51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59 "Фандъчка, това е поругаване на паметта на загиналите хора" Кои са тия загинали хора?

50

Анонимен

преди 1 година

Нацизмът е зло. Ако не беше Червената армия щяхме да бъдем второ качество хора и да чистим тоалетните на арийците от Германия. Ама като се замисля, те май немците пак го постигнаха това, само че с икономическа война.

49

Анонимен

преди 1 година

Фандъчка, това е поругаване на паметта на загиналите хора. Не си слагай този грях на душата. Знам, че си безбожник, но наистина е грях.

48

Анонимен

преди 1 година

в двора на заврения зет Пепеляшко от Драгалевци е идеално

47

Анонимен

преди 1 година

Сами ли сме се освободили? Историята казва друго.

46

Обичам България

преди 1 година

Ааайде "чемодан, вокзал, расия"!

45

Анонимен

преди 1 година

От пасольство да платят преместването ако толкова държат. Иначе събаряне с контролиран взрив и после фадромите.

44

.

преди 1 година

На неговото място предлагам да сложим паметник на Бойко, най-великият политик в Историята на България или направо един Макдоналдс да издигнем, продължавайки линията на върховния цинизъм.

43

Любомир Далчев

преди 1 година

Авторът на паметника, в писмо от 1993г: "Никой народ няма да позволи и приеме такава гавра да търпи паметници за възхвала на своите поробители." Напишете в гугъл, Любомир Далчев "Жалоните на Поробителите" и прочетете писмото от самия автор на паметника.

42

Анонимен

преди 1 година

Това решение на общинският съвет на град София относно този паметник има същата сила, катко решението на общинския съвет на град Габрово за този паметник. С една дума - НИКАКВА сила. Защо това е така? Защото този паметник има толкова общо с общинския съвет на град София, колкото и с общинския съвет на всеки един град в България. Този паметник не е ОБЩИНСКА собственост.Този паметник е ДЪРЖАВНА собственост.Има дори решение на съдът за това.Този паметник няма как да бъде преместен без решение на МС

41

Анонимен

преди 1 година

Как го търпите това продажното подобие на кмет бе,,алооуу София?!

40

До 20-ти

преди 1 година

Хан Аспарух ли спаси Европа от нацистите?

39

Радньо

преди 1 година

Ами време му беше, тук съветски войници не са умирали, освен от метилов спирт. Така че да го махат, ясно е че мястото му не е там. В музея на социалистическото изкуство ще е екстра. Там винаги могат да ходят червени бабички и Нинова да се поклонят на съветските таварищи. Слава на Украйна!

38

мхм

преди 1 година

альоша в Пловдив кога???

37

Дедовия

преди 1 година

А да, и още нещо - а дано скоро да го последва и паметника на Альоша в Пловдив.

36

Анонимен

преди 1 година

Да вдигнат едана тузарска кооперациика на негово място. Апартаментите ще струват милиони на тази локация.

35

Анонимен

преди 1 година

Между другото статуята на света София в центъра по-добре да се махне.Прилича на демон без очи.В едната ръка държи похребален черен венец,в другата монети,а на ръката й е кацнала кукумявка.Откакто я сложиха все ни е зле държавата.Поне едни очи да й направят...да не са черни демонски дупки.И венеца да не е черен.

34

Дедовия

преди 1 година

Чудесна новина, съветската армия е донесла (и продължава да носи в Украйна) само мизерия, беднотия и страдание. На негово място да сложат някой паметник с чисто българска символика - на Ботев, на Левски (макар че наблизо има такъв), на цар Симеон, Княз Борис, на хан Аспарух, на Кирил и Методи и Азбуката, общ паметник на възрожденците ако щете.

33

Пффф

преди 1 година

Робите си обичат господарите, затова паметниците са им големи и се намират на централно място за да показват кой им е господар. Затова паметниците на Левски и Ботев са малки и невзрачни, а на окупаторите големи и величествени.

32

Анонимен

преди 1 година

До 29 Паметник на украинския народ би представлявал скандална гледка - могила бело, опасана от контрабандни стоки, а върху нея седи разкрачена украинска девчонка. Над композицията окачен червен фенер. Това са те и малко кофти ще стои в центъра техен паметник.