346

Анонимен

преди 1 година

Не се знае може извънземните да ги ударят у Хага.

345

Анонимен

преди 1 година

Председателят Си е казал че не признава решението на международния съд за Путин.Тоест не важи. - Да, защото от председателя Си зависи, дали Путин ще го арестуват, ако си подаде носа в цивилизована страна.

344

Анонимен

преди 1 година

До 394....А ти балкански хитреци , не ,,изсмукваш ли" световните блага.Караш последните постижения на автомобилостроенето, на комуникациите, телевизори до часовници и какво ли не...Ти с какво допринасяш .С умуване.Имал ли представа какъв скрит труд стои зад тези блага за да ти ги предоставят.И ти като неблагодарните руснаци само си свикнал да злословиш

343

Анонимен

преди 1 година

Решението на този съд е нищожно в Русия, САЩ, Китай и Северна Корея да ви имам глупавия съд.

342

Анонимен

преди 1 година

Буахахахах Дмитрий как ги гври. :-)

341

Анонимен

преди 1 година

Представям си как му четат правата докато му се размазва физиономията на пода....,,Имате право да запазите мълчание. Всичко, което кажете, може и ще бъде използвано срещу вас в съда. Адвокатът ви може да присъства на разпитите. Ако не можете да платите за адвокатски услуги, ще ви бъде предоставен държавен защитник. Разбирате ли правата си?.

340

Бай Дрън

преди 1 година

До Анонимен 386: Кои държави се хвалят с наука? България? Да, ние се хвалехме с наука до 1989-та и малко след това по инерция, но тия държави, дето се хвалят с наука, изсмукаха нашия научен потенциал! Както и потенциала на десетки други държави!Не ми давай пример с 10 държави, изсмукващи всичко от тоя свят! Бягай там, като искаш да се хвалиш, ние ще се хвалим с военни победи!

339

haha

преди 1 година

и тоя ще го утепат няма страшно

338

Анонимен

преди 1 година

Президента на Судан го съдят в Судан. И ако не го екзекутират там, вероятно ще го изтъргуват за дипломатически отстъпки и пак ще се озове при Международния съд. Яко сравнение направи, Митя...

337

Мнение

преди 1 година

Сложиха ли бесилките за Путин и неговия антураж вече на крассная площад. В сряда ще ги екзекутират. В Москва има повече вагнеровци от в Украйна в момента.

336

Анонимен

преди 1 година

Хората си карат кефа а руснаците са в окопите.

335

Анонимен

преди 1 година

''От Русия не очакваме нещо градивно''! То пък от ЕС и нато-то видяхме нещо ''градивно'' , никакви ценности , никаква самостоятелност ...

334

Анонимен

преди 1 година

Айдее руснаците вече са разпределили ядрените ракети,чакаме само да започне партито!

333

Анонимен

преди 1 година

От Русия няма как да дойде нещо градивно. Единственото, което Русия може и прави е да руши. Другите държава се хвалят с наука, медицина, развитие на обществото, права на гражданите, а Русия се хвали с бомби и как може да разруши нещо. Ние цивилизованите страни имаме огормна разлика с Русия и тя е в светогледа ни. Ние се стремим да градим, а Русия се стреми да руши.

332

Бай Дрън

преди 1 година

До тесла: Това, че ти си се подвел/а по мита за руската армия, си е твой проблем. Руската армия почна да става армия едва преди 5-6 години. И това е ясно на всички, интересували се от тая тема. Стига с тия фейкове, как Русия била смятана за непобедима... За да победиш, трябва да направиш така, че да оживееш. А при една ескалация едва ли някой ще оживее. Но да си правиш експерименти с нервите на руската върхушка си е жив мазохизъм, граничещ с лудост.

331

позор

преди 1 година

тоя мужик може само да плаши гаргите

330

Бай Дрън 2

преди 1 година

Няма да е Хага, но ще е Холандия. Това е ясно. От там се почва при 3-та световна война - цели в Холандия. Там отрязваш главата на ламята. Не случайно Байдън се опитва да върне производствата в САЩ знаейки, че Холандия е несигурен съюзник. Не случайно Тайван инвестира 40 млрд в САЩ. Но да не издавам повече, всеки си има глава на раменете :)

329

Анонимен

преди 1 година

По-големи психопати от нашите русофобе няма никъде. Господи, слез на земята и си прибери вересиите. А сега сериозно - с тази нелепа заповед за арест на руския президент В.Путин т.нар.международен съд сложи кръст на международното право. Това още един път показва, че трябва да се саморазсуснат всички международни организации и да бъдат структурирани наново. И това ще се случи с пълната победа на Русия в Украйна срещи САЩ и васалните му пудели.

328

мужичка

преди 1 година

само хора с големи заддници, не се плашат от големи ракети

327

Мужик

преди 1 година

Хора с малки ммм... ишки плашат света с големи ракети. Нeщacтни кoмплeксаpи!