207

Анонимен

преди 1 година

Е Щатите ще ви прагматизират, те не забравят.

206

Анонимен

преди 1 година

До Щастлив НАТОВЕЦ - Чшшш, алоооу! Излез от киносалона, че щи попадат перки и крила от самолетчета по главата............ Искал ми той да гледа?!

205

Случаен минувач

преди 1 година

Чий са го дирили там?

204

Колко тъп трябва да

преди 1 година

Е един американски лапнипишковец за да разбере че тъпия янки са най противната, гнусна нация в света и всички ги мразят, без същите тея американски лапнипишковци и какъв *** търсят тъпите янки я Черно море. И къде ли не по света. Ах какъв Х.. ще ядете м ама ви обратни буболечкояди.

203

Муахаха

преди 1 година

Типично по комунистически - хората му казват, че дрона е бил залят с гориво и приближен от руския летящ ковчег толкова, че пропелера да се удари в корпуса на самолета и да се повреди. Оня твърди, че изтребителите им не са използвали оръжие срещу дрона!Все едно да го питаш - вие терористична държава ли сте!? А той да ти отговори - няма такова нещо, не сме алкохолици, водка пием след 8,00 сутринта, не от 6,00 сутрин!

202

Българин

преди 1 година

Сега ще принудят САЩ да дадат самолети на Украйна.

201

Щастлив НАТОВЕЦ

преди 1 година

Айде АЙДЕ искам да гледам епични въздушни битки, Рашистан няма самолети, но Китай се надявам да се включат да гледаме фойерверки яко.

200

Анонимен

преди 1 година

До Колко *** трябва да 255: По твойта логика, той съвсем спокойно може да си лети над Ламанша! Ама не е избрал да лети там, ето къде е проблема (му)

199

Боби

преди 1 година

До Москва потъна Дроновете могат да носят максимално Стингър ракети с обсег цели 6км, но ако се опиташ да стреляш на 11-12км височина с такава ракета(която няма необходимата енергетика нито има аеродинамични плоскости да маневрира на подобна височина) последната просто ще падне като копие към земята... Преди да се излагате в ефир попрочетете малко книжки а?

198

Анонимен

преди 1 година

А чий го дири краварски дрон в Черно море??? Трябва да се стреля на месо, на ламарина де. Литнат ли краварски дронове, директно по ракета за всеки.

197

Анонимен

преди 1 година

От целото инфо разбрах, че единствения US дрон над Черно море, който шпионира Крим от 2 месеца насам всеки ден - е вече под вода! Край вече, опасност повече няма! Йессссссс

196

Колко тъп трябва да

преди 1 година

бъде един русофил за да проумее, че Черно море е по границите на държави от НАТО и САЩ имат пълното право да се намират в тази зона...

195

до дядо йоцо гледа

преди 1 година

нали бил с изключен транспондер бе другарю?!?!Как показват пътя му?! Айде да ви синхронизират версиите от Терорусия преди да ви ги спускат за тролене!!!!

194

юбералес

преди 1 година

Руският посланик във Вашингтон нещо е мрънкал че е станала грешка и че Москва не искала влошаване на отношенията със САЩ. Късно е чадо, ще има ф-16 за Украйна.

193

бум бум по Раша

преди 1 година

Тоя дрон лети всеки ден над Гърция и България с включен транспондер, може да го следиш на ФлайтРадар24. Рaшистaнците се оляха този път така че сега ще последва наказателна акция, който си го търси си го намира.

192

Анонимен

преди 1 година

До Москва потъна - Бе ти, докато не ти падне руска ракета на глава - няма да осъзнаеш какви дивотии пишеш в тоя форум! Ама лошо, че и стотици невинни жертви ще има покрай теб

191

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Укромедиите показват пътя на дрона: началото го дават някъде около Ямбол, после влиза до средата на Черно море на около 100-150км южно от Крим.

190

Боби

преди 1 година

До хах Умнико няколко факта за размисъл... РФ има извън територията на бившия СССР 1(ЕДНА) база Сирия и 4 бази Армения, Таджикистан, Узбекистан, Киргистан ако не се лъжа които ОХРАНЯВАТ Границите(Южните) на съответните страни комбинирано с РФ. САЩ имат над 800 бази по целия свят включително 4 бр в България(за последните не плащат) Военния бюджет САЩ е 870 милиарда за 2023 - по-голям от следващите 10 страни взети заедно вкл Китай, Индия и РФ

189

Москва потъна

преди 1 година

Следващият дрон ще дойде с ракети въздух-въздух и на Су-чката е и се стъжни. Пилотът ще го търсят някъде при крайсера Москва после

188

Простите русофили

преди 1 година

си мислят, че Черно море е руско.... Ха-ха-ха! Ха-ха-ха!