сами го признаха! -:)) Като не знае,чети бре Дечо! Чичко Гугъл всичко знае! Не и ти обаче!!-:)

50

Анонимен

преди 1 година

Китай, в лицето на президента Си, е наясно, че предстои основната битка на века и това е битката на Запада, воден от Съединените щати срещу Китай, и съответно Китай в този случай трябва да избере съюзник много точно. Този, на когото ще се опре, стената, с която ще прикрие гърба си. Не за година и не за две, а поне две поколения напред, по китайски мерки за време. Да бъде непробиваема стена! И Русия през годината на войната доказа, че е точно така.

49

Е,бравос

преди 1 година

При посещението на китайския лидер, Путин вдигна тост за негово здраве! Интересно беше, че Си Дзинпин въобще не благоволи да направи подобен жест към домакина ,хем беше гост! А може би вече не е ГОСТ ?Стана известно, че на служителите в Банка Русия им е спусната заповед да учат китайски!? КОЙ ВСЪЩНОСТ Е "ПРИТИСНАТ"???

48

Анонимен

преди 1 година

Резервите от животи, както в игра, са на изчерпване. Играта ще свърши скоро. Настъплението не може да продължи без мощен втори ешелон. В противен случай веднага ще бъде отсечено. Накратко, цяла Европа вече шепне: скоро иде краят на въоръжените сили на Украйна

47

пепо

преди 1 година

Мозъка на Анисия Иванова е претъснат в ъгъл

46

Анонимен

преди 1 година

Никой неможе да притиска най могъщата армия в историята. Най малко монголци и жълти паткании.

45

Анонимен

преди 1 година

До G. I. JoeВ грешка сте, приятелю! Истинските китайски манжди са пълна боза по нашия вкус! Те са ги адаптирали към нас, за да може да ни харесват, защото знаят как! А всичко останало си е за хвалба - дори и клавиатурата или тъча, на който пишете е произведен там най-вероятно!

44

Космонавт

преди 1 година

САЩ може да са притиснати, може и да не са притиснати. Въпрос на гледна точка. Важното е, че никой не споделя такава информация с робите. Русофилски роби и крепостни на дистанционно управление, падни за лицеви опори! 1,2,3 ...

43

Teo

преди 1 година

"Големи световни икономики като Индия и Бразилия отказват да избират между Китай и Запада, като твърдят, че не искат нова Студена война. "А нека зададем въпроса кой кара тези икономики да избират между Китай и Запада? Отговор: Запада! Когато някой ти налага условия, и вече не е в позиция да го прави а другия ти казва - хей, ти си свободен да избираш от когото желаеш, така е правилно - та, логичния партньор е ... Стига, разбира се да не си Бойко Борисов и да дойде Помпейо на посещение!

42

НУ ПОГОДИ!

преди 1 година

ФАЩ..

41

Румяна Радева

преди 1 година

Сащ са винаги 4 хода напред, както в производството на чипове, така и в световния план. 4 различни влака тръгват от една гара, където му е изгодно на Байдън, там ще се качи. Да не забравяме също кой печата най конвертируемата валута. А много българи, като президента гъзолизец, ги е срам да си признаят, че години са живяли в заблуда за Майка Русия и в главите им се върти нещо като: Путин има някакъв таен план, щом не може да превземе град с мащаба на Пазарджик вече 8 месеца, нали?

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Щом Макрон и фон дер Лаен отиват в Китай работата е ясна, Путин е свършен" ----------------- хахахахахахаха, това козяците сте много забавни... а ясно ли е с кой точно чиновник ще се срещнат мИкрон и ***?

39

МНЕНИЕ

преди 1 година

Вчера точно това обясняваше Президента Радев . Ама българските американофили не искат да чуят . Чакат нареждане от Сина на Байдън - Харис . Момчета , да знаете че след Войната ще има Международен Съд - подобен на Народния Съд - бягайте докато имате тази възможност .