39

Аха

преди 1 година

Безспорно победата на Русия ще е мощен удар по мутрата на САЩ след десетките милиарди похарчени за оръжия , ама няма да е нещо ново.Войната в Афганистан която водиха 20 години и откъдето се изнизаха като бити пед*epacи струваше 2 трилиона долара ! Не всичко е пари приятелю ...както се пееше в една песничка.

38

Анонимен

преди 1 година

До 50:Мхм.Голямо нещастие.Всички се правят на луди и се прекланят на един наркоман.Накрая и световна война ще подпалят.Господ да ни пази!

37

Анонимен

преди 1 година

Турчин в този сайт открито се хвалеше че турският червен етнос е с вроден расизъм и робовладелски.............факт..............Добро утро РОБИ

36

Извод

преди 1 година

Ако не ме гърби и ако не е изедник с лош морал и липси на култура и хигиена, не може да ми е "православен брат"! Като стане лош, да иска да ми вземе държавата, значи брат ше го наричам!

35

Анонимен

преди 1 година

Хванали са си балъци с промит мозък да им вършат мръсната работа.Но ако опре до това германците и американците да пратят войска започват да се дърпат.Между другото Зелето при посещението си в САЩ е поискал от Бай Дрън точно това...да пратят американски войски и да стане световна война.Представяте ли си?!

34

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах, какви точно са интересите на Германия? Спряха й газта и нефта, сега ще й спрат китайските стоки. Мизерна работа, зарад един наркоман. Ще има да теглим.

33

Анонимен

преди 1 година

До 47:Поправи го на "украинче" и.ще е вярно.

32

Още Тръмп каза

преди 1 година

Путин ти там с твоята бензиностанция си продавай петрола и газта на Китай да има какво да бачкат китайците а целият петрол и газ на исляма е собственост на САЩ и сие и не припарвай до него.........Нищо ново............Шолц и Байдън са Тръмп

31

лУЙ дьо фИнес

преди 1 година

Нека се обединим всичкото комедианти и да сложим Белата Златка в коалиция с Коциту, Анастасия и Мама Еми да управляват страната, а ако може оранжевият дядо, стар де факто колкото Бай ти Дън, но поддържан от русофилите, защото пише либовни писма на Путин, да вземе САШШШ отново, да си довърши стената с Мехико и да си уреди зетковете от еврейски произход да се налапкат отново, да обяви София за столица на Македония и да подари Украйна чак до Разград и Шумен на Русия, за да са доволни пенсионерите.

30

Анонимен

преди 1 година

Западните наркомани ще бъдат научени да се кланят скороооо :)))

29

Анонимен

преди 1 година

Как няма да "се движат заедно",като Германия е колония на САЩ !

28

Анонимен

преди 1 година

Дай боже Русия да победи фашистка Украйна!!!

27

Анонимен

преди 1 година

Само напълно завършен и'д'и'о'т може да се надява, че фашистка Русия ще има краен успех в тази война...

26

Анонимен

преди 1 година

До 36: Ивков ако наистина си ти или си негов поддръжник. Ще си влезеш в затвора ако блатная загуби и затова са спекулациите по цените и не влизането в България и Румъния в еврозоната. На каманистите им се е видяло края и закона за лустрацията няма как да подмине комсомолец като тебе. Пиши бриши ТИ СИ агент на комунистическата държавна сигурност които са убивали невинни. Идва твоят край.

25

германия не се движи

преди 1 година

бутат е, дърпат или влачат, все тая.

24

До 31

преди 1 година

Ти за дипломатичен език чувал ли си ? Плюс това Байдън е зависим от гласовете на републиканците , а много от тях вече изразяват открито недоволство , а и демократи правят същото. Може да прочетеш о вчерашния материал на Washington Post за "подкрепата" на американците за Украйна и тези данни вероятно никак не допадат на Байдъновците

23

Анонимен

преди 1 година

Tpeти nът aнrлo-aмepиkaнckият gиkтaт xвъpля Гepмaния cpeщy Pycия... 3a чeтвъpтия щe тpябвa ga cи тъpcят няkoй gpyr...

22

Хичо

преди 1 година

Добри ли са,лоши ли са тези от снимката?Не знам,но народите им живеят достойно,богато имат силни икономики,университети,магистрали.А какно да кажем за руснаците с техните малоymнu диктатори?

21

Mda

преди 1 година

Най-смисления коментар до тук е че Русия ще извоюва Пирова победа ! Каквито и оръжия да праща Запада войната се води от хора , а там Русия има огромно преимущество без дори да е мобилизирала част от потенциала си.Както се чете и от статиите тук обикновените руснаци се чувстват далеч и почти не усещат войната ,но при нужда това може рязко да се промени и да наводнят Украйна с армия. След победата обаче ще има десетилетие или може би повече докато се нормализира политическото положение на Русия.

20

БГ Полковник

преди 1 година

Ти да мълчиш! Русия направи дядо ми важен човек в държавата! Виждаш ли каква сила и власт има Русия, щом успя неграмотен човек да направи толкова властен в България! Аз хрупах киселици на село и отказвах да си измия ръцете след нyжника в един прохладен майски ден, когато дойдоха важни хора, да ми кажат, че ще ме уредят да стана висш офицер! Брадичката ми гордо се вдигна и кръвта ми закипя. Исках и аз час по-скоро, като деда ми, да се подигравам с хората!