477

......

преди 1 година

Кой е опрял до това да маха паметника? За какво ще го прави? Получавал ли е постъпления отвъд Океана скоро?

476

Анонимен

преди 1 година

Жалки *** с пмаетници ще се биете.Марш в Украйна при Глиги.Страхливци.

475

Анонимен

преди 1 година

Остарял бетон, надо менять .

474

Анонимен

преди 1 година

Май няма желаещи да се премести паметника както виждам на снимките.

473

Анонимен

преди 1 година

В Трети украински фронт се бие и Българската царска армия срещу германците в Югославия и Унгария.

472

до 504

преди 1 година

Веднага ти обяснявам. През 1877 на Балкансия фронт се бият воини предимно от югоизточните части на Руската империя. Предимно хора живеещи около Одеса, Запорожието и Херсон. Втори украински фронт се казва така, защото такова е направлението му. След като изтласква нацистите от тогавашната УССР, предприема офанзива към Балканите, след което достига до Виена. В неговите редици се бият бойци от всички части на СССР.

471

Историята

преди 1 година

Някой от протестиращите дали знае историята на паметника? Или просто протестираме защото са ни мили спомените за приятелска Русия? Дали пък няма и копейки в джоба им?

470

Анонимен

преди 1 година

Цяла София е един "Паметник на социализма".

469

Анонимен

преди 1 година

Ако има софиянци с апартаменти в социалистически сгради, построени за прослава на социализма, нека се обърнат към Столична община за събаряне.

468

IQ 3.14

преди 1 година

да им пратят неколко линейки, че ако има 2-3 дето са забраили да си пият хапчетата, нещата може да преминат в хипертоничен хипогликемиен героизъм. а на другарите не им е останал чак толко електорат, след хората по време на ковид.

467

Пешо

преди 1 година

Може ли някой от првържениците на Демократична България и Продължаваме промяната да обясни следният парадокс.Как така Руската Армия през 1877-1878 година е съставена от украинци финландци,поляци и белоруси.А Трети Украински Фронт от 1944 е само от руснаци.

466

Никола Гешев

преди 1 година

Младежкото БСП ли е това?

465

СЛАВА РОССИИ!

преди 1 година

Вечна памет на загиналите руски войни във войната против фашизма!

464

Табели с надписи

преди 1 година

"Това училище или болница, скъпи деца ученици, е построено с пропагандна цел, целяща прославяне на социализма. То ще бъде премахнато, защото ще строим буржоазен квартал, за който са гласували всички софийски жители да бъде построен. Вашето училище е прекалено голямо и на прекалено централно място. Вашият училищен двор, целящ пропаганда на социализма, е огромен и отнема от човешките права на строеж на капиталистите"

463

Иван

преди 1 година

до Анонимен 492.Първо фронт е нещо различно от това което описа.Ако си бил войник щеше да знаеш.Второ и в училище много не си учил.Няма как да обясня за тях така или иначе няма да разбереш.Ти щеше да го знаеш ако мозъка не ти беше спрял да се развива между 4 и 5 клас.Както казах преди-дефицита на мозъчна дейност си личи.

462

Мхм

преди 1 година

Тия същите бабушкери дето са ги пуснали на разходка в София и крещят СССР и Русия сега ще бързат да се приберат да не изпуснат турските сериали.

461

Анонимен

преди 1 година

Цяла София е един паметник на социализма и сгради от социализма и всеки паметник е в естествената си социалистическа среда. София трябва да слага табели на всяко училище и болница, че са построени от социализма и да предупреждават хората, че това е тоталитарна сграда, хвалеща социализма. Така, ще станат за смях, както сега цяла България им се смее на плоскоземното мислене.

460

Богомил Трайков

преди 1 година

Защото тези убийци унищожиха интелигенцията на България, обявиха ни война и ни поробиха за 45 год. Сложиха на чело на държавата селянче от Правец, а преди това предателят на българските интереси Георги Димитров беше култово изложен на "поклонение" от неграмотните български ***. За голямо съжаление и досега ги има в обществото ни. Смърт на убийците на деца и войнолюбците поддържащи смрадливият режим на ***. А тези които като партии си показват рогата са купени от ЧМО-то Митрофанова.

459

до 495

преди 1 година

Има разлика между имперска русия и СССР, стига говори глупости неинформиран ***. СССР ни донесе само мъка

458

ОНЛАЙН АНКЕТА

преди 1 година

Съгласни ли сте да се разрушат всички паметници свързани с СССР (*** и други) и Русия (Шипка, Плевенска панорама, самарско знаме и други) у нас? /// ДА + /// НЕ - ///