153

SS

преди 1 година

Предвид огромният ядрен арсенал на Русия това не е възможно да стане ! Не знам някой на каква дрога са за да си мислят подобно нещо ? Или джендъризмът им идва в повече ! Те не са нормални хора !

152

Анонимен

преди 1 година

До 180....Русия можеше да стане другата САЩ.С доброволни и ясни законни федерати..САЩ също не се славят със своето минало на робска държава.Но САЩ го преодоляха.Някой го обвиняват за прекалената свобода .Но Русия можеше да се включи в международните дела.Избра ракетите и фалшивата християнска доктрина.Който е християнин знае добре кое е.

151

Анонимен

преди 1 година

Гешеф е минало.Гешеф е онази фигура от миналото , която символизира репресивната изостанала държава Сами се правим роби Сами си го причиняваме Не Запада ни е виновен.Гледайте Медведев...Виждате Гешеф...Но не Гешеф е шефът...А онзи в ,,Парк Росенец"...Притежател на енергийния резерв на България и основен спонсор на ,,порциите"...Осъзнайте се българи докато не е късно ...

150

Шотландски боец

преди 1 година

Голяма част от републиките от СССР, излезнаха до 91, коя държава с война, коя само с протести и насилие по столиците, но се отцепиха. Останаха почти 30 държави, които не успяха, къде заради страх, къде заради реална война в държавите им, буквално столицата Грозни, беше изцяло съборена. Та време е, за останалите 30! За независима Карелия, Бурятия, Якутия, Алтай, Ингрия, Мари-Ел, Коми, Вепсия, Кабардино-България, Осетия, Татарстан, Абхазия, Удмуртия, Тува, Ингушетия, Чувашия, Башкирия, Крим, К

149

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Запада за Русия е онова без което Русия не може.Всичката техника или поне половината е от Запада." Беше това в миналото до 2008 година когато Запада Насъска СЕОАКАШВИЛИ. Сега в много отрасъли на РФ яко и продължително викат НЕВОЛЯТА - резултат 2022 10000 санкции спад БВП с 2.2% спад Промишлено производство с 0,5%(Пример Автомобилната индустрия спря за 6 месеца реално и възкръсна...) А да погледнем ЕС - Спад промишлено производство 2009 - 2022 с 20-24% Китайската звезда изгря...

148

Анонимен

преди 1 година

Нима Китай стана богата и могъща икономика с ракети и танкове.Приеха Западните и Японски технологии .Изкараха кадри.Рсзвиха и подобриха И сега са сила Това комунистите от Москва не направиха А само крадяха в определен кръг от хора природните богатства на страната си.

147

Боби

преди 1 година

До Анонимен 166 Да погледнем не един пример а 4 трите Прибалтийски републики и България! Прибалтика има "висок стандарт" Неонациски правителства стига се до съществуването на "постоянно прибиваващи НЕГРАЖДАНИ" Цялата индустрия е Унищожена за да се влезе в ЕС. Енергетиката е така самоубита че не може практически да се разкачи от РФ/Белорус Мрежа, половината от населението е умряло или е постоянно мигрирало. В България -- същото Ние Внасяме ХРАНИ. Индустрия няма. Енергетиката се опитват да убият!

146

Срещата

преди 1 година

Гледах внимателно нюанси от срещата между Си и Путин. Е те такъв слугинаж не бях виждал от времето на Живков, когато идваше другаря Брежнев. Ама то слагане на китаеца, ама то едни пламени речи за дружба, икономически подем. Китаецът супер сдържан. Говори много, но не каза нищо. Сигурно и на него му дойде в повече слагането на Путин. Едно е ясно, президентът на Русия е на зор и се е хванал като удавник за сламка за Китай. Само, че другаря Си е хитър и ще му го нахендри с 200, както казва нашия.

145

TPE3BEH

преди 1 година

Пълни глупости, запада запази разпада на русия през 90-те. САЩ и Германия наляха пари в помощи на тези ***, точно за да не се разпаднат на десетки държавици управляващи ядрено оръжие. И вместо да станат нормално демократично общество, се радикализираха.Всеки, който му е интересно може да потърси изказването на Джордж Буш старши за разпада на СССР...

144

Анонимен

преди 1 година

Русия е последната европейска империя на планетата , всички други европейски империи се разпаднаха и тая ше се разпадне

143

Анонимен

преди 1 година

Свободата за Русия е това , само да им се подчиняваш.Ако си дързък и свободолюбив биваш обсипван с ракети Биваш заплашван с ядрен Апокалипсис.Градовете разрушени.Населенуето безмилостно избивано.Запафа , задочно обвиняван в грехове.....Какво от това не в истина Боби.

142

Анонимен

преди 1 година

Още две американски банки като фалират заради тази среща и ще купуваме долара по 1.20 както 2009

141

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Сталин подстрекаван и финансиран от американците, хвърли в огъня 20 милиона руснаци, живи да изгорят, а можеше да ги спаси!" Значи първо *** в нета и прочети "Моята Борба" след това *** и се запознай с основната част - обвиненията срещу Нацистите в Нюрнберг. Германците са искали земя население са имали според тях достатъчно.Реално не се знае колко хора Нацистите Целокупно в Европа, Северна Африка и СССР са затрили!!! (десетки милиони са)

140

Анонимен

преди 1 година

Не запада а самите руснаци си го правят.

139

Анонимен

преди 1 година

Всички които се отделиха от Русия след период на комунистическо робство се отделиха не под чуждо влияние.Русия се разпада.Или по точно империята на злото.От столетия Русия завладява други държави и ги държи въпреки волята им в подчинение.Вторста световна война е повод Русия да заеме половин Европа Под предлог , че им пренадлежат.Кога и защо.Кога Русия е притежавала Унгария, Словакия, Чехия или Румъния.Репарации кой ще изплаща?...Питам.Ето , сега ще си платят за всичко.С лихвите.Товя заслужава не

138

само минавам

преди 1 година

Не мога да повярвам че "Боби" все оше съществува в тия форум

137

Бонго Бонго

преди 1 година

И вече е успял, просто още не го осъзнавате.Колите са западни, дрехите са западни, храната идва от запада.Децата ви отиват на запад, говорят английски. Никой не носи зализани комунистически прически. Телефоните ви са западни.

136

Боби

преди 1 година

До Пффф ще ги помнят както помнят Ленин и Сталин - Ще ги помнят за да плашат идните поколения с тях както правят с тези двамата цитирани...

135

Анонимен

преди 1 година

Колко са kyxи и дoлни тея московци! През втората световна война вместо да клекнат пред справедливата война на освободителите братя германци, Сталин подстрекаван и финансиран от американците, хвърли в огъня 20 милиона руснаци, живи да изгорят, а можеше да ги спаси! А като бонус щяха да станат германци! Народът трябваше да го съди, че се oпъна на фюpepa! ::::::Майтапя се бе, нaивници! Така разсъждават русофилите! Да кажете нещо за Зеленски? А?

134

бъдещето

преди 1 година

Крим ще е с мандат на ООН и сини каски демитализирана зона, Москва като Берлин след Втората световна разделена на сектори и ще има украински сектор, американски сектор, британски сектор и френски сектор.